עבור לתוכן

המלצה לעט מגע/סטיילוס ללפטופ

Featured Replies

פורסם

שלום,

יש לי מחשב היברידי Dell Latitude E7350 שניתן להשתמש בו עם עט סטיילוס. אני מחפש המלצה לעט מתאים לכתיבה, בסביבות 100 ש"ח נראה לי הגיוני למטרה זו. עדיף בארץ. אם יש למישהו נסיון ויוכל לשתף אני אשמח.

פורסם

מהבדיקה הקצרה שלי העט היחיד שאמור לעבוד עם המכשיר שלך הוא המקורי של דל מדגם 750-AAGN, כיוון שזה מכשיר קצת ישן קשה לי להאמין שתמצא בארץ אבל ebay מלא בכאלה.

פורסם
  • מחבר

קודם כל תודה רבה על הבדיקה. אפשר לדעת איפה הסתכלת? התקשרתי לתמיכה של DELL ואמרו לי שבעקרון כל עט סטיילוס יכול לעבוד איתו (אם הבנתי אותו נכון).

פורסם

באתר של דל מופיעים הדגמים השונים של העטים ולכל אחד יש רשימה של מכשירים שתואמים לו.

בעיקרון אין אף מכשיר שכל עט סטיילוס יכול לעבוד איתו, בתחום הזה יש בעולם כמה טכנולוגיות מתחרות שלא תואמות ביניהן כשתי החברות המובילות בתחום הן Wacom הגדולה והותיקה וסטארטאפ ישראלי בשם N-trig שבינתיים נמכר למיקרוסופט. במכשיר שלך נראה שדל בחרו להשתמש דווקא בטכנולוגיה של חברה אחרת שנקראת Synaptics שהיא פחות פופולרית אז קשה למצוא לה עטים תואמים אם כי היו עוד מספר מכשירים מאותה תקופה שהשתמשו בטכנולוגיה הזאת אז אולי גם העטים שלהם יעבדו אצלך.

יש לך גם את האפשרות לקנות עט פשוט שבנוי למסכי מגע רגילים שלא כוללים התאמה מיוחדת לסטיילוס, עט כזה סתם מדמה את מגע האצבע על המסך ויעבוד על כל טלפון רגיל אולי זה מה שהבחור מהשרות של דל התכוון שתקנה. החסרון של עטים כאלו הוא שהדיוק שלהם בכתיבה הרבה יותר נמוך, אין להם רגישות לדרגות שונות של לחץ ואין עליהם כפתורים כמו בעטי סטיילוס מתקדמים יותר.

פורסם
  • מחבר

אני בספק שהוא התכוון לעט פשוט אבל בכל מקרה שוב תודה, החכמתי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים