עבור לתוכן

ממד חוסם את הוייפי

Featured Replies

פורסם

הרשת האלחטית בבית ממש גרוע כנראה בגלל שלא משנה באיזה חדר הנתב ימוקם הממד יהיה בינו לבין שאר החדרים 

רציתי לישאול האם הגיוני שזה באמת הבעיה כמו שבזק אומרים לי?

והאם יש אופציה לחבר עוד מודם בחדר אחר או פיתרון אחר שיעזור למצב?

צריך לציין שהנתב שאני משתמש בו הוא הנתב שבזק נותנת ושניסיתי מרחיק טווח שלא ממש עשו את העבודה אז זה לא פיתרון משהו :( 

פורסם

ממ"ד הוא בעיה לכל אות אלחוטי כזה או אחר.

השחלת כבל רשת מהנתב שימוקם ב"צד" אחד של הבית לצידו השני ושם למקם  AP נוסף ייתנו את המענה הטוב ביותר לפי התיאור שלך אחרת תצטרך להסתמך על מתאמי רשת על גבי חשמל\כבלי נחושת שלא תמיד מספקים את הסחורה. 

יש להוט\יס מתאמי רשת שעובדים על גבי כבלי הקואקס שלהם, מניסיון שכשהם עובדים הם עושים עבודה לא רעה.

פורסם
  • מחבר
ציטוט של yotam.m

ממ"ד הוא בעיה לכל אות אלחוטי כזה או אחר.

השחלת כבל רשת מהנתב שימוקם ב"צד" אחד של הבית לצידו השני ושם למקם  AP נוסף ייתנו את המענה הטוב ביותר לפי התיאור שלך אחרת תצטרך להסתמך על מתאמי רשת על גבי חשמל\כבלי נחושת שלא תמיד מספקים את הסחורה. 

יש להוט\יס מתאמי רשת שעובדים על גבי כבלי הקואקס שלהם, מניסיון שכשהם עובדים הם עושים עבודה לא רעה.

תודה רבה על  התגובה 

כבל רשת לא רלוונטי אין לי  באמת איך  להעביר אותו בצורה נורמלית  

אתה יכול בבקשה להמליץ לי על מתאם רשת טוב שיעבוד עם בזק?

פורסם
ציטוט של yotam.m

אתה מנוי לטלויזיה של אחת החברות הנ"ל?

נערך על-ידי yotam.m

פורסם
  • מחבר
ציטוט של yotam.m

אתה מנוי לטלויזיה של אחת החברות הנ"ל?

לא, את הטלוויזיה שלי  אני רואה באינטרנט :S

פורסם

האפשרויות שלך הן:

1. לקנות זוג מתאמי Moca שיעבדו על תשתית הקואקס בבית אם יש הכנה כזו.

2. HPNA שיעבוד על תשתית הנחושת של בזק.

3. מתאם רשת על גבי תשתית חשמל שמוגבל מהמון סיבות (מוזמן לקרוא אותן פה בפורום היו אינסוף דיונים)

מסודר לפי סדר עדיפות

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

לי יש את אותה הבעיה, והלכתי על הפתרון של העברת האינטרנט על גבי רשת החשמל.

אני קניתי ב"באג" HomePlug (אני בטוח שמקצוענים שכאן יכולים לתת לך חלופות טובות יותר) וזה עובד מצויין (החיבור קווי). אני מאמין שחיבור ההום-פלאג לריפיטר יפתור את הבעיה של ה-WiFi באותו חלל.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

רק שווה לבדור לפני אם יש לך חיבור תלת פאזי בבית או חד פאזי. עלול להיות לך מצב בו החבור של המכשיר מחוץ לממד (ליד הנתב) והשני בתוך הממד הם לא על אותה פאזה (במצב של 3 פאזה) ואז לא יהיה לך חיבור. כדי לפתור זאת אתה צריך מתאם יקר יותר שתומך ב 3 פאזה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים