פורסם 2017 באוקטובר 248 שנים שלום אני מעוניין בעזרתכם להרכבת מחשב חדש. מה התקציב המקסימלי -4000 שח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך-לנצל את כל התקציב. במידת הצורך עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב-אפשר ב300-400 שח. מה שימושי המחשב-גלישה ומשחקי מחשב אילו משחקים ישוחקו על המחשב-משחקי תפקידים בעיקר אבל גם overwatch היא אפשרות. גם משחקי אסטרטיה יכולים לבוא בחשבון. מה הרזולוציה של מסך-אין צורך במסך כי קניתי כבר חדש. לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב-בינוניות עד גבוהות. האם יש צורך בציוד הקפי-כן עכבר,מקלדת ורמקולים. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט-כן מסך. עד כמה חשוב השקט מסולם 1-8 -שקט של מה? האם מתוכנן אוברלוק-לא. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה או אופיס? כן יש צורך או בוינדוס 7 או בוינדוס 10 שיהיו 64 ביט וגם אנטוירוס ויש צורך בהרכבה מחנות. האם ישנה העדפה לרכוש מחנות ספציפית-כן מאייבורי. מתי מתוכננת קניית המחשב-בימים הקרובים. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן-כן אני מעדיף להרכיב בין היתר הארדיסק מהיר בשביל הוינדוס שיעלה אותו מהר. האם חשוב לשמורעל אופק שדרוג המחשב והאם מתוכנן שדרוג מסיבח של המחשב בעתיד-לא נערך 2017 באוקטובר 248 שנים על-ידי Championisback
פורסם 2017 באוקטובר 248 שנים מחבר ציטוט של Championisback שלום אני מעוניין בעזרתכם להרכבת מחשב חדש. מה התקציב המקסימלי -4000 שח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך-לנצל את כל התקציב. במידת הצורך עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב-אפשר ב300-400 שח. מה שימושי המחשב-גלישה ומשחקי מחשב אילו משחקים ישוחקו על המחשב-משחקי תפקידים בעיקר אבל גם overwatch היא אפשרות. גם משחקי אסטרטיה יכולים לבוא בחשבון. מה הרזולוציה של מסך-אין צורך במסך כי קניתי כבר חדש. לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב-בינוניות עד גבוהות. האם יש צורך בציוד הקפי-כן עכבר,מקלדת ורמקולים. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט-כן מסך. עד כמה חשוב השקט מסולם 1-8 -שקט של מה? האם מתוכנן אוברלוק-לא. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה או אופיס? כן יש צורך או בוינדוס 7 או בוינדוס שיהיו 64 ביט וגם אנטוירוס ויש צורך בהרכבה מחנות. האם ישנה העדפה לרכוש מחנות ספציפית-כן מאייבורי. מתי מתוכננת קניית המחשב-בימים הקרובים. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן-כן אני מעדיף להרכיב בין היתר הארדיסק מהיר בשביל הוינדוס שיעלה אותו מהר. האם חשוב לשמורעל אופק שדרוג המחשב והאם מתוכנן שדרוג מסיבח של המחשב בעתיד-לא מצטער על הבאלגן כתבתי את זה מפלאפון בגלל שכרגע המחשב לא עובד
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.