עבור לתוכן

איזה כרטיס יותר טוב:TI 1080 או ה-TITAN X?

Featured Replies

פורסם

כרגע יש לי את ה-1070 GTX ואני חושב לשדרג. תודה רבה מראש לתשובה

פורסם

למה אתה רוצה לשדרג?

באיזו רזולוציה אתה משתמש?

פורסם
  • מחבר

כרגע על FULL HD. אני חושב בהמשך גם לשדרג מסך ל-4K

פורסם

יש שלוש דגמים של של טיטאן X.

טיטאן X מבוסס ליבת מקסוול = חלש מ 1080TI

טיטאן X מבוסס פסקל = זהה ל1080TI  בביצועים ויקר יותר

טיטאן X שניראה גם טיטאן XP, מבוסס ליבת GP102 מלאה = חזק מ1080TI אבל במחיר כזה שזה פשוט לא שווה את זה.

פורסם
  • מחבר

מבחינת כספית ההגיון אומר לקנות את ה1080 TI,אבל אם אני אמצא בEBAY טיטאן במחיר סביר אפילו יד שנייה אולי יהיה לי שווה לקנות אותו.

פורסם

כרטיס עם מגוון וורסיות, עם ביצועים שונים לגמרי ואתה רוצה להזמין אותו מאחד המקומות הכי פחות אמינים לקניה... נשמע חכם.

מה תעשה אם ישלחו לך כרטיס טיטאן X מקסוול במחיר "משתלם" של טיטאן XP  ? בהצלחה.

פורסם
  • מחבר

דוד שלי בא חודש הבא. אני חושב להזמין מהאתר של NVIDIA ב-1200 דולר ולשלוח את זה אליו. אולי הוא לא יעבור במכס. זה עדיף מאשר להשתמש ב-MYUS.COM

פורסם
  • מחבר

שווה לי לקנות את ה-PASCAL XP ב-1260 דולר ולשלוח אותו לדוד שלי שיביא לי את זה כשהוא יגיע? אני מקווה שלא יהיו לו בעיות במכס

פורסם
  • מחבר

ה-XP הוא רק 3-4 אחוז ביצועים יותר מה1080TI?

פורסם

אין טעם לרכוש כרטיס מסך אם אין לך מסך 4K עכשיו כי סביר כאשר תרכוש מסך 4K הולך להיות כרטיסים בהרבה יותר חזקים אם מדובר בVOLTA או NAVI...

כרטיסי מסך VOLTA צפוים בשנה באה ובהרבה יותר מהירים מאשר 1080 TI או TITAN Xp מדובר בהפרש משמעותי כמו שהיה בין GTX 980 TI לGTX 1080 וסביר שנראה את הדור הבא GTX 2080 יותר מהיר מGTX 1080 TI במחיר יותר זול וכרטיס GTX 2070 הולך להיות ברמת GTX 1080 TI עם הרבה זיכרון סביר 16GB לעומת GTX 1080 TI עם 11GB...

פורסם
ציטוט של MUSHROOM2354

ה-XP הוא רק 3-4 אחוז ביצועים יותר מה1080TI?

כן, זה כמעט אותו כרטיס אבל בכפול מחיר, זה כרטיס ממש לא משתלם.

פורסם
  • מחבר
ציטוט של TECH AMATEUR

אין טעם לרכוש כרטיס מסך אם אין לך מסך 4k עכשיו כי סביר כאשר תרכוש מסך 4k הולך להיות כרטיסים בהרבה יותר חזקים אם מדובר בVOLTA או NAVI...

כרטיסי מסך VOLTA צפוים בשנה באה ובהרבה יותר מהירים מאשר 1080 TI או TITAN XP מדובר בהפרש משמעותי כמו שהיה בין GTX 980 TI לGTX 1080 וסביר שנראה את הדור הבא GTX 2080 יותר מהיר מGTX 1080 TI במחיר יותר זול וכרטיס GTX 2070 הולך להיות ברמת GTX 1080 TI עם הרבה זיכרון סביר 16GB לעומת GTX 1080 TI עם 11GB...

אין לזה סוף...תמיד בהמשך יצאו לך כרטיסים יותר טובים...

פורסם
ציטוט של TECH AMATEUR

אין טעם לרכוש כרטיס מסך אם אין לך מסך 4k עכשיו כי סביר כאשר תרכוש מסך 4k הולך להיות כרטיסים בהרבה יותר חזקים אם מדובר בVOLTA או NAVI...

כרטיסי מסך VOLTA צפוים בשנה באה ובהרבה יותר מהירים מאשר 1080 TI או TITAN XP מדובר בהפרש משמעותי כמו שהיה בין GTX 980 TI לGTX 1080 וסביר שנראה את הדור הבא GTX 2080 יותר מהיר מGTX 1080 TI במחיר יותר זול וכרטיס GTX 2070 הולך להיות ברמת GTX 1080 TI עם הרבה זיכרון סביר 16GB לעומת GTX 1080 TI עם 11GB...

מאיפה אתה יודע שהכרטיסים הבאים יהיו הרבה יותר מהירים ובהפרש משמעותי? זה שהיה קפיצה משמעותית (יחסית) מסדרת 9XX ל 10XX לא אומר שזה בהכרח יחזור על עצמו (גם בין הדורות האלו היה מעבר משמעותי בין 28NM ל 16NM שחלק מזה מסביר את השיפור הגדול, בעוד שהדור הבא יהיה 12NM - כך שהמעבר בליטוגרפיה בדור הבא לא יהיה משמעותי כל כך, אבל כמובן שאפשר לשפר אותו במגוון נושאים אחרים וארכיטקטורה חדשה ויעילה יותר), ואולי VOLTA יהיה רק עוד 2 סיבובים.. יש אפשרות שהסדרה הבאה תהיה עדכון של פסקל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים