עבור לתוכן

הרכבת מפרט - 5500-6000

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם, אשמח לעזרה בהרכבת מפרט, לצערי אני כבר לא כל כך מעודכן בחומרה הקיימת (מלבד תחום הSSD).

1. מה התקציב המקסימאלי? 5500

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל

ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500- 1000 (תלוי עד כמה זה יעשה את ההבדל)

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות, מכונות וירטואליות, בוט מכמה מערכות הפעלה. גיימינג קל.

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. סקיירים, ויטצ'ר 3. אמנם ישנים, אבל עדיין חשובה לי היכולת לשחק גם בחדשים אם ארצה.

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע FHD 27 אינץ. בעתיד אוסיף 4K

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? דיסק קשיח לאיחסון לא צריך אלא דיסק קשיח חצי טרה SSD סמסונג 850 בלבד. אוסיף את הדיסקים מהמחשב הנוכחי שלי.

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כן, ווינדוס 10

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. עדיף לא מTMS, יש לי ניסיון מאוד רע איתם. חשובה לי חנות עם שירות מעולה ושיש עם מי לדבר אם נתקלים בתקלות.

9. מתי מתוכננת קניית המחשב? לא לחוץ בזמן בכלל. יכול להמתין גם כמה חודשים אם יש משהו עדיף שעתיד לצאת.

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). חיבור לSSD מסוג NVME או OBTANE. דיסק קשיח מסוג SSD של סמסונג בלבד (מדגם 850 בנפח חצי טרה), לכן דרושים גם חיבורי סאטה 3. אין צורך בדיסק קשיח נוסף מעבר. בנוסף, לכרטיס המסך חייבים להיות חיבורי DP וHDMI (יותר מאחד. יחוברו מספר מסכים).

ראם של 16 גיגה לפחות!. יש לי מה לעשות גם עם יותר מזה אז תרגישו חופשי. מעבד i7 מדור 8.

11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? אני לא משדרג, אבל מחליף מחשב לעיתים רחוקות מאוד. חשוב שאוכל לרוץ עם המחשב 5 שנים לפחות עד שאחליף שוב.

12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות:

פורסם
  • מחבר

אשמח לעזרה חבר'ה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים