עבור לתוכן

המלצה לשדרוג מחשב גיימינג

Featured Replies

פורסם

שלום 

אני מעוניין לשפר את המחשב שלי בתקציב של 2000 - 2500 שקל .

דרישה : המחשב צריך להתאים למשחקים החדשים שיוצאים להריץ אותם בצורה טובה . 

שיפור : חשבתי על קניית SSD + מעבד חדש + זכרון ראם . 

אבקש המלצתכם כיצד לשפר את המחשב שיתאים לדרישות שלי .


המפרט היום : 

לוח אם : gigabyte ga - h61m-d2p-b3

מעבד : i5-2500 CPU @ 3.30GHz

כרטיס מסך : AMD Radeon R9 200 Series 3G

זיכרון ראם : (8G ) - שני כרטיסים של 4G

ספק: gx 750w 

תודה לממליצים

פורסם
  • מחבר

לא דחוף לי 

פורסם

לא הבנתי איזה כרטיס מסך יש לך. מה הדגם המדויק? באיזה רזולוציה אתה משחק?

אין הגיון בלהשקיע כל כך הרבה כסף במעבד ,לוח ,זיכרון כשבסוף יסתבר שהכרטיס מסך שלך מהווה צוואר בקבוק לכל החומרה החדשה הזאת.

פורסם
  • מחבר

1920X1080 וכרטיס R9 280X 

 

פורסם

הכרטיס הזה מקביל פחות או יותר ל GTX 1050TI שהוא כרטיס כניסה לגימניג היום.

יריץ משחקים חדשים על 1920X1080 בהגדרות בינוניות-גבוהות , תלוי במשחק.

 

הדרך היחידה שלך לשדרג מערכת כזאת זה או לקנות מערכת חדשה לגמרי (מה שהתקציב שלך לא מספיק ולמען האמת גם לא נראה לי הכרחי) או לקנות חלקים משומשים ביד 2 או ב EBAY. לקנות פלטפורמה חדשה בלי להחליף כרטיס מסך לא יתן לך כמעט כלום חוץ מחור בכיס כי הכרטיס שיש לך יגביל את כל המערכת.

 

לא יודע מה מפריע לך היום כי המחשב הזה מסוגל להריץ משחקים חדשים אבל כדי לקבל ביצועים טובים יותר ממה שיש לך היום אתה יכול לקנות מעבד i7 משומש כמו ה 2600 וכרטיס מסך כמו ה GTX 1060 .

דבר נוסף שאולי מגביל אותך זה ה 8 גיגה זיכרון אבל אין בלוח שלך סלוטים פונים לעוד זיכרון. ממש לא בטוח שזה הכרחי להוסיף זיכון אבל האופציה היחידה שלך זה לחפש זיכרון DDR3 בסטיקים של 8 גיגה. מקסימום של הלוח שלך הוא 16 גיגה.

 

אם אתה לא מתכוון להחליף כרטיס מסך אז אני לא רואה שום טעם בשידרוג למעט SSD ואולי זיכרון.

פורסם
  • מחבר

אשמח להצעת מחיר כולל כרטיס מסך גם 

פורסם

קודם תגדיר מה אתה מצפה לשפר, איזה ביצועים אתה מקבל היום שאתה לא מרוצה מהם? מה לא עובד? מה לא עובד מספיק טוב? מה יהיה מספיק טוב? איזה משחקים,באיזה רזולוציה,כמה FPS,איזה הגדרות (ULTRA/HIGH/MEDIUM/LOW)?

פורסם
  • מחבר

מצפה לשחק על high לפחות בFPS גבוה במשחקים בסגנונות האלה : 

battlefield,Assassin’s Creed , call of dute ,playbattlegrounds, GTA ..

 

על מנת להוסיף כרטיס מסך הוכל להשקיע עד 3200 -3500 שקל  לדעתי אין טעם לקנות מערכת חדשה לגמרי עדיף לי לשמור מארז + ספק + HD .

 

תודה 

פורסם

אפשר לשחק על HIGH את המשחקים האלו גם עם המערכת שיש לך היום ב FHD.

תסביר בדיוק ממה אתה לא מרוצה היום.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים