פורסם 2017 באוקטובר 148 שנים ציטוט של TechnoCat 2400 זה לא מספיק מהיר בשביל רייזן? לא, הכוונה היא שזיכרון מהיר יותר יתרום דיי הרבה למהירות של המחשב (כמובן בהשוואה לעלות השדרוג אל תצפה ל15% שיפור). המפרט אחלה פשוט זה יכול לעזור.
פורסם 2017 באוקטובר 158 שנים מחבר אין להם במלאי את ה Corsair TX550M והם מציעים במקום את ה CS550M. לקחת?
פורסם 2017 באוקטובר 158 שנים הוא מאיכות נמוכה יותר אבל הוא גם בסדר לגמרי. עוד אופציה זה לשדרג ולקחת את הRM550 אבל זה כבר תוספת לא קטנה במחיר.
פורסם 2017 באוקטובר 158 שנים מחבר ציטוט של פולי הקנטאור הוא מאיכות נמוכה יותר אבל הוא גם בסדר לגמרי. עוד אופציה זה לשדרג ולקחת את הRM550 אבל זה כבר תוספת לא קטנה במחיר. שאלתי אותם עכשיו על הRM550X, מאה שקל יותר לא מפריע לי יותר מדי.
פורסם 2017 באוקטובר 158 שנים מחבר ציטוט של פולי הקנטאור אם הוא במלאי אז אין שום בעיה. זהו, הוזמן. עם ה RM550x. מקווה שהוא יהיה לי שקט.
פורסם 2017 באוקטובר 158 שנים מחבר ציטוט של פולי הקנטאור הוא אמור להיות כי הסדרה היא סדרה שדיי ממוקדת בשקט אוקיי, אם כך אני מרוצה. מה שכן הוא נראה די גדול בשביל קייס MINI ITX. אני חושב שהוא יתאים, פשוט פראקטאל המליצו שהספקי כוח יהיו כמה שיותר short
פורסם 2017 באוקטובר 168 שנים תתבדוק שהוא לא חוסם דברים כמו כוננים קשיחים. אם הוא לא חוסם כלום אז האורך לא מאוד משנה.
פורסם 2017 באוקטובר 168 שנים מחבר ציטוט של פולי הקנטאור תתבדוק שהוא לא חוסם דברים כמו כוננים קשיחים. אם הוא לא חוסם כלום אז האורך לא מאוד משנה. לקייס יש חלק אחורי שאפשר לשים בו כוננים קשיחים. אני יכול לשים שם.
פורסם 2017 באוקטובר 178 שנים מחבר זה נראה שבגלל הקייס והגובה של הספק, הוא יהיה מאוד מאוד קרוב לכרטיס מסך. מקווה שזה לא יעשה בעיות.
פורסם 2017 באוקטובר 178 שנים ציטוט של TechnoCat זה נראה שבגלל הקייס והגובה של הספק, הוא יהיה מאוד מאוד קרוב לכרטיס מסך. מקווה שזה לא יעשה בעיות. זה עלול להגביל את הזרימת אוויר של הכרטיס וזה לא מעולה. אם יש אופציות איכותיות קטנות יותר אז זה עדיף.
פורסם 2017 באוקטובר 188 שנים מחבר ציטוט של פולי הקנטאור זה עלול להגביל את הזרימת אוויר של הכרטיס וזה לא מעולה. אם יש אופציות איכותיות קטנות יותר אז זה עדיף. קניתי כבר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.