פורסם 2004 במאי 1521 שנים אהלן חבר'ה, יש לי מחשב ישן (פנטיום 1 או 2 כנראה 64 זיכרון...) שאני רוצה לשים עליו מערכת הפעלה UNIX או LINUX.מה אתם אומרים ?ואם לינוקס אז איזה כי המחשב הזה מאוד ישן?
פורסם 2004 במאי 1621 שנים אני מאמין שרדהט 7.2 ירוץ עליו בצורה נורמלית אם תתקין רק את החבילות שאתה צריך ולא סתם שטויותבטק-טיוי התקינו את הרדהט האחרון על מחשב ענתיקה (משהו כמו 90 מגהרץ מעבד) זה לא רץ כזה נורא אבל בהחלט צלע..תנסה למצוא עוד קצת זכרון לעגל ל 128 (אממ.. מי אמר 128 זה עגול?!) זה ישפר את המצב
פורסם 2004 במאי 1621 שנים מחבר אני היתי ממליץ לך להתקין דביאן מהרשתאבל בשביל זה תצטרך להתאמץ קצתמה זאת אומרת? תוכל לפרט יותר מה הכוונה בלהתאמץ קצת?אמממ אני לא יכול ל"עגל " את הזיכרונות כי הם מאוד ישנים ואין לי מאיפה...אממ יש לך לינק מאיפה להוריד רד האט 7 כי לךינקים שיש בסטיקי מאוד לא מובנים...
פורסם 2004 במאי 1621 שנים תכנס ל:linuxiso.org יש שם קבצי ISO לכמה הפצות.לא אמרת מה הצרכים שלך, אני אמליץ לך על דביאן, סוסה, פדורה (לא בטוח תעבוד) והפצות BSD למיניהן (אם אתה בקטע של שרתים)לא מנדייק ולא כינרת.
פורסם 2004 במאי 1621 שנים אני מאמין שרדהט 7.2 ירוץ עליו בצורה נורמלית אם תתקין רק את החבילות שאתה צריך ולא סתם שטויותבטק-טיוי התקינו את הרדהט האחרון על מחשב ענתיקה (משהו כמו 90 מגהרץ מעבד) זה לא רץ כזה נורא אבל בהחלט צלע..תנסה למצוא עוד קצת זכרון לעגל ל 128 (אממ.. מי אמר 128 זה עגול?!) זה ישפר את המצבלא היתי ממליץ להתקין רדהט גם בגלל שהרדהט כבר לא קייםגם בגלל שזה גירסה ישנהוגם לי אישית רדהט לא נראה שווה בשביל זה
פורסם 2004 במאי 1621 שנים מחבר שוב תודה רבה לכל העונים!אממ החלטתי להוריד את הSUSE LINUX - SuSE 9.1 בטוחים שזה יעבוד על המחשב ההישן הזה?
פורסם 2004 במאי 1621 שנים מחבר רק שאלה אחרונה:מישהוא יכול לתת לי לינק בשבילו- כי הלינקים שיש בlinuxiso.org לא עובדים לי?
פורסם 2004 במאי 1621 שנים באתר whatsup נפתח דיון ע"י מישהו שיש לו מחשב חלש כמו במצב שלך :http://www.whatsup.co.il/index.php?name=PNphpBB2&file=viewtopic&t=12894כדאי לבדוק
פורסם 2004 במאי 1621 שנים מחבר באתר whatsup נפתח דיון ע"י מישהו שיש לו מחשב חלש כמו במצב שלך :http://www.whatsup.co.il/index.php?name=PNphpBB2&file=viewtopic&t=12894כדאי לבדוק תודה. ראיתי לא כל כך עזר...אני עדיין מחכה לתשובה?
פורסם 2004 במאי 1621 שנים לא אמרת לאיזה מטרות אתה צריך את ההפצה.מחשב כזה יכול לשמש כנתב, שרת אינטרנט, שרת דואר (עם סינון ספאם ווירוסים), שרת mldonkey וכו', ויש אחלה של הפצות בשביל דברים כאלה, למשל Clark Connectאם אתה מחפש הפצה לשימושים "ביתיים" (עם ממשק גרפי וכו'), תיאלץ להתקין הפצה רזה (כמו דביאן או slackware) או לקלף מהפצה אחרת דברים שאתה לא צריך. על מחשב כזה גם אי אפשר להריץ KDE או Gnome, אז תצטרך להשתמש במנהלי חלונות קלילים כמו xfce או fluxbox. כמו כן, עם כזו כמות של זיכרון אי אפשר להריץ סביבת אופיס כמו OpenOffice או KOffice.קח בחשבון שאם אתה מתקין הפצה ישנה אולי יהיו לך בעיות עם עבריתובלי קשר, למי שכתב על RH 7.2, אפשר לקבל עדכוני תוכנות מ-www.fedoralegacy.org
פורסם 2004 במאי 1721 שנים מחבר את ההפצה רציתי לשימוש ביתי.אני די רוצה להכינס לכל הקטע הזה של הלינוקס ואני מעדיף שלא יהיו לי שני מערכות הפעלה על מחשב אחד, וזה המחשב היחיד שיש לי פנוי (הישן).אין לי שום ידע בלינוקס בכלל ולכן גרסא למשתמש המתחיל תהיה מצויינת בשבילי - אבל כמובן אני צריך גרסא "רזה" מכיוון שהמחשב צ'יקמוק.
פורסם 2004 במאי 1721 שנים אני בכל זאת ממליץ לך לנסות את דביאן מהתקנה מהרשתאתה מוריד 6 דיסקטים או CD של 80 מגה בערךוכל השאר יורד מהרשת
פורסם 2004 במאי 1721 שנים באמת הלינקים של לינוקסאייזו לא עובדיםתנסה להוריד מהאף טי פי של אוניברסיטאת ת"אftp://ftp.tau.ac.il
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.