עבור לתוכן

קצת תוצאות מהבארטון Mobile 2600...

Featured Replies

פורסם

קניתי לפני כשבוע לוח רםוקס 8rda3+ ומעבד Barton 2600 מדגם Mobile, נדיר אבל השגתי :-)

הבעיה היא שיש לי זיכרון שלא מגיע רחוק...

עד עכשיו הכי גבוהה שהגעתי עם המערכת זה 195 מגה"צ בבאס והמעבד עובד במכפלה של 12 שבסה"כ עובד על 2350 MHZ.

מתחים: זיכרון 2.75 V תיזמונים: 2.5-3-3-6

מעבד 1.65 V

טמפ' מעבד 45 מעלות במנוחה, במאמצץ 50 מעלות... עם Prome 95

טמפ' מערכת 37 מעלות +-

סה"כ תוצאות לא רעות, ברגע שאני ישיג זיכרון יותר מהיר אני יגיע הרבה יותר רחוק, בסביבות 2700 אולי אפילו יותר, וגם קירור יותר רציני, כי כרגע אני עובד עם Vantec Aeroflow.

הוספתי תמונה שתראו קצת... 8)

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

טוב, אז מסיבה שאני לא כל כך יודע הזיכרון שלי החליט לעבוד במהיריות שלא כל כך מתאימות לו, לא ביציבות שכזאת לפחות. כרגע אני עובד על 200 MHZ באס ביציבות מלאה... כנראה שתוספת המתח עוזרת.

מהירות מעבד כרגע על 2405 MHZ במתח 1.65 V

זיכרון במתח 2.77 ואותם תזמונים (2.5-3-3-6)

טמפרטורות זהות 45/50.

אני ינסה למשוך את הזיכרון עוד כמה מגהרצים קדימה אני מאמין שבעוד 5 מקסימום 10 מגה"צ כבר יהיהו בעיות.. ::) ::)

פורסם

נחמד ביותר.. יאללה תביא זיכרונות הולמים למעבד הזה.. :)

פורסם
  • מחבר

לאט לאט מתקדמים, אני מרגיש שהזיכרון שלי קם לתחיה פשוט, עם הלוח הקודם בקושי הצלחתי לגרד את ה 200 ולהכנס לווינדוס, כאן אני מריץ בנצ'ים של 3d Mark 2003 ב 210 באס.

אז ככה, מה יש לנו עכשיו...

מעבד על 2530 מגה"צ, ב 1.7V , מתחיל להיות רציני הבחור ;D

FSB על 210 מגה"צ, עם 2.9 V, בתיזמונים של 2.5-3-3-6, לא רע את האמת... בשביל זיכרון PC3000, הוא עובד כרגע על יותר מ 3200 (3370 אם נדייק). תעלומה בפני עצמה.

מעלות: מנוחה 48 מעלות, מאמץ כ 51.

לוח על 37 +-

הנה תמונה קטנה ...

פורסם

FSB על 210 מגה"צ, עם 2.9 V, בתיזמונים של 2.5-3-3-6, לא רע את האמת... בשביל זיכרון PC3000,

תנסה לראות עד איפה אתה מגיע עם הזכרון ללא תוספת מתחים, יש זכרונות (כמו שלי) שמגיעים רחוק יותר עם מתח ברירת המחדל.

היה לי זכרון PC3000 שהגיע לבאס של 223Mhz בתזמונים של 2.5-2-2-11

ואני ממליץ לך לבדוק את התזמון 11 כי הוא לרוב מניב ביצועים טובים יותר על nForce2.

פורסם
  • מחבר

טוב, אז יש לי בעיה קטנה ודי מעצבנת...

אני לא מצליח להריץ את הזיכרונות במצב Async מעבר ל 200 מגה"צ...

העניין הוא שמתחת לזה הוא כן מצליח...

לדוגמא: שמתי את ה FSB על 220

ואת הזיכרון שיעבוד ביחס של 83%...

המחשב לא עלה..., ציפצופים וכו, לא עושה POST..

אבל כששמתי את ה FSB ל 220 וזיכרון ב 100% אז המחשב עלה, ובקושי הגיע לווינדוס כי הזיכרון כבר לא עומד במהירות הזאת...

למישהו יש רעיון מה הבעיה, הזיכרון או הלוח ?

פורסם

זה לא הבעיה בזכרונות אלא בציפסט

מעל 201 באס המחלק האסינכרוני לא עובד ולכן אתה מקבל מצב שאין פוסט

פורסם
  • מחבר

תודה עופר...

כנראה שעד שאני לא יפרוץ את המכפלה, או שאני יביא זיכרונות יותר רצינים אני לא ידע לכמה המעבד המטורף הזה מגיע...

אז ככה, מכיוון ואני בצבא ואני די מנותק מכל מה שקורה בעולם ובעולם המחשבים בפרט אז אני צריך עזרה קטנה.

במידה ובזמן הקרוב אני מתכוון לקנות זכרונות מהירים יותר אז אני מתכוון גם לשים קירור יותר רציני על המעבד...

כרגע שיש לי Vantec Aeroflow שאני די מרוצה ממנו כי הוא לא רועש והטמפ' סבבה, אבל אני יצתרך משהו יותר בהמתי.

ראיתי שה SP97 של טרמלרייט ממש תותח...

יש למישהו עוד רעיונות, וכמו כן איזה מאורר, 92 MM כמובן, כדאי לשים איתו ?

תודה לכל מי שיעזור...

פורסם

מאורר 80 יעשה עבודה טובה הרבה יותר.

פורסם
  • מחבר

ואיך אתה מסביר את זה בדיוק ???

מן הסתם שמאורר 80 מ"מ דוחף פחות אוויר ולכן מקרר פחות טוב...

כמו כן הגוף קירור מוכן למאורר 92 MM לא ?

פורסם

תוצאות בהחלט יפות , הלוחות של איפוקס בהחלט מעולים... , למשל , ה8RDA3I של אח שלי עובד ככה(כרגע) :

מפרט :

AMD Athlon XP 2400+ Thorton Core

EPOX 8RDA3i Rev 2.1

Infineon 256MB PC3200

GF FX5200 @ 300\500

והנה מה שקורה אחרי ההתעללות שלי :

2400+ Thorton Modded To 2800+ Barton Core

Infineon 256MB PC3200 7-3-4-2.5 2.8V @ 220MHZ 2.9V 5-2-3-2.5

עכשיו , המעבד מקורר עם וולקנו 11+ ועובד כרגע על 220X10.5 = 2300MHZ

אני יודע שהלוח יכול יותר , אבל אני לא רוצה לעשות את הזיכרונות על תיזמונים יותר גרועים , הכי הרבה שהמעבד כאשר הוא יציב זה ל230X11 = 2530MHZ , בהחלט מכובד לכזה מעבד... , המעבד הוא אינו מעבד מובייל , וזה גם מעבד שנחשב לגרוע באוברקלוקינג וגם יש לי קירור דיי גרוע...(57מעלות במאמץ... , חייב להחליף אותו , אבל אין כסף :o)

טוב , עכשיו חזרה לעניין , תקנה SP94 עם איזה אנרמאקס 92ממ ואתה מסודר.

תהנה , יש לך לוח+מעבד סוסים...

בקשר לזיכרונות , תקנה סטיק אחד של 512מגה של ADATA PC4000 ב720-710שקל בKSP... , זיכרונות מעולים , עם ביצועים מדהימים ביחס למחירם.

פורסם

לגופי קירור אני הייתי ממליץ כמו שאמרו לך פה 70\80 כי יותר מזה הסינק לא יודע לנצל

רוב הרוח תלך לצדדים ולא לסינק עצמו, ומה שישלוט על רוב הסינק זה ה DEAD ZONE

פורסם

מאוורר קח של אנרמקס 92MM אחלה מאוורר.

פורסם

ראית פעם SP94 עם מאורר 92? רוב הרוח שהמאורר דוחף בכלל לא עוברת דרך צלעות הקירור.

מאורר 80 יעשה עבודה טובה יותר, ומאורר 70 אולי יעשה עבודה אך טובה עוד יותר.

אך כיוון שהקליפסים מתאימים ל80 ול=92 80 SF2 הוא ההצעה שלי. זהו הצירוף שאני מזמין ככל הנראה. אני בינתיים מחכה לגוף הקירור שיגיע כבר ותחילה אשתמש במאורר 80 ג'נרי שיש לי.

בכל אופן, מאורר 80 שדוחף 26.5 מול מאורר 92 שדוחף 41, הנה:

http://www.madshrimps.be/?action=getarticle&number=5&artpage=438&articID=118

ה80 מנצח.

פורסם
  • מחבר

טוב, תודה לכל העונים, התוצאות של הסינק הזה בהחלט מהממות...

נחכה קצת לכסף ויהיה בסדר ;D

כמו כן אני באמת נראה לי יקח אותו עם מאורר 80 MM, ה SF2 נראה בחירה מצויינת... ;)

כמו כן לגבי זיכרון נראה לי שאני יקח את ה Hynix 3200 עם ה 43D שמגיעים למהירוית בריאות של 260 MHZ +- עם תיזמונים לא רעים בכלל... המחיר שלהם די נמוך, כ 670 ש"ח ל 512MB.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים