עבור לתוכן

עזרה בבחירת לוח וספק לשילוש...

Featured Replies

פורסם

מחפש שילוש זול עד 1000-1100 שקל (הקנייה מתבצעת באילת)

חושב ללכת על AMD יש המלצות?

נערך על-ידי מאור.ד

• תגובות 35
  • צפיות 4.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מה המפרט הנוכחי (ספק, מארז, כונני אחסון, והאם יש כ. מסך ואיזה?)?

מה השימושים?

האמת שעדיף שתמלא את כל הפרטים הרלוונטים בשאלון שבחוקי הפורום "יעוץ לפני רכישת מחשב".

פורסם

בהנחה שהקנייה תהיה בסניף KSP באילת ושהמחשב מיועד לשימושים בסיסיים יחסית, הנה מפרט סביר למחשב המבוסס על מעבד AMD במחירים של אילת:

דגם מחשב: הרכבה עצמית של מחשב נייח AMD

מעבד AMD: מעבד AMD Ryzen 3 1200 3.1Ghz AM4 - Box 1
      לוחות אם למעבדי ‏AMD: לוח אם Asus Prime B350M-A AM4, AMD B350, DDR4, PCI-E, VGA, DVI, HDMI 1
      זכרונות: זכרון למחשב Kingston ValueRAM 8GB DDR4 2400Mhz CL17 1
  הרכבה: הרכבת מחשב שלם - מחלקים של קיי.אס.פי

מחיר החבילה: 1109 שקל
עמוד מוצר

קי.אס.פי מתחייבים למחיר הזול ביותר
שימו לב! אם תמצאו מחשב או חלק זהה/ים (במלאי של חנות ממשית) במחיר נמוך מהמחירון שלנו באינטרנט ובאותם תנאי אספקה ואחריות, תוכלו לרכוש את המוצר במחיר הנמוך יותר ובהנחה נוספת, או תקבלו תשלום של 50% מההפרש בהצגת חשבונית והמוצר שנרכש לאחר רכישתו.

הערה: שים לב - אתה חייב להשתמש בכרטיס מסך ייעודי עם השילוש הנ"ל, שכן אין ליבה גרפית מובנית במעבד.

פורסם
  • מחבר

מארז יש לי FULL ATX אין בעיה של מקום או משהו כזה.

ספק אני אקנה באילת משהו כמו 500-550W ב-150-200 שקל.

כרטיס מסך לבינתיים אשתמש בHD5850 עד שהיה תקציב להוסיף.

נערך על-ידי מאור.ד

פורסם
  • מחבר

אם אני מזמין את החלקים מאמזון מה יהיה שווה להזמין עד התקציב הנ"ל?

ראיתי מלא לוחות בין 100-130$ ציפסט X370 אין לי בעיה עם רכישה מחו"ל

הנה קישור למה שמצאתי כולל משלוח לישראל אפשר המלצה על אחד הלוחות משם עד 130-140$?

נערך על-ידי מאור.ד

פורסם
  • מחבר

המטרה היא כן לעשות המהרה למעבד ובעתיד אולי לשים 2 כרטיסי מסך יחדיו.

פורסם
ציטוט של מאור.ד

ובעתיד אולי לשים 2 כרטיסי מסך יחדיו.

יחד עם שילוש זול? זה נראה כמו חלוקת תקציב לא משהו.

פורסם
  • מחבר

תראה אני משתמש למשחקים בעיקר וגם קצת סרטים והורדות,

ראיתי פה בפורום שהרבה המליצו על RYZEN 3 עם לוח תואם וזיכרון 8GB DDR4

למרות שקצת מבדיקות ברשת לא יודע אומרים שA12 9800 נותן יותר ביצועים וגם עובד עם אותו סוקט AM4

בכל מקרה לחבר שלי יש מחשב I5 4460 עם 16GB וכרטיס GTX1050TI והוא מפעיל משחקים כבדים חלקם על HIGH חלקם על אולטרה ברור שעם FPS נמוך אבל עובד חלק לפחות...

ולכן אני מחפש משהו בסיגנון שלו פשוט חדש ולא יד שנייה ולכן מהתחלה כתבתי שאת הכרטיס מסך אחליף בעתיד לטובת דגם חדש או לטובת CF של 2 כרטיסים חלשים שרק יתן קצת בוסט נוסף לכרטיס החלש...

נערך על-ידי מאור.ד

פורסם
ציטוט של מאור.ד

או לטובת CF של 2 כרטיסים חלשים שרק יתן קצת בוסט נוסף לכרטיס החלש...

אתה מדבר על SLI, ולא יהיה כדאי לדעתי ואני חושב שבכל הכרטיסים מתחת לGTX 1070 זה לא אפשרי.

ציטוט של מאור.ד

למרות שקצת מבדיקות ברשת לא יודע אומרים שA12 9800 נותן יותר ביצועים וגם עובד עם אותו סוקט AM4

ממש לא, הרייזן הרבה יותר חזק.

פורסם
  • מחבר

אמרתי שאצל חבר שלי יש GTX1050TI והוא מפעיל הכל חלק ומרוצה מאוד ברור שזה עוד פעם לא מחשב גיימינג מטורף אבל מריץ פה ושם משחקים סבבה...

לגבי מה שאני מחפש לקנות אמרתי שאפשר בעתיד לעשות בלוח X370  CFX

והתקציב שלי זה 1000-1200 שקל אין לי בעיה להזמין מאמזון במידה וזה חוסך...

פורסם
ציטוט של מאור.ד

לגבי מה שאני מחפש לקנות אמרתי שאפשר בעתיד לעשות בלוח X370  CFX

בתקציב הזה לוח X370 ממש לא יכנס.

הנה שילוש מהארץ, אפשר לחסוך מאה מהלוח אם, לדעתי לא כדאי כי אז הלוח יהיה פחות איכותי.

מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל

מעבד:
AMD CPU Desktop Ryzen 3 4C/4T 1200 (3.1/3.4GHz Boost,10MB,65W,AM4) box, with Wraith Stealth cooler
כמות: 1 - מחיר: ₪500

לוח אם:
Gigabyte AB350-Gaming 3 / AM4
כמות: 1 - מחיר: ₪484

זיכרון:
בקניית מחשב חדש בלבד - DDR4 8G / 2133 CL15 Crucial Single Ranked
כמות: 1 - מחיר: ₪253

סה"כ: ₪1237

המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים ללא ריבית.

מתחייבים למחיר משתלם ביותר עבור מפרט זהה.
http://www.tms.co.il/preview/spec/5u2pvs46

פורסם

@מאור.ד

א. אתה יכול לערוך את ההודעות שלך בכדי להוסיף מידע נוסף אם ההודעה שלך היא האחרונה בדיון - אתה לא חייב להוסיף הודעה נוספת, שכן זה מסרבל את הדיון.

ב. נראה שאתה מחפש מחשב למשחקים, אך אתה לא יודע כלל אילו רכיבים אתה צריך (אתה רוצה שילוש זול אך מדבר על לוחות המבוססים על ערכת השבבים X370, אתה רוצה מעבד למשחקים אך מדבר על ה A12 9800, אתה מעוניין בהמהרה ובמערך של כרטיסי מסך אבל התקציב שלך כלל לא מספיק לכך וכד'). לדעתי אתה קודם כל צריך לקבוע לעצמך תקציב לכל המחשב, כולל ספק כח וכרטיס מסך וכל רכיב אחר שתצטרך. לאחר מכן תקבע היכן אתה רוכש את הרכיבים (מאיזו חנות).  לאחר ש"אירגנת הכל" תפתח דיון מסודר בפורום ייעוץ לפני רכישת מחשב ותמלא את השאלון בכדי שאנשים יוכלו לעזור לך.

ג. אם אתה מתכנן לרכוש את הרכיבים מחו"ל, אתה לא יכול לצפות שאנשים יעברו בשבילך על כל הרכיבים בכל החנויות בחו"ל בשביל למצוא את הרכיבים הכי משתלמים. אם תצמצם את הבחירה למספר רכיבים יחסית קטן (במקרה זה - לוחות אם) אז יהיה אפשר לעזור לך.

ד. רק בכדי שיהיה לך ברור - הנה דוגמא למחשב סביר שיתאים למשחקים, הכולל לוח אם, מעבד, זיכרון בנפח 8GB, ספק כח בסיסי וכרטיס מסך בסיסי סביר למשחקים. זהו כנראה התקציב המינימלי שתצטרך למחשב העונה על הדרישות שלך.

מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל

מעבד:
AMD Ryzen 5 1600 AM4 BOX
כמות: 1 - מחיר: ₪954

לוח אם:
Asus PRIME X370-PRO
כמות: 1 - מחיר: ₪714

ספק כוח:
FSP Hydro 600 Active PFC 80+ Bronze
כמות: 1 - מחיר: ₪289

זיכרון:
DDR4 8G 2400 CL14 Corsair Vengeance LPX Black CMK8GX4M1A2400C14
כמות: 1 - מחיר: ₪337

כרטיס מסך:
Gigabyte GeForce GTX 1060 3GB GV-N1060IXO
כמות: 1 - מחיר: ₪963

סה"כ: ₪3257

המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים ללא ריבית.

מתחייבים למחיר משתלם ביותר עבור מפרט זהה.
http://www.tms.co.il/preview/spec/kbs8zdau

פורסם
  • מחבר

אוקי אני יסביר לך מה מבלבל אותי A12 9800 מול RYZEN 3 1300X

פשוט ראיתי שאפשר לעשות המרה לדגם של 9800 ל4.8GHZ אתה מקבל תדר גבוהה ו4 ליבות ו8 נימים ו2MB זיכרון

וב RYZEN 3 1300X אפשר להגיע ל3.9-4.0GHZ אתה מקבל רק תדר גבוהה ו4 ליבות עם 2MB זיכרון

עכשיו אני ישמח אם תסביר לי קצת משהו שאני מפספס בבקשה...כי בלי מעבד אין מה לדבר על לוחות אפילו...

זיכרון אני לוקח 8GB DDR4 הכי זול שיש ככה שזה מאילת בכל מקרה ויעלה 250 שקל (על זה אני סגור כבר).

כרטיס מסך אני כרגע לא מתעסק לקנות חדש יש לי HD5850 זמנית לכמה חודשים הבאים שיהיה כסף לקנות כרטיס חדש...

אני צריך רק עזרה להיסגר על דגם של מעבד כי אני מסתבך עם כל הזיכרון מטמון MB ועם כמות הליבות 2-8 וגם יש מספר "נימים" שונים בכל מעבד מה שהבנתי מכל הקריאה בפורומים בינתיים זה ש AM4 זה הסוקט החדש שעובד עם DDR4 ולכן נותר לי 3 ציפסטים לבחור X370 לOC ולCFX ציפסט B350 לOC בלבד וA320 הציפסט הכי פשוט בלי שום אפשרויות.

ולכן בלוחות אם הבחירה כמובן תיהיה B350 כי אני באמת חושב שלא יצא לי לעשות CFX אז גם על ציפסט אני סגור ואקנה לוח שהכי יראה לי מבחינת פיצרים תכונות חיבורים וכולי כולי וגם פה אני סגור.

לגבי שימושים אמרתי זה בעיקר למשחקי:

RED ALERT כל הכותרים

סטאר קראפט כל הכותרים 

BF כל הכותרים

GTA כל הכותרים

זה פחות או יותר במשחקים ולכן אני יודע שכרטיס מסך אחליף בעתיד כרגע אני מתמקד בלוח מעבד וזיכרון בלבד כאשר מארז יש לי וספק 520W יש לי שניהם חברות ממותגות שיסחבו בלי בעיה את הרכיבים.

יש לי גם SSD120GB

צורב DVD

ככה שחסר לי רק השילוש הזה בינתיים

נערך על-ידי מאור.ד

פורסם
ציטוט של מאור.ד

פשוט ראיתי שאפשר לעשות המרה לדגם של 9800 ל4.8GHZ אתה מקבל תדר גבוהה ו4 ליבות ו8 נימים ו2MB זיכרון

לא כדאי. לארכיטקטורת בולדוזר חרא IPC ולכן הביצועים הם נוראיים והליבות הן לא בדיוק כמ והליבות שיש לרייזן ולאינטל.

בכל מקרה זה מעבד מאוד לא טוב לגיימינג ולא הייתי ממליץ עליו בכלל.

בנוסף אני תומך בהצעה של המלך שתתארגן על מפרט שלם במקום לבדוק על כל דבר בנפרד.

פורסם
  • מחבר

פולי הקנטאור תקשיב אין לי בעיה שתעזור לי להרכיב שילוש אבל העניין הוא שאני יבדוק איפה הכי זול ואקנה משם אני לא סגור פשוט על המעבדים לא מבין בהם כל כך יותר ממה שכתבתי וכמובן שאני לא יגלוש מעל 1200 שקל לשילוש הזה

זיכרון אקנה באילת ב250 שקל הכי זול

לוח אקנה B350 או X370 מאמזון ראיתי שהמחירים שם זולים מהארץ ב-100-200+- מהארץ ולכן לוח לא בעיה

אני צריך עזרה והסבר על המעבדים של AMD ולא מצליח להבין על איזה מעבד ללכת בשביל המשחקים שאני משחק...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים