עבור לתוכן

דיווח: מעבדי ה-Coffee Lake השולחניים של אינטל מגיעים בחודש הבא

Featured Replies

פורסם

רוצים שש ליבות עיבוד למחשב הביתי שלכם במחיר נמוך יותר מאי פעם בעבר (לפחות במונחיה של היצרנית הגדולה ביותר בתחום)? זה עשוי להגיע ב-5 באוקטובר

לכתבה

פורסם

אני זקוקה שתנחמו אותי. למה? כי ראיתי תוצאות של מבחנים סינטטים של 8700K.. ומה שראיתי זה שהוא עומד עם RYZEN 5 1600

פורסם

אני מציע להפנות את כל האנרגיות האלו לכיוון אחר. להפוך לאוהדת של קבוצת ספורט למשל :)

פורסם

חוסר תמיכה ב-Z170 ו-Z270... דיק מוב אינטל...

פורסם

רק אני הלכתי לאיבוד עם כל המעבדים שאינטל הוציאה? נהיה לי סלט עם כל הקופי לייק והקאבי לייק הזה.

פורסם

אני שם לב ש I3 רץ על 3.6GHZ לעומת I7 I I5 שרצים על פחות . והשאלה הנשאלת מהי ההשפעה של ה GHZ לעומת ריבוי הליבות ומה עדיף למשתמש הביתי ?

פורסם
ציטוט של jambo222

אני שם לב ש I3 רץ על 3.6GHZ לעומת i7 I I5 שרצים על פחות . והשאלה הנשאלת מהי ההשפעה של ה GHZ לעומת ריבוי הליבות ומה עדיף למשתמש הביתי ?

הI3 בתדר קבוע, אין לו טורבו לכן 3.6 זה התדר הרגיל שלו.
לI5 יש טורבו, אומנם המהירות בסיס שלו נמוכה יותר אבל בפועל כשיהיה שימוש ב4 ליבות ומטה התדר יהיה דומה ו/או אפילו גבוהה מהI3

פורסם

מ ט ו ר ף !! אנא הסתכלו על 7350K http://easycaptures.com/fs/uploaded/1160/2443708727.png

פורסם

מה איתו? תוכלי בבקשה להסביר מה גרם לך להתלהב?

פורסם

חחחחחח לא האמנת שזה יגיע אה? סוף סוף יש תחרות כולנו מרוויחים אני מחכה שזה יגיע לעולם הכרטיסים בינתיים יבש לנו....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים