פורסם 2017 בספטמבר 148 שנים מתלבט לפני רכישה אונליין באתר נייד נייד את הדגם הנ"ל מפרט: יצרן: LENOVO מעבד: Intel Core i7-7500U 2.7Ghz זיכרון: 16GB DDR4 2133Mhz דיסק קשיח: 512GB SATA SSD צורב DVD RW: יש מסך: 15.6 LED-backlit, Anti-glare רזולוציה: 1920x1080 מצלמה מובנית: יש כרטיס מסך: NVIDIA GeForce GTX 950M 2GB רמקולים: standard מיקרופון מובנה: יש כרטיס רשת רגיל: יש כרטיס רשת אלחוטי WIFI: יש USB: 3 כניסות קורא כרטיסים: יש מערכת הפעלה: WINDOWS 10 משקל: 2.5 ק"ג סוללה: 6cell Lithium-Ion HDMI: יש פרטים נוספים: יבואן ספק:סי.אמ.אס אמטל נט.אי.פי אחריות:לנובו ישראל מחיר כולל מע"מ: 6,600 ₪ מה דעתכם? שווה את המחיר? איך הדגמים של החברה בכללי ? IBM אמינים ? תודה !
פורסם 2017 בספטמבר 158 שנים סקירה מעמיקה https://www.notebookcheck.net/Lenovo-ThinkPad-E570-Core-i5-GTX-950M-Notebook-Review.195890.0.html הסידרה הזאת של לנובו באופן כללי נחשבת די טובה אבל מניסיון אישי רב שנים עם הרבה דגמים מהסדרות הללו של לנובו אני יכול להגיד לך שלא היה לי מחשב אחד שלא התקלקל בשלב כלשהו , פעם זה העכבר , פעם מסך , פעם סתם מת פתאום. למרות שאני בטוח שיש כאלה שיחלקו עלי אני באופן אישי לא מת על המחשבים שלהם. בכל מקרה בלי שום קשר לנייד כזה או אחר , לדעתי זה פשוט שטות לקנות עכשיו מחשב נייד. אנחנו מספר שבועות בודדים לפני שמגיעים ניידים חדשים עם מעבדים מדור 8 של אינטל שהם לשם שינוי שדרוג משמעותי לעומת הדור ה 7 הנוכחי. נערך 2017 בספטמבר 158 שנים על-ידי lompy
פורסם 2017 בספטמבר 188 שנים מחבר תודה על התגובה,יש לך מושג מתי מגיעים לחנויות בישראל הלפטופים עם המעבדים החדשים דור8 ? אין לי בעיה לחכות עוד חודש,השאלה אם המחשבים הניידים עם מעבדי דור 8 יעלו בתקציב שלי של עד 6500 שקל . תודה ושנה טובה
פורסם 2017 בספטמבר 198 שנים מניח שזה יקרה במהלך אוקטובר , יודע שיש כבר מקומות שמוכרים אותם במכירה מוקדמת. באופן עקרוני המחירים לא אמורים להשתנות המעבד החדש מתומחר בערך באותה מחיר של המעבד הישן שהוא מחליף. בפועל יכול להיות שבהתחלה עד שיפתרו ממלאי ישן יהיו קצת שינויים במחירים. בכל מקרה בתקציב שלך יהיה אפשר למצוא נייד נייד בסדר גמור.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.