עבור לתוכן

התלבטות בין UP3216Q ל XB321HK (מאמזון)

Featured Replies

פורסם

היי, אין את המסך בארץ ואני ממש מעוניין בו, ההתלבטות היתה בין 2K 144HZ ל 4K 60HZ אבל רק 32", כדי שלא יהיו בעיות עם SCALING בווינדוס.

בכל מקרה, אם למשהו יש חשבון פה באמזון, ויוכל לומר לי מה העלות הסופית של המוצר לאחר משלוח ומסים, וגם אם משהו כבר קנה מאמזון מסך במחירים כאלה אשמח לדעת אם זה בטוח או שאני מכניס את עצמי לסיוט.

המשלוח מגיע עם דואר ישראל? או חברה משלוחים פרטית? כי דואר ישראל יגיע לי פאזל של המסך.

תודה מראש.

פורסם

מחיר סופי נכון להרגע: 1,446.19 דולר אמריקאי.

לקנות מאמזון זה אף פעם לא סיוט, לא פעם קרה לי שקיבלתי מהם שירות מעבר לכל ציפיה.

מהרגע שהחבילה נוחתת בארץ לא לאמזון ולא לך יש שליטה על חברת השילוח שתעביר לך או לסניף הדואר שלך את החבילה. אם תקבל "פאזל" או מוצר פגום אתה תקבל שירות אדיב. מהבחינה הזאת אין מה לחשוש כשקונים מאמזון.

פורסם

אני מצטרף למגיב מעלי, אמזון זה החלק הכי בטוח בתהליך. הבעיה היא ברגע שיש לך תקלה במסך כמו פיקסלים שרופים, דליפות אור ואז את האחריות כנראה תקבל רק בארה"ב , דבר שייקר את כל העניין ואולי אפילו הופך אותו ללא כדאי.

אני במקומך הייתי קונה את המסך הבא במקום המסך שלך בגלל היתרונות הבאים:

משלוח ישיר לישראל, דגם יותר מתקדם, חיבור החשמל הוא אירופי במאה אחוז נכון, המחיר יקר יותר אבל יש החזר של 20 אחוז ככה שזה יוצא מחיר דומה.

פורסם
ציטוט של --- The King ---

מחיר סופי נכון להרגע: 1,446.19 דולר אמריקאי.

היי קינג, תוכל לכתוב איך קיבלת את החישוב? האם ביצעת תהליך רכישה והמערכת חישבה משלוח ומיסים או שעשית חישוב ידני ?

תודה

פורסם
ציטוט של Peter Rabbit

היי קינג, תוכל לכתוב איך קיבלת את החישוב? האם ביצעת תהליך רכישה והמערכת חישבה משלוח ומיסים או שעשית חישוב ידני ?

תודה

שתי אופציות: או ליצור משתמש, להתחבר ולבחור את הכתובת (בתמונה בצד ימין). או פשוט ללחוץ על 'change country' ולבחור ישראל.

אחרי שעשית את זה אתה תוכל ללחוץ על details בשורה של מחיר המוצר ולראות את הפירוט המלא.

כמובן שאפשר גם להוסיף את המוצר לעגלה, להתקדם עד החלון הסופי ולראות שם את המחיר. שם תיהיה גם אופציה להמיר את המחיר לשקלים, אבל ההמרה דרך אמזון בדר"כ יקרה יותר מאשר העמלה של כרטיסי האשראי.

Untitled.thumb.jpg.721d6a36e0e89b0699b47333d6184957.jpg

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים