עבור לתוכן

המלצה ללפטופ גיימינג high-end

Featured Replies

פורסם

היי, זקוק להמלצות למחשבים ניידים יחסית חזקים לצורכי גיימינג וקצת עבודה.

כיום אני פשוט משחק על המיטה כי אין לי מקום לשולחן בחדר, גם נוח לי ככה.

יש לי כרגע Lenovo y50-70 ואני קצת פחות מרוצה ממנו, הוא כבר לא מריץ משחקים כמו פעם והבעיה הכי נוראית שלו זה החום הבלתי נסבל שמשוקף למקלדת ככה שאחרי פחות משעה של משחק אני צריך כל כמה דקות להוריד את היד שלי מwasd לצד ולנער אותה כדי שתפסיק להרדם לי ושאני אוכל לשלוט באצבעות שלי בצורה נורמאלית - קיצר נוראי חחח

אז:

1. מה התקציב המקסימאלי? אין לי ממש הגבלה כל עוד זה שווה את זה

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך אבל לא בטוח כמה אפשר בכלל

ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא רלוונטי 

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, אולי הרצת VMs אבל לא משו רציני.

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לצורך העניין משחקים חדשים כמו Player Unknown Battleground וכנראה destiny 2 וכדומה, השאר שאני משחק בתכלס לא חזקים כמו BNS לדוגמא

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 אבל אם מעל לא חושב שמפריע לי כל עוד המחשב סוחב את זה.

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אולי קירור? לא סגור אם הקירור הנוכחי שלי משו טוב אבל הוא עושה את העבודה - Coolermaster sf-17

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא רלוונטי

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? לא כל כך חשוב לי אבל שלא יהיה רועש מידי, הייתי אומר 4.

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא מבין בזה

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. לא חשוב

9. מתי מתוכננת קניית המחשב? בהקדם

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). פירטתי למטה

11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? לא רלוונטי, לפטופ

12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות:

אם אפשרי מעדיף מסך 120hz

חובה 15.6" 

חשוב לי מאוד הקירור בגלל הטראומה שלי מלנובו, לא אכפת לי כמה דק הוא או כמה קל הוא רק שלא יהיה לפטופ מלבה 

כרטיס מסך כמה שיותר טוב, לא סגור אם 1070 או 1080 max q נחשב יותר טוב, אבל אני רוצה את הטוב ביותר שאפשר.

מעדיף תמיכה טובה, לא רוצה לקנות לפטופ במחירים כאלה ולא לקבל תמיכה אם יום אחרי הוא לא עובד.

תודה מראש.

נערך על-ידי DoBayad

פורסם
  • מחבר

הקפצה

פורסם
  • מחבר

הקפצה... אין המלצות? :\

פורסם
  • מחבר
ציטוט של אור כהן

אני חושב שזה יתאים:

https://ksp.co.il/?uin=38500

אם כבר אני הולך על אסוס, לא עדיף ללכת על הדגם הזה? : https://ksp.co.il/?uin=41509

אם לא\כן אז למה :o

ותודה רבה על העזרה :) 

פורסם
ציטוט של DoBayad

אם כבר אני הולך על אסוס, לא עדיף ללכת על הדגם הזה? : https://ksp.co.il/?uin=41509

אם לא\כן אז למה :o

ותודה רבה על העזרה :) 

המחשב שקישרת אליו נראה מצויין. כרטיס מסך חזק יותר ו1TB של SSD.

עם זאת, הוא עולה פי 2. פיזית אתה יכול לרכוש שני מחשבים כמו שאני קישרתי.

יהיה עדיף מבחינת שרידות המחשב לעתיד - לחכות כמה שנים, ולהוציא סכום דומה של 8K על מחשב חדיש יותר. ככה תקבל תמורה טובה יותר לכסף שלך.

ככל שהמחיר יעלה - ככה יחס העלות-תועלת יצנח. אני חושב שהASUS שאני קישרתי אליו ב8K נחשב למשתלם יחסית ועונה על כל צרכיך. אני לא רואה סיבה להוציא יותר על לפטופ כרגע.

פורסם
  • מחבר
ציטוט של אור כהן

המחשב שקישרת אליו נראה מצויין. כרטיס מסך חזק יותר ו1TB של SSD.

עם זאת, הוא עולה פי 2. פיזית אתה יכול לרכוש שני מחשבים כמו שאני קישרתי.

יהיה עדיף מבחינת שרידות המחשב לעתיד - לחכות כמה שנים, ולהוציא סכום דומה של 8K על מחשב חדיש יותר. ככה תקבל תמורה טובה יותר לכסף שלך.

ככל שהמחיר יעלה - ככה יחס העלות-תועלת יצנח. אני חושב שהASUS שאני קישרתי אליו ב8K נחשב למשתלם יחסית ועונה על כל צרכיך. אני לא רואה סיבה להוציא יותר על לפטופ כרגע.

2 דברים שמטרידים אותי קצת לגביו:

1. אהבתי שבZEPHYRUS שקישרתי המקלדת למטה ואז אני לא סובל מבעיות חום על המקלדת (אני פשוט עכשיו סובל בטירוף עם הלפטופ הנוכחי שלי בגלל זה... המקלדת מכאיבה לי מרוב חום ואני לא מגזים ) וגם הוא נפתח קצת כדי לאפשר קירור יותר טוב, שני אלה לא קיימים בSTRIX אז אני תוהה האם הקירור שלו פחות טוב?

2. מה ההבדל בין ה1070 של STRIX לבין ה1080 MAX Q של ZERPHYRUS? חשוב לי מאוד מאוד שהמחשב יריץ כל דבר על המקס עם לפחות 60FPS + עדיפות ל120 אבל לא קריטי לי על מקס, ואם ה1070 של STRIX לא מספק את הסחורה אז מבחינתי אין שווי בלפטופ הזה בכלל, מה דעתך?

מעבר לשני אלה, האם שווה אולי לחכות עם הקנייה? אולי ירד המחיר של ZEPHYRUS (הוא נראלי יצא רק לפני חודשיים) או אולי יצא משהו שווה יותר.

שוב תודה על העזרה

פורסם

1. על פי הביקורות שקראתי - הדגם הראשון ששלחתי דווקא מתמודד יפה מאוד עם החום. 

2. ה1080 חזק יותר בכ20-30% להערכתי. לא שווה פי 2 מחיר לדעתי. ה1070 בכל זאת עושה עבודה מאוד יפה, ואני לא רואה צורך לרכוש משהו חזק יותר כרגע.

אם אתה רוצה את הטופ שבטופ, לך על הROG Zephyrus. עם זאת, שים לב שכנראה תקבל יותר ביצועים לטווח הארוך אם תשקיע "רק" 8000 שח על מחשב שחלש יותר ב30%, ואז אחרי כמה שנים תקנה מחשב חזק יותר מהROG Zephyrus ב8000 ש"ח.

אין טעם לחכות כרגע בניידים. לא רואה עדיין איזושהי קפיצה ענקית באופק.

פורסם
  • מחבר
ציטוט של אור כהן

1. על פי הביקורות שקראתי - הדגם הראשון ששלחתי דווקא מתמודד יפה מאוד עם החום. 

2. ה1080 חזק יותר בכ20-30% להערכתי. לא שווה פי 2 מחיר לדעתי. ה1070 בכל זאת עושה עבודה מאוד יפה, ואני לא רואה צורך לרכוש משהו חזק יותר כרגע.

אם אתה רוצה את הטופ שבטופ, לך על הROG Zephyrus. עם זאת, שים לב שכנראה תקבל יותר ביצועים לטווח הארוך אם תשקיע "רק" 8000 שח על מחשב שחלש יותר ב30%, ואז אחרי כמה שנים תקנה מחשב חזק יותר מהROG Zephyrus ב8000 ש"ח.

אין טעם לחכות כרגע בניידים. לא רואה עדיין איזושהי קפיצה ענקית באופק.

האמת מצאתי את הzephyrus ב12 אלף בערך אבל בכל מקרה נראה לי אלוהים מסמן לי משהו.... מחקו את הדגם ששלחת לי חחחחחח

ישך אחד אחר להמליץ? חחח

פורסם
ציטוט של DoBayad

האמת מצאתי את הzephyrus ב12 אלף בערך אבל בכל מקרה נראה לי אלוהים מסמן לי משהו.... מחקו את הדגם ששלחת לי חחחחחח

ישך אחד אחר להמליץ? חחח

באסה...

יש עדיין את הדגם הזה:

https://ksp.co.il/?uin=38501

שנמצא במלאי מצומצם. יש לו SSD קטן יותר והמחיר בהתאם.

לדעתי שווה לאורך העובדה שהדגם הקודם שדיברנו עליו כבר לא במלאי. (לי אישית יש SSD של 128GB במחשב הנייד וכונן 1TB. הSSD מלא רק ב50% ואני לא מרגיש שיש מחסור, כך שניתן להסתדר עם זה לדעתי.

נערך על-ידי אור כהן

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים