עבור לתוכן

הוט טוענים שהמיני לא תומך ב 200 מגה זה נכון ?

Featured Replies

פורסם

שלום,

הוט טוענים שהמיני לא תומך ב 200 מגה זה נכון ? אני מחובר באמצעות ממיר מיני פייבר עם כבל רשת ישירות למחשב נייח

פורסם

אני שומע על כך בפעם הראשונה - הפייבר בוקס, והלווין שלו - הפייבר מיני, תומכים ב-200M.

פורסם
  • מחבר
ציטוט של Cheif

אני שומע על כך בפעם הראשונה - הפייבר בוקס, והלווין שלו - הפייבר מיני, תומכים ב-200M.

אני מחובר עם פייבר בוקס + מוקה (בסלון) + מיני פייבר + כבל רשת למחשב נייח (חדר מרוחק) 

מהירות 200 מגה בשעות הבוקר האינטרנט עובד יצבית אך מ 5 שמתחילים כל בני הבית להיות ולצרוך טלוויזיה ואינטרנט הכל משתבש והופך להיות מאוד איטי. הוט טוענים שזה לא בעיה שלהם והיה גם טכנאי שלהם ואמר שמבחנתו הוא רואה שהכל תקין אך כמו שאמרתי בשבעות הערב יש תקיעות הנחתות במהירות ואי יציבות כמו כן אף התנתקויות/VOD לא פועל או מסך קפוא בטלוויזיה האם יש משהו שאני יכול לעשות כיוון שאני יכול לבדוק לבד או איתם וכו' ? 
חשוב לי להבהיר שלפני המעבר לאינטרנט על גבי רשת הכבלים למוקה היה לי כבל ישירות מהפייבר שעבר דרך הגג למחשב והכל עבד מצויין אך עקב שיפוץ וקריעתו על די אחד השיפוצניקים היה עלי למצוא פתרון אחר (אין אפשר להוציא את הכבל ולהשחיל חדש מהמון סיבות שלא אפרט אותם כי אין ממש צורך) 

11.9_2017.PNG.243bc2c496bf013bb68e7c3e688b9e54.PNG

נערך על-ידי ShakedBenratzon

פורסם

כלומר אתה מקבל 200M אבל לא תמיד.  זו כבר בעיה אחרת לגמרי ואם יש לך ניתוקים ובעיות צפיה - זה באחריות הוט לוודא שאיכות האות שאתה מקבל על כבל הקואקס תקינה.

פורסם
  • מחבר
ציטוט של Cheif

כלומר אתה מקבל 200M אבל לא תמיד.  זו כבר בעיה אחרת לגמרי ואם יש לך ניתוקים ובעיות צפיה - זה באחריות הוט לוודא שאיכות האות שאתה מקבל על כבל הקואקס תקינה.

בעיה שהוט אומרים שמיצידם הכל תקין לכן אני שואל מה אפשר לעשות ? האם יש משהו שאני יכול לעשות שישפר את המצב בעיקר את היציבות והפינגים 

למשל אולי להחליף לכבלים קואקסלים יותר אייכותיים שעובדים עם תעבורות גדולות יותר וביותר מהירות או פתרונות כאלה ואחרים 

פורסם

בכבלי קואקס, שלא כמו בכבלי רשת, אין הבדלי איכות שיכולים להשפיע באופן שאתה מתאר.  לעומת זאת אם הכבל קרוע, פגום או לא שלם - יכולות להיות בעיות - לכן התיאור שלך לגבי הנזק שנגרם לכבל יכול להיות הכורם לבעיות.  סיבה נוספת יכולה להיות ה-ISP שלך ושווה לשקול החלפה לאחד אחר.

פורסם
  • מחבר
ציטוט של Cheif

בכבלי קואקס, שלא כמו בכבלי רשת, אין הבדלי איכות שיכולים להשפיע באופן שאתה מתאר.  לעומת זאת אם הכבל קרוע, פגום או לא שלם - יכולות להיות בעיות - לכן התיאור שלך לגבי הנזק שנגרם לכבל יכול להיות הכורם לבעיות.  סיבה נוספת יכולה להיות ה-ISP שלך ושווה לשקול החלפה לאחד אחר.

קודם כל תודה רבה על העזרה והתגובות המפורטות 

ברשותך שאלה אחרונה מכוון שיש לי שלושה מיני פייברים ועוד פייבר בוקס הגדול בסלון אם אני הולך בבית עם פאלפון או מחשב נייד אני בדרך כלל מאבד את הרשת מכוון שהמכשיר מנסה למצוא את המיני שנותן את הקליטה הטובה ביותר האם יש דרך לסדר את זה חומרתית או תוכנתית ?

פורסם

בגדול, במערכות WIFI אין מנגנון נדידה יעיל כמו בסלולר.  מה שאני יכול להציע לך זה לתת לכל הרשתות האלחוטיות את אותו SSID - זה יכול לשפר את המצב.

פורסם
  • מחבר
ציטוט של Cheif

בגדול, במערכות WIFI אין מנגנון נדידה יעיל כמו בסלולר.  מה שאני יכול להציע לך זה לתת לכל הרשתות האלחוטיות את אותו SSID - זה יכול לשפר את המצב.

הבנתי ואיך בדיוק עושים את זה ? דרך הממשק של הפייבר בוקס ? אפשר הסבר קצת כי אין לי ממש מושג איך לשנות את זה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים