פורסם 2017 בנובמבר 18 שנים לא יודע עם זה עדיין רלוונטי אבל קבלתי את הצעצוע הזה לבדיקה. אני מתכונן להעמיס עליו כ50 קליינטים אלחוטיים ולראות אם הוא עומד בעומס. קח בחשבון שזו רמת מחירים אחרת לחלוטין.
פורסם 2017 בנובמבר 18 שנים מחבר קניתי את ה-C7, נראה שהוא עובד בסדר גמור. בינתיים עם 25 קליינטים, עוד יצטרפו בהמשך..
פורסם 2017 בנובמבר 18 שנים ציטוט של ag43 לא יודע עם זה עדיין רלוונטי אבל קבלתי את הצעצוע הזה לבדיקה. אני מתכונן להעמיס עליו כ50 קליינטים אלחוטיים ולראות אם הוא עומד בעומס. קח בחשבון שזו רמת מחירים אחרת לחלוטין. מחזיק גם 250 מניסיון. בכל מקרה התצורה כאן היא שונה לגמרי יש צורך ברכישת בקר ראשי (ZoneDirector) ורישיון פר AP. ואם החלטת שהמוצר הוא SA אז איבדת את כל יכולות הניהול והשליטה בעומס. גם אני יכול לקבל כזה?? נערך 2017 בנובמבר 18 שנים על-ידי yotam.m
פורסם 2017 בנובמבר 18 שנים אם אתה עובר עם ZD אז כן. לאו דווקא צורכים או מעבירים מידע בו זמנית אבל מחוברים. נערך 2017 בנובמבר 18 שנים על-ידי yotam.m
פורסם 2017 בנובמבר 18 שנים יסחוב כמו גדול, למרות שאם 4 יחידות יחוברו לאותה התשתית וללא ZD תאבד את יכולת ניהול העומס המעולה שלו למרות שללא ספק הם גם נתבים מעולים בפני עצמם. נערך 2017 בנובמבר 18 שנים על-ידי yotam.m
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.