עבור לתוכן

שאלה בקשר לשידרוג כרטיס מסך

Featured Replies

פורסם

האם למחשב בעל מעבד i3-6100 3.70 Hz בעל 8 ג'יגה זכרון וכרגע כרטיס מסך R9 380 ניתן לשדרג את הכרטיס מסך ל 1070 או 1060 או שהמעבד יגביל פה? כמו כן אני לא יודע איזה ספק יש במחשב רק שהוא מספיק ל 380. (אם זה קריטי אני אלך לבדוק, המחשב לא לידי)

תודה לעונים.

פורסם

רצוי שתבדוק מה הדגם של הספק, ובאיזו רזולוציה מדובר?

פורסם

זה מאוד תלוי ברזולוציה ובמשחק.

סה"כ ברוב המקרים זה יהיה בסדר וכרטיס כמו 1060 יגביל למתחת ל60FPS לפני שהמעבד יעשה את זה.

אם אתה רוצה להגיע ל 120FPS ע"י הורדת הגדרות עבור גיימיג תחרותי אז המעבד יגביל אותך..

תעבור על הסרטון כאן (המעבד שלך +- שווה ערך לG4560 שם)

פורסם
  • מחבר

תודה רבה.

כרגע היא משחקת על הגדרות נמוכות ואני רוצה שבמשחקים כמו overwatch היא תוכל לשחק על הגדרות גבוהות עם fps בממוצע של 60.

לפי הסרטון זה אמור להיות סבבה בחלק מהמשחקים כאשר ברוב המשחקים זה על הגדרות של אולטרה בסירטון ולה יספיק הגדרות גבוהות.

האם עדיף לשדרג את המעבד? או כיוון שמדובר בחומרה לא משהו כבר עדיף רק טיפה לשדרג כרטיס מסך ועוד שנתיים להחליף הכל?

פורסם

הכרטיס שיש לך עדיין טוב מאד, נשמע לי מאד מוזר שאי אפשר לשחק איתו OW בהגדרות גבוהות.

לפי כל הבנצ'מרקים שאני רואה אתה אמור לקבל בסביבות ה80-100 FPS על הגדרות High בOW עם הכרטיס הנוכחי.
משהו ממש ממש מוזר אצלך.
http://kotaku.com/overwatch-pc-benchmarks-making-ultra-hd-look-easy-1779094701

תנסה לקרוא פה ולראות אם אחת ההגדרות שהם מציינים מפריעה לך במיוחד 
http://www.gamersnexus.net/game-bench/2861-complete-overwatch-graphics-optimization-guide

פורסם
  • מחבר

זה אצל אחיינית שלי לא אצלי, ותאמת לא בדקתי למה היא שמה הגדרות נמוכות אבל הבנתי ממנה שהיו בעיות של פריימים נמוכים, ובגלל שיש לי אפשרות להביא לה כרטיס מארהב חשבתי שזו תהיה הזדמנות לשדרג אותה בזול.

אני השבוע אלך לבדוק את המצב שם במחשב. אם השיפור שהיא תקבל מכרטיס 1070 או 1060 לא שיפור משמעותי אז עדיף להמתין איזה שנה ואז להחליף לה את כל המערכת.

פורסם

1060 או 1070 לOW ? 

אוברקיל עצבני ביותר.

1050TI (שדיי דומה בביצועים ל380) לא יורד שם מ90FPS עם G4560 (תראה בסרטון שקישרתי אליו)

פורסם
  • מחבר

זה לא רק למשחק הזה, זה מה שמשוחק כרגע והיא תרצה גם לשחק ב destiny  ברגע שייצא.

פורסם

380 יחזיק גם destiny מדיום או מקס עם מתפשרים על דרופים ל50FPS 

כמו שנאמר, סה"כ עדיין נחשב לכרטיס סבבה ביותר.

קופץ אל האחיינית, תוודא שהיא לא קבעה איזו הגדרת AA מטורפת בדריבר ושאין שם דבר שמכביד על הGPU/CPU באופן קבוע.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים