עבור לתוכן

ראוטר עם WDS הופך ל"extender" או שהוא נשאר ראוטר?

Featured Replies

פורסם

יש לנו ראוטר (נקרא לו 1) עם רשת אלחוטית בה מחוברים כמה מכשירים המדברים ביניהם (מחשבים/מדפסות/מצלמות אבטחה וכו'). הראוטר לא מחובר לאינטרנט.

בנוסף, יש לנו אינטרנט אלחוטי מראוטר (נקרא לו 2) נוסף. אני רוצה שלמכשירים בראוטר 1 תהיה גישה לאינטרנט (של ראוטר 2), אבל לא יהיו מחוברים לראוטר 2. ז"א שהרשת של ראוטר אחד תתנהל עצמאית מהרשת של ראוטר 2.

חשבתי להחליף את ראוטר 1 בראוטר שתמוך בWDS, וככה לחבר את האינטרנט האלחוטי של ראוטר 2 לרואטר 1.

השלאה האם WDS אומר שראוטר 1 הופך ל"EXTENDER" והוא לא רשת עצמאית עם כתובות IP משל עצמו אלא ס"ה מגביר את ה"אות" של ראוטר 2 וכל המכשירים למעשה מתחברים לראוטר 2, או שראוטר 1 עם WDS ממשיך להיות עצמאי ולחלק בעצמו כתובות IP ולנתב את התקשורת, ובו בזמן גם מושך את האינטרנט מרואטר 2?

אגב, זה הראוטר הזה הוא שחשבתי לקנות במקום הנוכחי

נערך על-ידי כנען בן חם
בטעות לחצתי שלח לפני שסיימתי לכתוב

פורסם

ברגע שתפעיל בראוטר 1 את ה-DHCP, ותגדיר לו שם (SSID) שונה מראוטר 2, הוא יתנהל "באופן עצמאי" ולא בתור extender. הוא יחלק כתובות IP פנימיות משל עצמו למכשירים המחוברים אליו ויקבל אינטרנט מראוטר 2.

זו התשובה שחיפשת?

נערך על-ידי --- The King ---

פורסם
  • מחבר
ציטוט של --- The King ---

ברגע שתפעיל בראוטר 1 את ה-DHCP, ותגדיר לו שם (SSID) שונה מראוטר 2, הוא יתנהל "באופן עצמאי" ולא בתור extender. הוא יחלק כתובות IP פנימיות משל עצמו למכשירים המחוברים אליו ויקבל אינטרנט מראוטר 2.

זו התשובה שחיפשת?

אכן. זו התשובה שחיפשתי. תודה!

פורסם

בשמחה.

פורסם
  • מחבר
ציטוט של --- The King ---

זו התשובה שחיפשת?

הטעת אותי. התשובה לא נכונה!!

קניתי ראוטר עם WDS, וזה פשוט לא נכון מה שכתבת. הראוטר לא מתנהל באופן עצמאי. הוא כן מקבל את הכתובות מה-WIFI.

לשמחתי מצאתי פתרון

פורסם

אז אתה מגדיר משהו לא נכון. הראוטר עצמו כמובן שיקבל כתובת מהראשי אבל יחלק לקליינטים לפי איך שתגדיר לו.

פורסם
ציטוט של כנען בן חם

הטעת אותי. התשובה לא נכונה!!

קניתי ראוטר עם WDS, וזה פשוט לא נכון מה שכתבת. הראוטר לא מתנהל באופן עצמאי. הוא כן מקבל את הכתובות מה-WIFI.

לשמחתי מצאתי פתרון

מה שכתבתי נכון בוודאות. כאמור כנראה לא הגדרת משהו כמו שצריך, אבל אם מצאת פיתרון מה טוב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים