פורסם 2017 בנובמבר 98 שנים מחבר ציטוט של Ivan ככל הנראה דרייבר שלא מזוהה בדאמפ. מוזר, למיטב זכרוני לא עדכנתי שום דבר לאחרונה.. אולי דרייבר של nvidia.. אבל זה כי יצא להם עדכון.. מה כדאי לעשות?
פורסם 2017 בנובמבר 158 שנים מחבר ציטוט של Ivan אולי. נסה לחזור לדרייבר הקודם ותעקוב. לא נראה שזה עוזר.. כמו בפעמים קודמים, אחרי תקופת שקט המחשב מתחיל שוב לקרוס פעם אחר פעם וצצות תקלות משונות נוספות... לדוגמא - רוב הקבצים שאני מוריד - פגומים איכשהו. וכשניסיתי להדליק משחק עכשיו הייתה לי את השגיאה הבאה: עריכה: בדקתי בעזרת סטים אם כל הקבצים תקינים (check integrity of files) וזה הראה לי שיש 9 קבצים פגומים.. לא זכור לי שהיה עדכון כלשהו.. נראה שהקבצים פשוט "הורסים את עצמם".. נערך 2017 בנובמבר 158 שנים על-ידי Mercurie
פורסם 2017 בנובמבר 158 שנים נסה בקישור https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows_10-files/insufficient-system-resources-exist-to-complete/7e25e005-f01d-40aa-b5ba-9c1ba44568c7?auth=1
פורסם 2017 בנובמבר 158 שנים מחבר ציטוט של Ivan נסה בקישור https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows_10-files/insufficient-system-resources-exist-to-complete/7e25e005-f01d-40aa-b5ba-9c1ba44568c7?auth=1 פתרתי את זה בעצרת מנגנון תיקון הקבצים של סטים.. אבל אני לא מצליח להבין מה הסיבה שהקבצים נהרסו מלכתחילה... כלומר פתרתי את הבעיה באופן זמני בלבד אבל הBSOD והקריסות של CHROME ממשיכות..
פורסם 2017 בנובמבר 168 שנים מחבר טוב.. שמתי לב שאחרי שהסטים "מתקן" את הקבצים הפגומים של המשחק.. אחרי כמה שעות הקבצים שוב הופכים להיות פגומים והמשך שוב קורס. יש סיכוי שזה קורה גם בדרייברים של המחשב ובגלל זה אני חוטף BSOD? בכל אופן.. אולי כדאי להריץ בדיקה לכוננים הקשיחים? יש לי SSD + HDD.. עריכה: הורדתי CRYSTALDISKINFO ונראה שאין בעיה עם הכוננים. אני לא יודע מה לעשות הלאה.. נערך 2017 בנובמבר 168 שנים על-ידי Mercurie
פורסם 2017 בנובמבר 188 שנים מחבר יש שגיאה חדשה שאולי שופכת קצת אור על הבעיה.. ניסיתי להדליק את המשחק והוא עלה, אבל הייתה שגיאה שהיה כתוב בה: Path Blocked windows/system/kernelbase.dll ואחרי כמה שניות המחשב קרס (ללא BSOD), ואז עלה שוב.. עריכה: נכנסתי ללינק הזה: https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows_7-windows_programs/kernelbasedll-has-caused-my-applications-to-stop/b7e4738e-2f16-4a92-b00b-bc7c2dd50ce8 עשיתי מה שהם אמרו וגם לי הופיע: The module ”KERNELBASE.dll” was loaded but the entry point DllRegisterServer was not found. Make shure that ”KERNELBASE.dll” is a valid DLL or OCX file and then try again. רק שלא הצלחתי להבין מה השלב הבא בשביל לסדר את זה.. אבל נשמע שבאמת הבעיה היא עם הKERNELBASE.dll.. מה שמוזר לי טיפה אבל - שאם זה בעיה בווינדוס למה הבעיה חזרה על עצמה גם כשעשיתי פירמוטים? נערך 2017 בנובמבר 188 שנים על-ידי Mercurie
פורסם 2017 בנובמבר 198 שנים מחבר ציטוט של Ivan המשמעות היא שה KERNELBASE.dll שלך איננו בגרסא המתאימה. אוקיי, איך אני מסדר את זה אז? כי לא הצלחתי למצוא מדריך באינטרנט שהבנתי
פורסם 2017 בנובמבר 198 שנים מחבר ציטוט של Ivan יש לבדוק מה כל הדרישות של המשחק ולוודא שהמחשב תואם להם. המחשב תואם לדרישות של המשחק בוודאות. אבל הבעיה היא לא רק במשחק.. הרי אני חוטף BSOD וקריסות של הכרום גם בלי קשר למשחק
פורסם 2017 בנובמבר 198 שנים עובדה שהקובץ המדובר לא מתאים לדרישות המשחק. נערך 2017 בנובמבר 198 שנים על-ידי Ivan
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.