עבור לתוכן

הבדלים בין דגמים\יצרנים של Geforce 1080Ti

Featured Replies

פורסם

אני מרכיב עכשיו מחשב חדש, ואני מתבלט לגבי כרטיסי מסך.

ככל הנראה אני אלך על 1080Ti, ועכשיו נשאלת השאלה *איזה* 1080Ti.

ממה שהצלחתי להבין - יש 3 הבדלים:

1. החברה שמייצרת

2. מהירות שעון

3. אביזרי קירור המגיעים עם הכרטיס

מה ש*לא* הצלחתי להבין זה האם ההבדלים משמעותיים ועד כמה הם מיתרגמים להשפעות מורגשות

- האם יש הבדל משמעותי באמינות בין החברות (אם כן, מי "יותר נחשב")?

- האם ההבדלים במהירויות שעון מורגשים בFPSים?

- האם יש סיכוי שקירור "פשוט" של 3 מאווררים יאכזב אותי? (בהנחה שאני לא מתכוון לעשות OC באופן עצמאי)

אני אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי לעשות סדר!

תודה!

פורסם

מזאת אומרת קירור פשוט 3 של מאווררים "יאכזב אותך"? אלה קירורי אוויר הכי מתקדמים שיש (בקטגוריה הזו), גם כרטיס עם שני מאווררים מצוין.

בטוח שאתה צריך כרטיס כזה? אתה יכול לרשום באיזה מעבד\מסך\רזולוציה אתה משחק וזה יעזור להבין טוב יותר מה מתאים למחשב שלך.

בכל מקרה, ממה שהבנתי וזה די חרוש באינטרנט, EVGA GeForce GTX 1080 Ti FTW3 הוא הכי טוב שיש, יש להם פטנט על הקירור שהוא המצטיין מכולם (הגוף קירור בצורת L והאוויר מתפשט הרבה יותר טוב, הפרש ניכר בטמפ' מהמתחרים), אבל גם הכי יקר..עולה בארץ 4100 לפחות, לדעתי לא משתלם כלל.

יש גם כאלו שדיווחו שהכרטיס הגיע פגום.  גם ASUS ROG StriX יקר.

יש אפשרות ל  GIGABYTE AORUS שהוא במחיר סביר לאחר שבדקתי שנית ב TMS (למרות שכל כרטיס 1080TI יקר :) ) .

ויש גם את הMSI GAMING X שמשתלם ושעולה כמה מאות שקלים פחות.. בשביל כמה FPS בודדים ביותר לא שווה להוסיף 500 שקל (לפחות) לכרטיסים הטובים ביותר, מיותר לחלוטין לדעתי.

http://www.ign.com/articles/2017/08/18/the-best-geforce-gtx-1080-ti

אתה גם יכול לקרוא ביקורות  כאן: https://www.techpowerup.com/reviews/ בשורת חיפוש תרשום 1080TI (עם רווח בינהם) וזה יוציא לך את כל הביקורות על הדגם הזה.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על התשובה המפורטת... אני אעבור עוד קצת על ביקורות וכנראה אכוון לGigabyte.

פורסם

ככל הכרטיס הכי זול עם אותה ליבה הוא הכרטיס המומלץ.

יש היום 1080TI סביב ה3200-3300, לא ההיתי משלם שקל יותר על כרטיס "מיוחד" של חברה X או Y.

בפועל אלו הבדלים של FPS בודדים בגלל תדרים שכל כרטיס מגיע אליהם.

פורסם

בביצועים לא יהיה הבדל אמיתי, המקום שבו יהיה הבדל כזה הוא בשקט, ובטמפרטורה (וכמובן במראה אבל  זה סובייקטיבי). האם זה אומר שכדאי לשלם עוד 400 ש"ח כדי לקבל את הטוב ביותר? לדעתי גם כאלו ב3300 מספיקים ולא צריך לשלם 3900 בשביל לקבל את הקירור הטוב ביותר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים