עבור לתוכן

חוות דעת למפרט גיימיג לפני קנייה 9,000 ש''ח

Featured Replies

פורסם

1. מה התקציב המקסימאלי? אזור ה-9,000 ש''ח

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך

ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עד 9,400

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכנות.

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).

Visual Studio,Pycharm וכדומה.

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל משחקי ה-AAA החדשים (GTAV, BF1..)

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). בהתאם למסך שאקנה - כרגע מכוון ל-2K 24"

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 7

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? אולי בקטנה למעבד, כנראה שלא.

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. כנראה TMS

9. מתי מתוכננת קניית המחשב? עניין של ימים-שבועות

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה).

11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? כרגע לא.

12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות: את המסך (או דומה לו) אולי אקנה בנפרד באילת או דרך חנות אחרת.

האם לדעתכם אני צריך מאווררים נוספים?

האם הלוח אם שבחרתי מספיק? (אולי ארצה להחליף בעתיד את אחד ה-HDD ל-SSD PCIe או להוסיף ראם וכו').

האם הספק כוח יספיק?

תודה רבה!!

קישור:http://www.tms.co.il/preview/spec/cfkxps1e

מעבד: AMD Ryzen 7 1700 AM4 BOX
כמות: 1
מחיר: ₪1412
לוח אם: Gigabyte GA-AB350M-Gaming 3 - בקניית מחשב חדש בלבד
מחיר: ₪490
מארז: Antec P8 Tempered Glass Mi
מחיר: ₪269
ספק כוח: Antec 650W Pro 80Plus Gold - Modular - EarthWatts GOLD
מחיר: ₪399
זיכרון: Corsair DDR 4 16G (8Gx2) 3000 CL15 Vengeance LPX Red CMK16GX4M2B3000C15R
מחיר: ₪657
כרטיס מסך: Gigabyte GeForce GTX 1080 Ti Gaming 11GB GDDR5X GV-N108TG - בקניית מחשב חדש בלבד
מחיר: ₪3133
קשיח למחשב שולחני: Samsung SSD EVO 850 250GB!
מחיר: ₪451
קשיח למחשב שולחני: Seagate HDD 2.0TB 64MB SATA3 Barracuda
מחיר: ₪305
כונן אופטי: LG DVDRW X24 SATA
מחיר: ₪90
מסך: Dell 24" QHD 165Hz 1MS Gaming Monitor S2417DG G-SYNC
מחיר: ₪2148
הרכבה: הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה לחברי הפורומים חינם או בהזמנה מעל 3500 ש"ח - זמן הספקה בחנות עד 7 ימי עבודה
מחיר: ₪0
סה"כ: ₪9354
פורסם

לא שמתי מסך כי בזה אני לא ממש מבין, זה המפרט בלעדיו, הוא יקר יותר משלך (מינוס המסך) אבל החלקים יותר איכותיים.

מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל

מעבד:
AMD Ryzen 7 1700 AM4 BOX
כמות: 1 - מחיר: ₪1412

לוח אם:
Gigabyte GA-AX370-Gaming K5
כמות: 1 - מחיר: ₪831

מארז:
Fractal Design Define C Black
כמות: 1 - מחיר: ₪464

ספק כוח:
Corsair PSU 650W TX650M 80+ Gold Modular
כמות: 1 - מחיר: ₪410

זיכרון:
DDR4 16G 3000 CL15 Corsair Vengeance LPX Black CMK16GX4M1B3000C15
כמות: 1 - מחיר: ₪704

כרטיס מסך:
EVGA GTX 1080Ti SC2 11GB ICX PCI-E
כמות: 1 - מחיר: ₪3378

קשיח למחשב שולחני:
Hitachi Ultrastar 2.0TB Enterprise SATA2 3.5 - בקניית מחשב חדש
כמות: 1 - מחיר: ₪264

קשיח למחשב שולחני:
Samsung SSD EVO 850 250GB!
כמות: 1 - מחיר: ₪451

הרכבה:
הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה לחברי הפורומים חינם או בהזמנה מעל 3500 ש"ח - זמן הספקה בחנות עד 7 ימי עבודה
כמות: 1 - מחיר: ₪0

סה"כ: ₪7914

המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים ללא ריבית.

מתחייבים למחיר משתלם ביותר עבור מפרט זהה.
http://www.tms.co.il/preview/spec/47wkues8

נערך על-ידי פולי הקנטאור

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על התגובה המהירה!

מה ההבדל בין הכרטיס מסך שהצעת לבין זה שהוספתי למפרט שהצעתי? כלומר, במה הוא יותר טוב מהראשון?

בנוסף, המארז שהצעת נראה פחות מאוורר מהראשון, ממליץ עליו מניסיון?

ובנוגע ללוח אם, ראיתי שההבדל היחידי (תקן אותי אם אני טועה) זה תמיכה במהירויות גבוהות יותר של ראם ממה שאני שוקל לקנות, האם זה הכרחי? הוא יהיה מספיק טוב גם בעתיד?

תודה :)

אגב, הייתי שמח אם מישהו יוכל להביע את דעתו על המסך במפרט או להציע מסך אחר.

נערך על-ידי Ido505

פורסם

המפרט של פולי נראה הרבה יותר טוב.

אני הייתי הולך על לוח B350 וחוסך שם קצת. לא רואה סיבה מוצדקת להוציא כלכך הרבה על הלוח הזה. עידו לשאלתך, לוחות X370 עדיפים יותר להמהרות, אני מניח שזאת הסיבה שפולי בחר אותו.

הייתי הולך על הלוח הזה: http://www.tms.co.il/product/17295

את הSSD הייתי משדרג ל500GB ויורד בקשיח ל-1TB. שקול זאת.

ציטוט של Ido505

המארז שהצעת נראה פחות מאוורר מהראשון, ממליץ עליו מניסיון?

המארז שפולי בחר גם מאוורר וגם מאוד שקט, רק העניין הוא שהוא מאוד גדול, בעיקר גבוה.

ציטוט של Ido505

מה ההבדל בין הכרטיס מסך שהצעת לבין זה שהוספתי למפרט שהצעתי?

לך על הכרטיס ששמת במפרט הראשון. הוא זול יותר ולא פחות טוב.

לגבי מסך, לפי דעתי מסכי 24 מתאימים יותר ל-FHD מאשר ל-2K, ומסכי 27 אינץ מתאימים ל-2K.

מכיוון שהמחשב מיועד לשימושים נוספים ולא רק למשחקים, הייתי בוחר במסך IPS ולא TN כמו המסך שבחרת.

אם אתה מחליט ללכת על מסך 24 אינץ ורזולוציית FHD זה גם משליך על המפרט ובעיקר על הכרטיס מסך. כי עם מסך כזה אין באמת צורך בGTX1080TI גם אם הוא יהיה 144Hz.

נערך על-ידי --- The King ---

פורסם
  • מחבר
ציטוט של --- The King ---

המפרט של פולי נראה הרבה יותר טוב.

אני הייתי הולך על לוח B350 וחוסך שם קצת. לא רואה סיבה מוצדקת להוציא כלכך הרבה על הלוח הזה. עידו לשאלתך, לוחות X370 עדיפים יותר להמהרות, אני מניח שזאת הסיבה שפולי בחר אותו.

הייתי הולך על הלוח הזה: http://www.tms.co.il/product/17295

את הSSD הייתי משדרג ל500GB ויורד בקשיח ל-1TB. שקול זאת.

המארז שפולי בחר גם מאוורר וגם מאוד שקט, רק העניין הוא שהוא מאוד גדול, בעיקר גבוה.

לך על הכרטיס ששמת במפרט הראשון. הוא זול יותר ולא פחות טוב.

לגבי מסך, לפי דעתי מסכי 24 מתאימים יותר ל-FHD מאשר ל-2K, ומסכי 27 אינץ מתאימים ל-2K.

מכיוון שהמחשב מיועד לשימושים נוספים ולא רק למשחקים, הייתי בוחר במסך IPS ולא TN כמו המסך שבחרת.

אם אתה מחליט ללכת על מסך 24 אינץ ורזולוציית FHD זה גם משליך על המפרט ובעיקר על הכרטיס מסך. כי עם מסך כזה אין באמת צורך בGTX1080TI גם אם הוא יהיה 144Hz.

תודה רבה על התגובה!

לגבי הלוח אם, מה הבדל בין הגירסה שהצעת לשאת שאני הצעתי? נראה סהכ מאוד דומה.

ולגבי המסך, יש לך דגם מומלץ שאתה מכיר? כרגע אני עם מסך 22" Full HD 60 hz שאולי אשאר איתו עד שאמצא מסך שאוהב במחיר נורמלי.

הכיוון הוא 27 אינצ' 2k.

באופן כללי אני קצת מתלבט האם להשאיר את המפרט כמו שהוא (מבחינת המעבד וכו') ולשנמך רק את הכרטיס מסך ל1080, מבחינת עלות לעומת ביצועים.

המחשב עומד לשרת אותי בשש שנים הקרובות בערך, ואני רוצה שיחזיק בצורה טובה לאורך הזמן הזה.

פורסם

הלוח שאתה בחרת הוא בתצורת mATX, מה שאומר שהוא קטן יותר ויש בו פחות חיבורים. לפי דעתי לוחות כאלה גם פחות נוחים. לא ממליץ לך ללכת על לוח כזה, בטח לא בתקציב כזה. לך על הלוח שהצעתי לך, אחלה לוח.

לגבי מסך אבדוק לך עוד אפשרויות, בינתיים מה דעתך על הדגם הבא dell u2715h. הוא לא רע למשחקים, אבל קצב הרענון שלו 60Hz בלבד ואין לו g-sync.

מסכי 27 ברזולוציה הזאת הם לא זולים, ומסך גיימינג עם פאנל IPS מאוד קשה למצוא בפחות מ4000 ש"ח.

מה התקציב שלך למסך?

אם אתה לא מתכוון להמהיר את המעבד, הייתי שוקל להחליף אותו לRyzen 5 1600X. אם אתה כן מתכוון להמהיר, תשאיר את מה שבחרת ולך על הלוח שפולי הציע. לדבי הכרטיס מסך אנחנו נדע יותר טוב אחרי שתסגר על מסך.

המחשב שלך יחזיק גם יותר מ6 שנים אם תדאג לו לאופקי שדרוג (כמו לוח אם רציני, ספק כוח וכו').

פורסם
  • מחבר

הלוח שאתה בחרת הוא בתצורת mATX, מה שאומר שהוא קטן יותר ויש בו פחות חיבורים. לפי דעתי לוחות כאלה גם פחות נוחים. לא ממליץ לך ללכת על לוח כזה, בטח לא בתקציב כזה. לך על הלוח שהצעתי לך, אחלה לוח.

לגבי מסך אבדוק לך עוד אפשרויות, בינתיים מה דעתך על הדגם הבא dell u2715h. הוא לא רע למשחקים, אבל קצב הרענון שלו 60Hz בלבד ואין לו G-SYNC.

מסכי 27 ברזולוציה הזאת הם לא זולים, ומסך גיימינג עם פאנל IPS מאוד קשה למצוא בפחות מ4000 ש"ח.

מה התקציב שלך למסך?

אם אתה לא מתכוון להמהיר את המעבד, הייתי שוקל להחליף אותו לRyzen 5 1600X. אם אתה כן מתכוון להמהיר, תשאיר את מה שבחרת ולך על הלוח שפולי הציע. לדבי הכרטיס מסך אנחנו נדע יותר טוב אחרי שתסגר על מסך.

המחשב שלך יחזיק גם יותר מ6 שנים אם תדאג לו לאופקי שדרוג (כמו לוח אם רציני, ספק כוח וכו').

בקרוב אעדכן את המפרט ואוסיף את הלוח שהצעת.

לגבי המסך, מבחינת מחיר, גודל ורזולוציה נראה טוב מאוד ותואם את הדרישות שלי, הדבר היחידי שפחות טוב הוא ה60hz, באופן כללי נראה טוב לדעתי.

בכל מקרה את המסך אני כנראה אקנה בנפרד ולא דרך TMS אבל אני מסכים איתך וגם אני חושב שכדאי להינעל על איזה סוג לפני הקנייה :)

לגבי Overclock למעבד, זה לא משהו שאני שוקל לעשות בזמן הקרוב אבל אולי בעתיד.

הלוח אם שהציע פולי יקר מאוד ואני לא בטוח מה ההיתרונות  שלו במפרט הזה.

לפי מה שראיתי הRyzen 5 1600x עלול ליצור bottleneck ואם אני כבר קונה בכזה סכום חשבתי להוסיף עוד 400 שח ולקחת את הדגם החזק יותר.

האמת שבהתחלה חשבתי ללכת על כרטיס מסך 1080 כלשהו, אבל ראיתי שההפרש לא מאוד גדול והוא יאפשר לי לשחק ברזולוציה גבוהה יותר וגם כנראה שיחזיק מבחינת ביצועים לטווח ארוך יותר, אז כרגע אני בכיוון של הTI.

פורסם
ציטוט של Ido505

לפי מה שראיתי הRyzen 5 1600x עלול ליצור bottleneck

לא סביר, בנוסף לדעתי גם 1600 יספיק בקלות כי אין ביניהם הבדל באמת.

בעניין הלוח ההבדל הוא שיש לו יותר חיבורים, פיצ'רים, והוא יותר טוב בOC. אם כנראה לאא תעשה OC או שאולי רק בעתיד אז לך על האחד שהמלך המליץ עליו.

פורסם

לגבי מסך מצאתי דיל נחמד מאוד באמזון:

https://www.amazon.com/AOC-AG271QG-Gaming-Monitor-G-Sync/dp/B01G5JYMNA/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1504530587&sr=8-1&keywords=AOC+AG271QG

פאנל IPS, קצב רענון 165Hz, רזולוציה 1440P, עם G-Sync, מחיר עד הבית כולל הכל 3000 ש"ח.

אני הייתי מזמין בלי לחשוב פעמיים לפני שהמחיר יעלה, כרגע הוא עומד על 626 דולר (רק המסך) שזה מחיר מטורף. ברגע שהמחיר עולה גם המיסים והמכס עולים בהתאם. לא מאמין שהמחיר יירד יותר מזה אלא רק יעלה.

המסך הקודם שהמלצתי לך עולה בסביבות ה2300 ומעלה. ב 700 שקלים נוספים אתה מקבל קצב רענון מטורף ותמיכה ב-Gsync. בנוסף גם input lag נמוך יותר וזמן תגובה מהיר יותר.

ציטוט של Ido505

לפי מה שראיתי הRyzen 5 1600x עלול ליצור bottleneck

ממש לא. הוא רחוק מליצור צוואר בקבוק.

פורסם
  • מחבר
ציטוט של פולי הקנטאור

לא סביר, בנוסף לדעתי גם 1600 יספיק בקלות כי אין ביניהם הבדל באמת.

בעניין הלוח ההבדל הוא שיש לו יותר חיבורים, פיצ'רים, והוא יותר טוב בOC. אם כנראה לאא תעשה OC או שאולי רק בעתיד אז לך על האחד שהמלך המליץ עליו.

שכחתי משהו נוסף, זה מחירו של המסך הזה בארץ:

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=937054

וזה ב-TMS:

http://www.tms.co.il/product/17029

לגבי מסך מצאתי דיל נחמד מאוד באמזון:

https://www.amazon.com/AOC-AG271QG-Gaming-Monitor-G-Sync/dp/B01G5JYMNA/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1504530587&sr=8-1&keywords=AOC+AG271QG

פאנל IPS, קצב רענון 165Hz, רזולוציה 1440P, עם G-SYNC, מחיר עד הבית כולל הכל 3000 ש"ח.

אני הייתי מזמין בלי לחשוב פעמיים לפני שהמחיר יעלה, כרגע הוא עומד על 626 דולר (רק המסך) שזה מחיר מטורף. ברגע שהמחיר עולה גם המיסים והמכס עולים בהתאם. לא מאמין שהמחיר יירד יותר מזה אלא רק יעלה.

המסך הקודם שהמלצתי לך עולה בסביבות ה2300 ומעלה. ב 700 שקלים נוספים אתה מקבל קצב רענון מטורף ותמיכה ב-Gsync. בנוסף גם input lag נמוך יותר וזמן תגובה מהיר יותר.

ממש לא. הוא רחוק מליצור צוואר בקבוק.

בעזרת ההמלצות שלכם יצרתי מפרט מעודכן ללא מסך (אחליט עליו מאוחר יותר).

המסך שהצעת של AOC נראה מדהים, אני בודק אם ניתן לקנות אותו בארץ במחיר שפוי ואם לא אז כמה אצטרך להוסיף במכס, תודה רבה!

כמה דברים שקצת מדאיגים אותי:

לגבי מאווררים, אין צורך להוסיף עוד לכרטיס מסך/מעבד/מארז?

האם אני צריך לקנות דברים נוספים שלא כללתי במפרט כמו: כרטיס קול, כרטיס רשת וכדומה?

האם הספק כוח מספיק חזק בשביל המפרט הזה?

אני חושב שאשאיר את המעבד Ryzen 7 1700 בשביל השקט הנפשי ובתקווה שיספק לי יותר כוח בשנים הבאות.

אשמח אם תתנו את דעתכם: http://www.tms.co.il/preview/spec/exlngs5b

תודה רבה על כל העזרה :)

מעבד: AMD Ryzen 7 1700 AM4 BOX
מחיר: ₪1412
לוח אם: Gigabyte AB350-Gaming 3 / AM4
מחיר: ₪514
מארז: Fractal Design Define C Black
מחיר: ₪464
ספק כוח: Corsair PSU 650W TX650M 80+ Gold Modular
מחיר: ₪410
זיכרון: Corsair DDR 4 16G (8Gx2) 3000 CL15 Vengeance LPX Red CMK16GX4M2B3000C15R
מחיר: ₪657
כרטיס מסך: Gigabyte GeForce GTX 1080 Ti Gaming 11GB GDDR5X GV-N108TG - בקניית מחשב חדש בלבד
מחיר: ₪3133
קשיח למחשב שולחני: Hitachi Ultrastar 2.0TB Enterprise SATA2 3.5 - בקניית מחשב חדש
מחיר: ₪264
קשיח למחשב שולחני: Samsung SSD EVO 850 250GB!
מחיר: ₪451
כונן אופטי: LG DVDRW X24 SATA
מחיר: ₪90
הרכבה: הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה לחברי הפורומים חינם או בהזמנה מעל 3500 ש"ח - זמן הספקה בחנות עד 7 ימי עבודה
מחיר: ₪0
סה"כ: ₪7395

פורסם

המחיר שציינת לגבי המסך הוא מחיר שכולל הכל. גם מכס וגם משלוח. לא תצטרך להוסיף עוד שקל יותר ממה שתשלם בעת ביצוע ההזמנה. אגב הדבר הזה נכון לגבי כל דבר שתזמין מאמזון, זו המדיניות שלהם.

ציטוט של Ido505

לגבי מאווררים, אין צורך להוסיף עוד לכרטיס מסך/מעבד/מארז?

אתה ממש לא חייב, המארז שלך מגיע כבר עם שני מאווררים, אבל אפשרי ורצוי שתוסיף עוד מאוורר או שניים, לא יזיק זה בטוח.

ציטוט של Ido505

האם אני צריך לקנות דברים נוספים שלא כללתי במפרט כמו: כרטיס קול, כרטיס רשת וכדומה?

כרטיס קול קיים מובנה בלוח אם, כנראה שאין לך צורך ביותר מזה. כרטיס רשת גם מובנה בלוח, אבל חוטי בלבד. זאת אומרת שאם אתה רוצה להתחבר לרשת אלחוטית אתה צריך להוסיף כרטיס רשת אלחוטי חיצוני (USB) או פנימי (PCI/e).

ציטוט של Ido505

האם הספק כוח מספיק חזק בשביל המפרט הזה?

כן. גם 550W זה מספיק, אבל טוב שלקחת 650W, ההפרש במחיר לא גדול.

פורסם
  • מחבר

המחיר שציינת לגבי המסך הוא מחיר שכולל הכל. גם מכס וגם משלוח. לא תצטרך להוסיף עוד שקל יותר ממה שתשלם בעת ביצוע ההזמנה. אגב הדבר הזה נכון לגבי כל דבר שתזמין מאמזון, זו המדיניות שלהם.

אתה ממש לא חייב, המארז שלך מגיע כבר עם שני מאווררים, אבל אפשרי ורצוי שתוסיף עוד מאוורר או שניים, לא יזיק זה בטוח.

כרטיס קול קיים מובנה בלוח אם, כנראה שאין לך צורך ביותר מזה. כרטיס רשת גם מובנה בלוח, אבל חוטי בלבד. זאת אומרת שאם אתה רוצה להתחבר לרשת אלחוטית אתה צריך להוסיף כרטיס רשת אלחוטי חיצוני (USB) או פנימי (PCI/e).

כן. גם 550W זה מספיק, אבל טוב שלקחת 650W, ההפרש במחיר לא גדול.

שמח לשמוע, אז אני חושב שאקח את המפרט הזה: http://www.tms.co.il/preview/spec/exlngs5b

אני מקווה שהמארז מאפשר מספיק זרימת אוויר, אדבר מחר עם TMS על מנת להזמין ואבקש מהם להוסיף עוד מאוורר למארז.

אגב, יודעים אם יש מקום לכונן דיסקים במארז?

הבנתי גם שיש מקום רק לשני DRIVES בתוך המארז עצמו.

יש לכם עוד שינויים אחרונים שכדאי לי לבצע במפרט? אפילו ברמת המותג (דברים שנחשבים איכותיים יותר מאחרים) - מזכיר אני כנראה אקנה בהמשך מסך 27"/24" 144Hz QHD.

המון תודה על כל העזרה :)

פורסם

אין במארז מקום לכונן דיסקים. מבחינת זרימת אוויר הוא אחלה.

יש לך שני סלוטים לכוננים בגודל 3.5 אינץ, שזה אומר במקרה שלך דיסקים קשיחים, ועוד שלושה סלוטים לכוננים בגודל 2.5 אינץ, שזה בד"כ כונני SSD. סה"כ 5 סלוטים. אם המארז הזה לא מתאים לך תגיד בדיוק מה אתה צריך או חושב שתצטרך ואנסה לעזור.

הייתי שוקל להשקיע עוד קצת בספק כוח ולשדרג לזה: http://www.tms.co.il/product/16628

פורסם
  • מחבר

אין במארז מקום לכונן דיסקים. מבחינת זרימת אוויר הוא אחלה.

יש לך שני סלוטים לכוננים בגודל 3.5 אינץ, שזה אומר במקרה שלך דיסקים קשיחים, ועוד שלושה סלוטים לכוננים בגודל 2.5 אינץ, שזה בד"כ כונני SSD. סה"כ 5 סלוטים. אם המארז הזה לא מתאים לך תגיד בדיוק מה אתה צריך או חושב שתצטרך ואנסה לעזור.

הייתי שוקל להשקיע עוד קצת בספק כוח ולשדרג לזה: http://www.tms.co.il/product/16628

בעיקרון חשבתי להכניס כונן DVD לדיסקים, לא יודע כמה זה נחוץ, פשוט הרגל.

שווה לקנות מארז עם חלון זכוכית? נראה יפה מאוד..

לגבי הספק, מה ההבדל בינו לבין זה בחרתי? אותה חברה, שניהם מודולרים עם אותו הספק.

ולגבי שאר הרכיבים, הכל נראה לטעמך? :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים