עבור לתוכן

יעוץ לטובת קנית מחשב נייד

Featured Replies

פורסם

1. מה התקציב המקסימאלי?  3800

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך

ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית בתור SEO Online marketing. פתיחת רבה של לשוניות באינטרנט, אם זה לענייני עבודה ואם זה למוזיקה וצפיה בסרטים

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).לא מיועד

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:המחשב לא מיועד לגיימניג

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. football manager

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).גודל מסך הוא קריטי במובן של משקל המכשיר, הייתי שמח שלא יעלה על 2 ק"ג

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוכות? בינוניות?

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)?6-8

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?אין צורך

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים.איזור מגורים ראשון לציון והסביבה

9. מתי מתוכננת קניית המחשב? ASAP

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה).

11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד?לא

12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות:

כמו שאמרתי, רוב השימוש במחשב יהיה למטרות עבודת קידום ושיווק באינטרנט. כמו כן בתור אוהב כדורגל מושבע אז האפשרות שיריץ לי את FOOTBALLMANAGER מהר במיוחד תועיל.

אני גם רוצה מחשב שניתן יהיה לצפות בו בסרטים ובסדרות באיכות גבוהה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים