עבור לתוכן

טלפון לילד

Featured Replies

פורסם
שלום
אני מחפש טלפון ראשון לילד. הוא לא צריך משהו משוכלל וחזק במיוחד (הוא לא משחק הרבה. את זה הוא עושה במחשב). חשובה לו איכות שמע טובה (לשמוע שירים ולצפות בסרטונים) וסוללה שתחזיק זמן סביר. לי חשוב טלפון אמין, שלא יתקלקל אחרי זמן קצר) ומחיר זול יחסית.
חוץ מזה, לי חשוב מאד עניין הקרינה. אני יודע שהרבה חושבים שזה שטויות אבל לי זה חשוב. לטלפונים הסינים יש בדרך כלל נתונים של קרינה גבוהה (או שלא מפרסמים נתונים). לכן אני מעדיף סמסונג או LG. חשבתי על J5 אבל ראיתי דעות שונות לגבי איכות השמע. מה דעתכם על זה ועל הטלפון באופן כללי?
עוד אפשרות היא Xiaomi 3 pro כי באחד האתרים ראיתי שהקרינה שלו לא גבוהה. הבעיה היא שאני לא לגמרי שקט כי ראיתי רק באתר אחד. בשאר המקומות לא מופיע נתון.
יש לכם עוד רעיונות?

תודה
ארי
  • 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

ZTE Axon 7 יהיה מכישר מעולה לצרכים שציינת.

מסך AMOLED ברזולוציית 1440P בגודל 5.5 אינץ שמפיק איכות תמונה מהטובות ביותר בשוק.

זוג רמקולים בסטריאו שמפיקים סאונד מעולה וחזק יחסית לסמרטפון כמובן.

מכשיר די עמיד מחומרים חזקים ואיכותיים (ביחס למחיר שלו כמובן). העמידו אותו בכמה מבחני ריסוק ביוטיוב, אתה מוזמן לחפש.

זמן הסוללה שלו לא בשמיים, אבל בהחלט הישגים לא רעים בכלל מהבחינה הזאת. לא הייתי אומר שזה "הצד החלש" של המכשיר, הוא פשוט לא מצטיין בזה כמו בשאר הפרמטרים שציינתי. יש במכשיר טעינה מהירה (QC 3.0 שתחפר על זה קצת).

לגבי קרינה שלו, כמו שאתה יכול לראות בלינק הבא, הקרינה שלו סבירה מאוד ואפילו נמוכה יותר מדגמים מובילים בשוק:

https://www.devicespecifications.com/en/model-sar/fb3d3c3c

לגבי מחיר, זה הצד החזק ביותר שלו, רק שהוא לא נמכר בארץ.

אפשר למצוא אותו באיביי/עלי אקספרס באיזור ה1200-1300 ש"ח, ועוד מכס שייצא בערך כ250 ש"ח, סה"כ אפשר להביא אותו ב1500 ש"ח כולל הכל.

פורסם
ציטוט של Roy Kaufman

מכשיר דרעק במחיר מופקע....

אני חייב להגיד לך שהטיעון המנומק והמושקע שלך מאוד משכנע.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים