עבור לתוכן

PC Magazine {את'לון לעומת פנטיום}

Featured Replies

פורסם

ב-PC MAGAZINE הייתה כתבה החודש שמעבדי הAMD כולם (DURON' ATHLON,ATHLON XP) הם סתם חרא אחד גדול.

וכתוב שם גם שהם מצויינים רק למסמכי וורד ודברים כאלו, ומבחינת מולטימדיה ומשחקים לפנטיום אין מתחרה. האם זה נכון?

פורסם

יש לי הרגשה שאינטל משלמת להם מהצד... :lol:

אין בזה כל שמץ של אמת.

איזה הוכחות יש להם? יש להם בכלל הוכחות? ::)

פורסם

האמת שבדיוק הפוך מעבדי אינטל מנצחים תמיד בעיבוד אופיס מול AMD

אבל מפסידים בגדול בכל השאר.

ממש מפתיע מה שאמרת

:smoke:

פורסם

אוי ואבוי...

הם עושים עוול גדול לאנושות - והם בכלל לא מודעים לכך...

:'(

פורסם

ב-PC MAGAZINE הייתה כתבה החודש שמעבדי הAMD כולם (DURON' ATHLON,ATHLON XP) הם סתם חרא אחד גדול.

וכתוב שם גם שהם מצויינים רק למסמכי וורד ודברים כאלו, ומבחינת מולטימדיה ומשחקים לפנטיום אין מתחרה. האם זה נכון?

זה רק מראה איך עיתון שהיה פעם בין המכובדים והEDITOR CHOICE שלו היתה אחד השיקולים בקניית חומרה התדרדר לרמה של ערס אנלפבית ממגדל העמק... ;D

פורסם

אתם חושבים שזה מוגזם ?!

פעם קראתי כתבה (באתר מכובד שאני לא זוכר כרגע) ש AMD זה הדבר הכי גרוע בעולם הכותב טען ש AMD מעבידה בפרך ילדים בייצור המעבדים שלהם (אני לא מבין איך ילד מפעיל ציוד יקר שלאנשים לוקח שנים ללמוד באוניברסיטה) והיא במכוון מוציאה מהמעבדים את אופציות ההבטחה מהמעבדים (???) ככה שזו הבחירה המושלמת של האקרים (???????) לסיום הוא כותב שאם תקנה לילד שלך AMD אתה משחית ופוגע בו :nixweiss::eek2:

פורסם
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
פורסם

אןלי אם היית נותן קישור לכתבה אנשים היו מתיחסים לת'רד הזה יותר ברצינות.

פורסם

אל תאמין למה שכתוב בעיתונים האלו ואל תאמין לשום עיתון מחשבים פה בארץ.

כל מה שכותבים שם זה בולשיט, החברות הגדולות משלמות להם כדי שהם יכתבו

את הדברים. כדי שקונים "חכמים" יקנו את המוצרים של החברות האלו.

בארץ אין ממש מודעות למחשבים וחומרה ורוב הדברים שכתובים בעיתונים האלו נכתבים ללא

שום בסיס. כך שאין בארץ הרבה אתרים ועיתונים שכותבים את האמת, אבל לפחות יש אתר אחד

שאני בטוח שהוא אמין, והוא כמובן HWzone.

פורסם

בקשר שאין להם איזה אופציית אבטחה זה נכון, אבל חוץ מזה הכל בולשיט.

פורסם

איזה אופציות אבטחה יש למעבד (חוץ מהמיספר הסריאלי למניעת זיופים) ?

פורסם

אם אתה מתכוון למספר הסיריאלי שהיה למעבדי הפנטיום 3, זה רעיון פשוט גרוע שגרם להרבה מאוד בלגן בזמנו

מעבדים לא צריכים שום אפשרויות אבטחה, אפילו ההאקר הכי מוצלח בעולם לא יכול לפרוץ לתוך המעבד שלך.

פורסם

איפה הייתה כתבה כזאת ב PC Magazine??

אני מנוי כבר ים זמן על PC Magazine ועל PC Media ולא ראיתי כתבה שבה הם השמיצו את AMD (ובטח לא כתבו זבל או כדומה...)

אז למה סתם להשמיץ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים