עבור לתוכן

המלצה לאוזניות בעיקר לגיימינג

Featured Replies

פורסם

שלום חברים,

אני מחפש המלצה לאוזניות בתקציב של 500-700 פחות או יותר.

עד להיום השתמשתי steelseries v2 והייתי די מרוצה מהם מבחינת סאונד, אבל הילד "אימץ" אותם ומבחינתי סיבה למסיבה לשדרוג :)

חשבתי אולי ללכת לכוון של אלחוטי, כי ב-V2 הכבל היה דיי מעצבן ומגביל ולא כל כך אהבתי להשתמש במאריך לבעיה.

כמובן שגם חוטי מבחינתי הולך.

כמו שציינתי בכותרת, השימוש העיקרי הוא גיימינג ומדי פעם צפייה ב- youtube או ב- twitch.

עד כמה שזה משנה אני מאוד אוהב לשחק במשחקי MOBA בעיקר ב-paragon נכון להיום, ומידי פעם במשחקי FPS.

שמתי עין על מספר דגמים שאשמח לקבל את דעתכם עליהם....

SteelSeries Arctis 7

Sennheiser GAME ONE

Sennheiser GSP 350

HyperX Cloud Revolver

תודה מראש לעוזרים!

פורסם
  • מחבר

^ תודה על התגובה ידידי...

לא ציינתי בהודעה שלי, אבל אני מעוניין לרכוש את האוזניות בארץ.

לא מצאתי חנות שמוכרת את הדגם הנ"ל (בכל אופן לא בעזרת גוגל), יש דגם אחר שנמכר בארץ שאתה ממליץ עליו?

אני רוצה לציין עוד משהו...

אין לי בעיה לרכוש אוזניות ומיקרופון בנפרד, כי בעיקרון רוב הזמן אני משתמש במקלדת לתקשר במשחקים ופחות בדיבור.

אבל חד משמעית שהשימוש העיקרי שלי במחשב הוא גיימינג!!, ממש 95% מהזמן שהמחשב דולק אם לא יותר :)

ובכל זאת אני אוסיף מילה על המיקרופון...

אני יודע שבשביל סאונד "סביר" לדיבור, יש צורך בהשקעה שיכולה לגזול מהתקציב של האוזניות ובגלל זה ציינתי את השימוש שלי והבאתי דוגמאות לאוזניות שציינתי.

פורסם

@YoniDahan

בארץ אולי אפשר למצוא במחירים סבירים משהו נוסח הייפר X לוג'יטק G430 או G230, אבל זה לא משהו שבאמת ישתווה לסנהייזר.

אין טעם להתעקש על לקנות בארץ ולקבל תמורה פחות טובה לכסף. ברוב המקרים מחירי האזניות בארץ הם לא ריאליים ביחס לחו"ל.

הסנהייזר בדגם הרגיל היו עולות בארץ בסביבות ה-1000 שקלים.

יש לך עדיין אפשרות לרכוש אותן בערך בחצי המחיר. התמורה פה היא מעל ומעבר.

בין האופציות היחידות שאולי תהיינה לא פחות טובה זה שילוב של הפיליפס SHP9500 המהוללות יחד עם מיקרופון מצויין נוסח הבום פרו.

ביחד מדובר בשילוב קטלני לגיימינג, מעטות אזניות "הגיימינג" שיכולות להגיע לרמה הזו, ובטח זה לא יהיה במחיר הזה. 

פורסם
  • מחבר

^ תודה על התגובה ידידי...

אני כבר קרוב לשבועיים "חופר" ברשת בין ביקורת לביקורת על אוזניות כאלה ואחרות ואני עדיין אובד עצות :\

בדבר אחד יצאתי משכיל...חד משמעית יש הבדל לא מבוטל בין אוזניות "לגיימינג" לבין אוזניות "רגילות\סטודיו" (אם אפשר לתייג אותם כך).

לא זוכר מתי בפעם האחרונה התלבטתי כל כך "הרבה זמן" בלרכוש משהו למחשב :)

כמו שאמרתי, אני מאוד אוהב לשחק במחשב (תחביב שלי מעל ל 30 שנה) מאז שהיה לי אטארי  ולא נשכח את ה-XT וה-386 שהיו לי.

אני מוכן גם להשקיע 1000 שקל על אוזניות, ואני אשמח אם תוכל להמליץ לי על אוזניות איכותיות (עד כמה שאפשר במסגרת התקציב) "רגילות" שיתנו לי את התמורה הכי גבוהה לכסף.

ועד דבר קטן, יש מצב למצוא אוזניות אלחוטיות איכותיות בתקציב הנ"ל?

ועוד שאלה..אוזניות רגילות\סטודיו לא מצריכות מגבר? חיבור ישירות למחשב יעשה את העבודה?

כמו שציינתי, אני מוכן להשקיע על אוזניות איכותיות ואין לי בעיה להגדיל מעט את התקציב, אתה יכול להבין מהמפרט שלי בפרופיל שאני מוכן להשקיע ע"מ לקבל חווית גיימינג גבוהה.

תודה מראש על העזרה!

פורסם

ההבדל העיקרי בין אוזניות "גיימינג" לאוזניות "רגילות", זה שרוב אזניות הגיימינג הן זבל סיני עטוף בפלסטיק ולדים.

המעט שנחשב איכותי, מיוצר לרוב בידי חברות רציניות, כמו סנהייזר, שזו אחרת החברות החזקות בעולם בכל הקשור

לאוזניות, וחתומה על האוזניה הטובה בעולם (HE-1) שעולה 50K.

אפשר לבחוש את העניין ימים שלמים, בסופו של דבר אם אתה רוצה את השורה התחתונה כבר קיבלת אותה.

הסנהייזר שבקישור שקיבלת מבוססות על הדגם הזה שיעלה לך 1000 שקלים עד הבית:

https://www.amazon.com/Sennheiser-PC-373D-Surround-Headset/dp/B01IBORI2O/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1504544929&sr=8-1&keywords=Sennheiser+PC+373D

האופציה הלא "גיימרית" היא הפיליפס, שזו אוזניה שנותנת תמורה אדירה ביחס למחיר. מניסיון אישי.

כמובן שישנו הצורך במיקרופון איכותי, כמו שציינתי הבום-פרו של V-MODA הוא אופציה נהדרת.

אלו שני האופציות שיעלו לך כ-500 שקלים, והתמורה תיהיה קרובה לזו של 1000 שקלים.

אין שום סיבה בעולם להשקיע יותר מזה בעבור סט שמיועד בעיקרו לגיימינג. ושגם לא ידרוש 

התערבות של מגבר ודאק יעודיים לאזניות.

בהצלחה.

פורסם
  • מחבר

מה דעתך על ה-Sennheiser HD598?

מצאתי שהם נמכרות בארץ ב-800 ש"ח שזה בסך הכל מחיר "סביר" לעומת המחיר שלהם בחו"ל.

ועד כמה שזה משנה מדובר בדגם SE שלהבנתי ההבדל הוא בצבע (תקן אותי אם אני טועה).

ואם כבר, עוד לא מצאתי הבדל מהותי בדגמי "הגיימינג" של Sennheiser כמו ה-ONE, ZERO,PC363\373, למעט סראונד...

שניראה לי מיותר בכל מה שקשור לגיימינג ולדעתי האישית בכלל, למעט אולי בסרטים.

יש משהו בדרייברים שמייחד דגם כזה או אחר?

פורסם

בעבר ביצעתי את החפירה הזו ונשארתי עם שני דגמים להחלטה סופית:

Sennheiser GAME ONE ו HD598.

שמעתי כמה סוגים לפני הקניה ולדעתי רק Sennheiser שווה את ההשקעה.

אני לא זוכר כרגע למה החלטתי בסופו של דבר לרכוש את Sennheiser GAME ONE (למיטב זכרוני הדרייברים זהים), אבל אני בטוח שבשני המקרים זו תהיה קניה מעולה.

איכות סאונד מטורפת בגיימינג. 

פורסם

לגיימינג ה-598 הן יהיו בסדר, אבל כמו שציינתי עם מיקרופון תגיע ל-1000 שקלים וזה פשוט לא שווה

את זה מול האופציות שנתתי בחצי מחיר.

מה הכוונה לא מצאת הבדל? בדקת מדידות של כל אחד מהאזניות? שמעת כל אחת מהן?

אזניות זה לא כרטיס מסך, אי אפשר להבין הרבה ע"פ נתונים טכניים יבשים. אפילו מדידות לא מסוגלות 

לספר את כל הסיפור. סאונד זה דבר סובייקטיבי, ורק האזנה אישית קריטית יכולה לקבוע בוודאות.

לדוגמה אני אישית מעדיף את ה-SHP9500 על פני הסנהייזר HD650, למרות שזו עולה פי 4.

עד היום אני מחזיק זוג 9500 למרות שיש לי אזניות שרק הכבל שלהן עולה פי 5, ואני עדיין

נהנה מהן מפעם לפעם. לגיימינג פעם ב.. זו האוזניה שלי ולא אחליף אותה אף פעם.

בדגם הסנהייזר המוזל של המאסדרופ אין את אופציית הסראונד, שאכן כנראה מיותר למדי לגיימינג.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים