פורסם 2017 באוגוסט 258 שנים שלום, אז כרגע אני מנוי לאקספון 100 מגה עם ראוטר+מודם vvg2000 netgear מזדקן שנשאר מהתקופה שהייתי בבזק. יש לי גם את הראוטר של שיאומי mi router 3 שלא מחובר שקניתי מזמן כי קיוויתי שבקרוב תהיה לו תמיכה של openWRT, דבר שלא קרה. אני בקרוב מתחבר לפרטנר TV ואני חושש שה-vvg2000 יתקשה לסחוב את כל המכשירים (כולם מחוברים אלחוטית): 3 טלפונים סלולרים 2 לפטופים מדפסת אלחוטית 2 ממירים של פרטנר TV (ככל הנראה, מן הסתם, יצטרפו עם הזמן מכשירי IOT נוספים) אני מעוניין בהמלצה למודם-ראוטר חדש שיעבוד עם אקספון (וגם עם כמה שיותר חברות אחרות בארץ, עדיף שיתמוך גם ב-HOT, ליתר ביטחון). כרגע המודם-ראוטר ממוקם בממד וזה לא הולך להשתנות ויש קליטה יחסית טובה שלו בכל הבית (גם אם לא מושלמת). אפשרי גם הזמנה מחו"ל. עריכה: אני מכיר את הרשימה של chief, אך היא עמוסה ואני מתקשה להחליט. קראתי את הדיון: Tplink vr600? אולי משהו מומלץ אחר? תודה. נערך 2017 באוגוסט 258 שנים על-ידי TATA BOX
פורסם 2017 בספטמבר 18 שנים מחבר קניתי VR600 היום, על המדבקה היה כתוב V2, אך כנראה שמדובר בגרסת המכשיר ולא הקושחה. הגיע עם גרסת קושחה 1 (למיטב זכרוני) אבל התעדכן בלחיצת כפתור לגרסה 2. תודה על היעוץ.
פורסם 2017 בספטמבר 38 שנים הסימון V2 הוא לגרסת החומרה של הנתב - ברגע שיש לך את זה אתה יכול לעדכן לקושחה שיש באתר TP-LINK ואתה לא תלוי בקושחה "הישראלית".
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.