עבור לתוכן

המהפך של Meizu

Featured Replies

פורסם

אחרי הרבה שנים של התבססות על מעבדיה של חברת Mediatek (ושל סמסונג), היצרנית הסינית עושה צעד חשוב קדימה עם סמארטפון אשר מבוסס על מעבד Snapdragon

לכתבה

פורסם

לפי דעתי הבעיה העיקרית בכל המכשירים שלהם זה החומרים הזולים והפשוטים שמהם הם עשויים. כמו כן מיגוני המסכים שלהם עלובים וחלשים והמסכים נשברים ונשרטים מאוד מהר.

בעיה נוספת זה התוכנה הלא יציבה והמפוצצת בתקלות וקריסות.

בקיצור, יש להם עוד דרך ארוכה ומייגעת עד שיכלו להתחרות במכשירים של שיאומי, OP, ZTE וכו'..

נערך על-ידי --- The King ---

פורסם

'לכאורה לא יהיו רחוקים מדי'... אבל סביר שכן, כי זו 'באג'.

פורסם

יש לי דעות חלוקות בכל הנוגע למייזו. הMX4, מכשיר פשוט נהדר. גם לי וגם לאחי יש מכשיר כזה כמה שנים ועובד כמו חדש. (על אף ששדרגתי לmi5). לעומת זאת המכשירים הזולים יותר שלהם כגון הm2note והm3note ממש אכזבו, הן מבחינת עמידות והן מבחינת אמינות. בכל מקרה, הפרידה ממעבדי מדיה טק תוציא אותם מהבינוניות ותביא אותם צעד אחד קדימה מבחינת ביצועים.

פורסם

גם סדרת mx וגם סדרת ה- pro נושאים את אותה מערכת ההפעלה בדיוק כמו בסדרת הnote, וכמו כן עשויים מאותם חומרים נחותיים ושבירים.

@OvO כמובן שתמיד יש יוצאי מן הכלל ויכול להיות שאתה ספציפית לקוח מרוצה, ויותר מזה, יכול להיות שיש עוד לא מעט שחושבים כמוך. אבל כמו שאני רואה את זה, שיאומי מיציעים מכשירים עם חומרה דומה וחומרים חיצוניים איכותיים יותר ושבירים פחות, במחירים דומים לאלו של מייזו. אני לא רואה סיבה לבחור במייזו, אבל כל אחד ושיקוליו.

פורסם

אני לקוח מרוצה חלקית על סמך 5 מכשירים שהיו ברשות המשפחה. כמו שאמרתי מהmx4 מאוד נהניתי, והמכשירים הזולים יותר שלהם לא. (2 mx4, מכשיר m2note , M3note, וm3s שהיה הכי גרוע)

הmx4 והnote למיניהם לא באותה רמה מבחינת חומרים, הmx4 הרבה יותר איכותי (מסגרת אלומיניום, גימור יותר טוב לעומת הפלסטיק הסופר זול של הnote). 

מבחינת שרידות, הmx4 עבר התעללות לא פשוטה ממני במשך שנים ללא תלונות. מה שאנני יכול לומר על מכשירי הnote שהם שבירים מאוד המסכים שלהם נשברים כמו פיצוחים וגם היו בעיות חומרה פה ושם עם כפתור הבית.

דווקא עם מערכת ההפעלה לא הייתה לי שום בעיה אדרבה מאוד אהבתי את הflyme, ושמעתי שהflyme החדש שעודכן זה עתה מעולה.

הmx4 הוכיח את עצמו גם אצלי גם אצל אחי, וגם אצל שני חברים שלי שעדיין משתמשים בטלפון. (כולנו קנינו באותו זמן +-)

מכשירי הnote של אמא שלי ושל גיסתי לא החזיקו הרבה מעבר לתקופת האחריות (שנה).

כרגע יש לי mi5 כמו שאמרתי, ואני חושש שהוא יותר שביר מהmx4 (גב זכוכית) ולכן אני נזהר אתו כפליים.

נערך על-ידי OvO

פורסם

ב-mi5 יש גורילה גלאס 4 גם מקדימה וגם מאחורה. לא עשיתי ניסוי כזה, אבל אני די בטוח שהmi5 עמיד הרבה יותר מה-mx4, גם מבחינת המסך וגם מאחור.

וכמו שאמרתי, יכול להיות שאנשים יכולים לקנות מכשירים מסויימים של מייזו ולהיות סופר מרוצים. אבל אני חושב שלכל מכשיר של מייזו יש חלופה של שיאומי במחיר זהה +-, ועם נתונים טובים יותר.

נערך על-ידי --- The King ---

פורסם

לשיומי הייתי מתקרב לmi5 ומעלה (עכשיו יש את 6 וגם דגמים מתקדמים של 5 ואולי עוד דגם או שתיים).

הredmi note 4 לא מצא חן בעיני בכלל (יש לחבר אחר והוא מתלונן על איכות מצלמה ירודה).  ובכלל מרגיש די זול, ולא הרגיש יותר איכותי ממכשירי ביניים של חברות אחרות (אולי רק בעל ביצועים טיפה יותר טובים) .

הוא בעצמו אמר שהתחרט שלא קנה מכשיר אחר, גם בתוספת כסף.

וזה שזה גורילה גלאס.. לא אומר הרבה. שביר ועוד איך שביר. לא חסרות על כך תלונות באינטרנט.

נקווה רק שגורילה גלאס 4 עמידה משמעותית מגורילה גלאס 3 שמצויה במכשירי המייזו שהיו ועדיין ברשותנו.

אמנם הגימור והמראה מרגישים מאוד פרמיום, אבל מה זה שווה כשהמכשיר מסתתר מאחורי כיסוי משוריין.

אם הזכוכית נשברת אכלת אותה.. אם מכסה פלסטיק נשבר תוכל להזמין תחליפי בדולר.

על כל פנים, אני קניתי את השיומי שלי עם אחריות ל5 שנים. אני הולך להחזיק אותו עד שיתפוצץ!

נערך על-ידי OvO

פורסם

מה הבעיה שלך בדיוק אדון רוני?

איך אני מת על אלה שמדרגים שלילי ולא מסבירים את עצמם.

אתה יודע מה? לא באמת אכפת לי. אל תטרח לענות.

נערך על-ידי OvO

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים