פורסם 2017 באוגוסט 218 שנים כמובטח, השקת דור ה-Core השמיני של יצרנית השבבים הענקית החל לו - עם שבבים ניידים שמשנים את החוקים הבסיסיים המוכרים לנולכתבה
פורסם 2017 באוגוסט 218 שנים אינטל נלחצת מרייזן? עצם העובדה שמדובר KABY LAKE משודרג מראה שהיתה לה את האפשרות ל4 ליבות פיזיות בניידים והיא בחרה לא לעשות זאת. נערך 2017 באוגוסט 218 שנים על-ידי ag43
פורסם 2017 באוגוסט 218 שנים אתה מתכוון kaby lake משודרג לא ? ו 4 ליבות ב 15W, כי ב35-45W יש להם מלא... אבל כן אני מסכים בגדול, אינטל בהחלט פעלה באיזי ותמחרה הרבה מעבדים במחיר מוגזם כי היא פשוט יכלה, נגמרה החגיגה. נערך 2017 באוגוסט 218 שנים על-ידי עידן פ.
פורסם 2017 באוגוסט 218 שנים מחכה למעבדי רייזן ניידים, ואז סוף סוף אשדרג מחשב נייד אחרי עשור שלם כמעט שלא עשתי שידרוג.
פורסם 2017 באוגוסט 218 שנים נצטרך לחכות לבנצ'ים של הניידים עם המעבדים החדשים. המשאלה שלי זה נייד עם 80 אחוז מהביצועים של I7 HQ במשקל של קילו שמונה מאות נניח, ואם פחות אז בכלל טוב. הגיוני בעיניכם ? נערך 2017 באוגוסט 218 שנים על-ידי askme
פורסם 2017 באוגוסט 218 שנים ציטוט של askme נצתרך נצטרך , לא נצתרך אני מקפיד על רמת הדיון בפוסטים, במחילה מכבודך, כמובן. ולעצם העניין , המעבד החדש הוא בתדר בסיס הרבה יותר נמוך אבל בטורבו אפילו יותר גבוה ככה שזה עושה לי שכל, בהחלט יתכן. קצת מעצבן שהם סירסו אותו (זיכרון מקסימלי של 32 גיגה במקום 64 ב HQ) בכוונה כנראה כדי למכור בעתיד מעבדי HQ לניידים "מקצועים". בכל מקרה לא באמת משפיע על המשתמש הביתי. נערך 2017 באוגוסט 218 שנים על-ידי lompy
פורסם 2017 באוגוסט 218 שנים נאה דורש, נאה מקיים ! תוקן במקור . אני פשוט מסתמך על הפוסט של etal אאל"ט, יש שם השוואת ביצועים, או אולי זה היה בפוסט אחר או מקום אחר. בכל מקרה, זה הרצוי. מה ייצא ?
פורסם 2017 באוגוסט 218 שנים מעניין איזה קירור ישימו על זה. הI7U שלי רותח אחרי כמה דקות של עבודה מאומצת. נערך 2017 באוגוסט 218 שנים על-ידי ag43
פורסם 2017 באוגוסט 218 שנים לך תדע אם לא נעשה throttling אחרי רבע שעה בנייד שלך. והשאלה ששאלת אכן מעניינת ולו במישור של משקל כללי של הנייד.
פורסם 2017 באוגוסט 218 שנים ניידים ראשונים שיקבלו את המעבדים החדשים http://laptopmedia.com/news/acer-aspire-5-a515-51-will-sport-the-new-intel-core-i7-8550u-cpu-detailed-specs-price/ http://laptopmedia.com/news/intel-core-i5-8250u-also-comes-to-dell-xps-13-hp-probook-and-asus-zenbook-ux430-as-well-as-acer-swift-3/ הם הריצו בנצ'ים על הניידים החדשים רק עוד לא פירסמו אותם , הם טוענים בלינק הריאשון ש ה i7-8550U כמעט חזק כמו i5-7300HQ וזה הדבר הכי קרוב לבאנצ' שראיתי עד עכשיו http://laptopmedia.com/news/the-new-intel-core-i5-8250u-will-be-up-to-twice-as-fast-compared-to-its-predecessor-core-i5-7200u/
פורסם 2017 באוגוסט 218 שנים חבל שלא אמרו על איזה תדר הוא הצליח להישאר בזמון הבדיקה ועוד יותר חשוב, על איזה תדר הוא מצליח להישאר אחרי שעה או חצי שעה של מאמץ נניח. כל המעבדי U האלה נופלים בתדר מהר מאוד בגלל קירור והגבלות הספק... אני בטוח שגם בבאנץ הזה הוא נשאר על תדר גבוהה בהרבה ממה שהוא ישאר נניח על שעה של פרים 95.
פורסם 2017 באוגוסט 218 שנים טוב, מהמפרט של האייסר הבנתי שהחלום על משקל לא מציאותי. אז מה הקטע כאן ? כאילו החליפו שמות למעבדים, ולאלה של HQ נתנו מספור שונה. בתכלס, ה -TDP מכתיב את הביצועים, ואת הקירור ואת המשקל. תקראו לזה 8550U או ASKME או LOMPY, לא ממש משנה. יש כנראה הרבה יותר מהפיכת מיתוג ממהפיכה אמיתית.
פורסם 2017 באוגוסט 218 שנים אל תקח הכל מנתון משקל של מחשב אחד... 15W זה 15W (+-) יהיו גם מחשבים מאוד קלים עם המעבדים הנ"ל כניראה יתפשרו על קירור מעט יותר ממחשב גדול יותר..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.