פורסם 2017 באוגוסט 298 שנים שלום לכולם! מצאתי את הפוסט הזה כיוון שהייתי צריך לבצע את אותו הדבר בדיוק. התקנתי במחשב חדש את מערכת ההפעלה על ה SDD בזמן ש HDD מנותק, לאחר ההתקנה כיביתי את המחשב וחיברתי את ה HDD. לאחר ההפעלה מחדש, מערכת ההפעלה (windows 10) ממשיכה לזהות רק את כונן C שזה ה SDD, ולא רואה את ה HDD. ב BIOS אני כן רואה את שני הכוננים. איך אפשר לפתור את זה? שאלה נוספת: ראיתי שכתבתם כאן שצריך להגדיר ב BIOS מצב AHCI. לא מצאתי את האופציה הזו ב BIOS במקום שבו היא צריכה להיות. יש לי לוח אם Asus H110M-A/M.2 מצאתי שני פוסטים ברשת שאומרים שהצ'יפים של אינטל מסדרת H110 יכולים לעבוד רק במצב AHCI, לכן זו ברירת המחדל ואי אפשר בכלל לשנות את זה. האם זה נכון? תודה רבה לעונים!
פורסם 2017 באוגוסט 298 שנים לגבי הכונן - תעלה תמונה של "ניהול הדיסקים" לפורום. (קליק ימין על המחשב שלי, ניהול ניהול הדיסקים.
פורסם 2017 באוגוסט 298 שנים יכול להיות שהכונן לא מפורמט ותחת ניהול דיסקים תוכל לפרמט אותו ולהקצות לו אות. בקיצור, מה שאיוון אמר.
פורסם 2017 באוגוסט 298 שנים מצורפת התמונה. נראה שבאמת הדיסק פשוט לא מפורמט ולא מוקצה. איך לעשות את זה נכון מכאן? באיזה אפשרויות לבחור? תודה!
פורסם 2017 באוגוסט 298 שנים לחצתי OK. עכשיו אני עדיין לא רואה את הדיסק, וב disk management הוא במצב של Unallocated. מה עושים?
פורסם 2017 באוגוסט 298 שנים טוב. קליק ימני על הדיסק. אמצעי אחסון חדש וכו' וכו' פשוט תעקוב אחרי ההודעות ותלחץ הבא הבא הבא.
פורסם 2017 באוגוסט 298 שנים תיעזר בזה https://www.technorms.com/47224/how-to-convert-missing-unallocated-disk-space-to-drives-in-windows-10
פורסם 2017 באוגוסט 298 שנים סבבה עשיתי וזה עובד. לא רציתי לעשות משהו בטעות ולהרוס תודה רבה! נערך 2017 באוגוסט 298 שנים על-ידי crashi
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.