פורסם 2017 באוגוסט 218 שנים שלום, שנים רבות נכנסתי ל http://thepiratebay.org באין מפריע. השבוע קיבלתי את המסך "אני לא רובוט" הרצ"ב. לא קיימת תיבת סימון לציין ש "אני לא רובוט" ובמילים אחרות: נחסמה גישתי לאתר. האם זה בגלל הרחבה כלשהי בכרום שלי? זה קורה לכולם? מישהו יכול להסביר לי פשר התופעה ואיך להתגבר עליה? תודה
פורסם 2017 באוגוסט 218 שנים אתה בטוח שאתה לא רובוט? אצלי אין בעיה להכנס, נסה דרך דפדפן אחר. (למה צריך 2 חוסמי פרסומות?) נערך 2017 באוגוסט 218 שנים על-ידי yotam
פורסם 2017 באוגוסט 218 שנים מחבר ניסיתי, והגעתי ל org. או שהדפדפן או האתר שולח אותי ל thepiratebay.or g נערך 2017 באוגוסט 218 שנים על-ידי pssheba
פורסם 2017 באוגוסט 218 שנים תנסה ממכשיר אחר שמחובר לאותה הרשת ותראה אם הבעיה ממשיכה. אם כן, זה כנראה קשור לספק האינטרנט שלך. לפעמים הם מפעילים כל מני זבל כמו cyber wall ושטויות נוספות שמפריעות וחוסמות אתרים, יכול להיות שזה משהו כזה גם. נערך 2017 באוגוסט 218 שנים על-ידי --- The King ---
פורסם 2017 באוגוסט 228 שנים מחבר ציטוט של yotam אתה בטוח שאתה לא רובוט? אצלי אין בעיה להכנס, נסה דרך דפדפן אחר. (למה צריך 2 חוסמי פרסומות?) הסייפא היא העיקר. חשבתי שחוסם אחד נועד לוירוסים והשני לרוגלות. הסרתי את שניהם וזה עבד. אולי האתר מיצר עוגיות זדוניות? תודה
פורסם 2017 באוגוסט 228 שנים מחבר ציטוט של afikr333 נסה במצב גלישה בסתר(התוספים לא פעילים במצב זה) אכן עובד. תודה !
פורסם 2017 באוגוסט 228 שנים לפי האייקונים זה ADBLOCK ו-ADBLOCK PRO, שניהם עושים פחות או יותר אותו דבר, מן הסתם הם התנגשו.
פורסם 2017 באוגוסט 238 שנים מחבר מחקתי אחד מהם והבעיה נותרה. עשיתי disable ל adblock היחיד שנותר בהרחבות וזאז הצלחתי להכנס. באמצעות "גלישה בסתר" כפי שיעצו לי פה, אני מצליח להכנס ללא ניטרול ה adblock.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.