עבור לתוכן

בקשת מפרט מחשב +חוות דעת על מפרט קיים גיימינג+אבטחת מידע

Featured Replies

פורסם
ציטוט של inflictioNz

ראם?

זה. בלוח אם אין זיכרון לHDD ולSSD קוראים אחסון.

ציטוט של inflictioNz

ל איזה כרטיס מדובר שהוא מתפרק?0_o

Gigabyte aorus 1080 TI.

פורסם

בו אני יעשה לך את זה פשוט כי אני רואה שאתה מסתבך

יש לך 2 מפרטים אחד של פולי השני של הבחור מהחנות.

בו נעבור חלק חלק.

מעבד - 1700X מול 1700 . אחרי OC אין הבדל בין המעבדים. בסטוק ה 1700X קצת יותר מהיר.

הלוח - הלוח במפרט של פולי יותר טוב.

זיכרון - במפרט של פולי 32 גיגה בשתי סטיקים של 16 , במפרט השני 4 סטיקים של 8. אותה כמות אבל חבל לקחת 4 סטיקים שיתפסו לך את הסלוטים הפנויים בלוח.

כרטיס מסך - אותו כרטיס שני חברות שונות , מה עדיף? לא יודע.

מארז - שני המארזים טובים , תיקח איזה שנראה לך

ספק - אותו דגם רק שפולי שם לך ספק 750W והמוכר בחנות שם לך 650W. בגלל שההבדל הוא רק 50 שקלים אז תיקח כבר את ה 750W

SSD - במפרט של פולי EVO 850 במפרט של המוכר EVO 960. ה SSD שהמוכר שם מהיר בהרבה אבל עולה בהתאם. לדעתי מיותר. לשימושים שלך זה לא כזה קרטי, זה יותר קריטי למי שעוסק בעריכת וידאו או אודיו לדעתי.

קירור למעבד - בשני המפרטים קירור מאד דומה . המוכר שם לך קירור קצת יותר חזק. לא יודע כמה זה ישנה בפועל.

נערך על-ידי lompy

פורסם
  • מחבר
ציטוט של lompy

בו אני יעשה לך את זה פשוט כי אני רואה שאתה מסתבך

יש לך 2 מפרטים אחד של פולי השני של הבחור מהחנות.

בו נעבור חלק חלק.

מעבד - 1700X מול 1700 . אחרי OC אין הבדל בין המעבדים. בסטוק ה 1700X קצת יותר מהיר.

הלוח - הלוח במפרט של פולי יותר טוב.

זיכרון - במפרט של פולי 32 גיגה בשתי סטיקים של 16 , במפרט השני 4 סטיקים של 8. אותה כמות אבל חבל לקחת 4 סטיקים שיתפסו לך את הסלוטים הפנויים בלוח.

כרטיס מסך - אותו כרטיס שני חברות שונות , מה עדיף? לא יודע.

מארז - שני המארזים טובים , תיקח איזה שנראה לך

ספק - אותו דגם רק שפולי שם לך ספק 750W והמוכר בחנות שם לך 650W. בגלל שההבדל הוא רק 50 שקלים אז תיקח כבר את ה 750W

SSD - במפרט של פולי EVO 850 במפרט של המוכר EVO 960. ה SSD שהמוכר שם מהיר בהרבה אבל עולה בהתאם. לדעתי מיותר. לשימושים שלך זה לא כזה קרטי, זה יותר קריטי למי שעוסק בעריכת וידאו או אודיו לדעתי.

קירור למעבד - בשני המפרטים קירור מאד דומה . המוכר שם לך קירור קצת יותר חזק. לא יודע כמה זה ישנה בפועל.

תודה רבה לכולם עזרתם לי מאוד :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים