פורסם 2017 באוגוסט 128 שנים אהלן חברה, רכשתי מחשב בחמישי, והרכבתי אותו לבד כולל קירורים וכו. השתמשתי בתוכנה CPUID HWMonitor על מנת לתעד את המערכת בזמן כמה ששיחקתי : call of duty IW DOOM Overwatch על היה על ULTRA והייתי על איזה 180-210 FPS ועל רזולוציה 1080. אשמח את עזרתכם במבט על כל המידע שבתמונה שצירפתי (אני רוצה לישון בשקט שהמחשב תקין גם בזמן מאמץ) שיחקתי בכל משחק כשעה וכשיצאתי לקחתי את התמונה הנ"ל.
פורסם 2017 באוגוסט 128 שנים TEMPIN3 ו-TEMPIN5 נראים מעט מדאיגים, כל השאר בסדר. מדובר ברכיבים ע"ג לוח האם, לפי טמפרטורת הפעולה אולי מייצבי מתח. איך זרימת האוויר במארז בחלקו העליון שמאלי?
פורסם 2017 באוגוסט 128 שנים מחבר ציטוט של djelectric TEMPIN3 ו-TEMPIN5 נראים מעט מדאיגים, כל השאר בסדר. מדובר ברכיבים ע"ג לוח האם, לפי טמפרטורת הפעולה אולי מייצבי מתח. איך זרימת האוויר במארז בחלקו העליון שמאלי? אני אגיד לך. לגבי שני אלו זה סתם שגיאה כוזבת, אין לי בכלל כמות כזו של סנסורים על הלוח. בדקתי ב hwinfo64 ששם רואים בידיוק מה יש לך וראיתי את ה 4 סנסורים שיש ללוח והמעלות היו 34 מעלות הרבה אנשיטם שבדקו בתוכנה HWMONITOR הרגיל אמרו שיש להם 127 C חפש בגוגל TEMPIN5 127C אנשים גם שאלו על זה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.