עבור לתוכן

רכישה 7K כולל ציוד היקפי ושדרוג לישן

Featured Replies

פורסם

1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 ש"ח

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך

ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מאות בודדות

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?

עריכה גרפית, משחקים, עבודה משרדית וסרטים.

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).

מאטלאב וסוליד וורקס מזדמן +, אוטוקאד מזדמן.

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: 

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) -אני חושב על קניית מסך כלול בתקציב, אחרת מפורט למטה.

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. תלוי

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? מערכת הפעלה/אופיס - רצוי, אבל לא חובה.

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. פתח תקווה, מעדיף לעשות איסוף עצמי מהסביבה הקרובה מאשר משלוח (כולל ת"א).

9. מתי מתוכננת קניית המחשב? - בשבוע הקרוב

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). 

11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? כרגע לא

12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות:

כרגע יש לי 2 מחשבים יחסית ישנים בבית ולכל אחד מהם יש מעט בעיות, בסופו של דבר אני רוצה שיהיו לי 2 מחשבים פועלים בבית כאשר רק אחד מהם חייב להריץ את הדרישות הנ"ל בואפן סביר והשני בעיקר לסרטים ושטויות לאחיינים (כמה משחקים ללא דרישות מערכת גבוהות).

מפרט המחשב היותר חדש: 

ספויילר

598b386eb6a8d_.thumb.jpg.d1d891fbc2ee467ce330d6a200413549.jpg

כאשר הדיסק הקשיח שלו פשוט מת. 

מפרט המחשב היותר ישן:

ספויילר

598b39f4753c0_2.thumb.jpg.38713dcbf008430d35ef5587c74afd60.jpg

השורה האחרונה היא החלפת כרטיס מסך שנעשתה עם השני ואם אני לא טועה גם הכונן הקשיח שלו הוחלף (אולי עוד כמה שדרוגים שאני פשוט לא זוכר כרגע). 

(כן, אני יודע שזה מחשב בן 9 שנים) זה המחשב שהאחיינים משתמשים בו כרגע והוא היה נשאר לעוד שנה אם לא היו לו בעיות בספק...

מה שחשבתי לעשות זה פשוט לקחת את אחד מהדיסקים הקשיחים מהמחשב העתיק לישן ולקנות לעצמי מחשב חדש וכנראה גם לשדרג את אחד המסכים על הדרך.

חשוב לי לומר שהזמן שלי הוא פונקציה חשובה עבורי, כלומר אני אעדיף לשלם על התקנה בחנות + מערכת הפעלה ואופיס מאשר לעשות זאת בעצמי אם זה נכנס בתקציב (יש מצב שהמחשב ישב לי בבית כמה שבועות עד שאני אתפנה לזה אם זה לא יקרה).

תודה על העזרה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים