פורסם 2017 באוגוסט 98 שנים יש לי מחשב נייד של לנובו, אני מריץ התקנה של WIN 10 עד הרגע שהוא מבקש לבחור מקלדת ואז שם נתקע. אני פשוט לא יכול להזיז את העכבר או את המקלדת, ניסיתי לחבר עכבר ומקלדת חיצונים דרך USB כלום לא מגיב. נסיתי להתקין WIN 7, ניסיתי להתקין את הווינדוס על הווינדוס הקיים, ניסיתי להחליף HARD DRIVE כלום לא עוזר. זה נתקע על אותו חלון (תמונה מצורפת) יש הצעות מאיפה מגיעה הבעיה? נערך 2017 באוגוסט 98 שנים על-ידי Roei Barzilai
פורסם 2017 באוגוסט 98 שנים מחבר זה לא כונן קשיח. החלפתי אותו לאחד חדש, אותה תגובה בדיוק. איך מריצים בדיקה לזכרון?
פורסם 2017 באוגוסט 98 שנים מחבר אתה יכול להגיד לי איך או שסתם בא לך לזרוק סיסמאות? בביוס את אופציה כזאת. נערך 2017 באוגוסט 98 שנים על-ידי Roei Barzilai
פורסם 2017 באוגוסט 98 שנים כנס לביוס או בבוט או ב יציאה תשנה שם הגדרה OS Optimized Defaults = Other OS ותבטל ב security את הכל שם . אם יש שם משהו
פורסם 2017 באוגוסט 98 שנים בטח לא כדי לשרת אותך. תעשה את מינימום המאמץ לעזור לעצמך אם אתה רוצה שאחרים יעזרו לך. לפחות היית שואל בצורה מנומסת.
פורסם 2017 באוגוסט 98 שנים מחבר ציטוט של tald26 כנס לביוס או בבוט או ב יציאה תשנה שם הגדרה OS Optimized Defaults = Other OS ותבטל ב security את הכל שם . אם יש שם משהו שיניתי ל Other OS וב security לא היה שום אופציה לשנות. עדיין לא עובד
פורסם 2017 באוגוסט 98 שנים תעשה בביוס את ההגדרות USB Legacy Enabled Wireless = Disabled USB Mode = USB 2.0 ותבטל hotkey
פורסם 2017 באוגוסט 98 שנים מחבר ציטוט של tald26 תעשה בביוס את ההגדרות USB Legacy Enabled Wireless = Disabled USB Mode = USB 2.0 ותבטל hotkey עדיין אותו דבר. יש מצב שהלוח אם נפגע?
פורסם 2017 באוגוסט 98 שנים מחבר ציטוט של tald26 אתה משתמש במקלדת של הנייד או אלחוטי ? ניסיתי גם וגם, אף אחד מהם לא מגיב. רק שם זה לא מגיב, זה מה שלא מובן לי..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.