עבור לתוכן

המלצה לרמקולים למחשב

Featured Replies

פורסם

שלום,

על איזה רמקולים למחשב אתם ממליצים?

תקציב של עד 800₪.

בעיקר למוזיקה ולמשחקים.

חשבתי על microlab solo 7c. הם טובים למחיר?

פורסם

הרמקולים של הרמן קרדון לא מומלצים לדעתי, לא נוחים לשימוש.

פורסם
  • מחבר
ציטוט של Adar Tzivion

למה הכוונה לא נוחים לשימוש? הכפתורים לא נוחים? ועל מה אתה כן ממליץ?

פורסם
ציטוט של Adar Tzivion

לי אישית יש את הרמקולים האלה...אין לי מושג למה אתה מתכוון ב "לא נוחים לשימוש"?

פשוט מחברים ממקמים וזהו :)

פורסם
ציטוט של itaym120

למה הכוונה לא נוחים לשימוש? הכפתורים לא נוחים? ועל מה אתה כן ממליץ?

הכפתורים לא טובים, הם כפתורי טאצ', כך שאתה לא יכול לדעת מה עוצמת הווליום שיש, לעומת רמקולים אחרים שיש לך כפתור שאתה מסובב וככה אתה שולט בווליום.

הכבלים קצרים כך שאתה קצת מוגבל מבחינת היכולת למקם אותם בחדר שלך.

אני גם מחפש רמקולים עכשיו, צריך לקפוץ פעם אחת לחנות ולבדוק מה יש.

ציטוט של YoniDahan

לי אישית יש את הרמקולים האלה...אין לי מושג למה אתה מתכוון ב "לא נוחים לשימוש"?

פשוט מחברים ממקמים וזהו :)

הכפתורים לא טובים, הם כפתורי טאצ', כך שאתה לא יכול לדעת מה עוצמת הווליום שיש, לעומת רמקולים אחרים שיש לך כפתור שאתה מסובב וככה אתה שולט בווליום.

הכבלים קצרים כך שאתה קצת מוגבל מבחינת היכולת למקם אותם בחדר שלך.

פורסם

לי אישית אין בעיה עם הכפתורים...האמת אני לא נוגע בהם בכלל, אני שולט בעוצמה של הווליום בעזרת המקלדת.

כמו כן יש לי מערכת הפעלה WIN10 ככה שתמיד אני יודע את עוצמת הרמקולים (ע"ג הצג), שוב ע"י לחיצה על המקלדת.

בנוגע לאורך הכבלים...אאאאממממ מדובר ברמקולים למחשב לא יודע מה הטעם "להתפזר" בלמקם אותם רחוק מהמערכת :\

כמובן שאני לא שולל את האופציה הזאת למי שזה פרקטי בשבילו, אצלי הם ממוקמים כמו שרציתי ככה שאין לי גם פה בעיה.

כמובן שאני לא שולל להמליץ על רמקולים אחרים, אני לא אומר שהם מעולים לכל אחד.

לצרכים שלי הם מתאימים בדיוק ולטעמי הסאונד שלהם מעולה ואני אישית אהבתי מאוד גם את המראה.

לפותח הדיון אני אוסיף או בעצם יחזק את דבריו של Adar...כל מה שהוא ציין בנוגע לרמקולים הוא נכון!

שוב לי אישית זה לא הפריע\מפריע..ככה שזה לשיקולך :-)

פורסם
ציטוט של YoniDahan

לי אישית אין בעיה עם הכפתורים...האמת אני לא נוגע בהם בכלל, אני שולט בעוצמה של הווליום בעזרת המקלדת.

כמו כן יש לי מערכת הפעלה WIN10 ככה שתמיד אני יודע את עוצמת הרמקולים (ע"ג הצג), שוב ע"י לחיצה על המקלדת.

בנוגע לאורך הכבלים...אאאאממממ מדובר ברמקולים למחשב לא יודע מה הטעם "להתפזר" בלמקם אותם רחוק מהמערכת :\

כמובן שאני לא שולל את האופציה הזאת למי שזה פרקטי בשבילו, אצלי הם ממוקמים כמו שרציתי ככה שאין לי גם פה בעיה.

כמובן שאני לא שולל להמליץ על רמקולים אחרים, אני לא אומר שהם מעולים לכל אחד.

לצרכים שלי הם מתאימים בדיוק ולטעמי הסאונד שלהם מעולה ואני אישית אהבתי מאוד גם את המראה.

לפותח הדיון אני אוסיף או בעצם יחזק את דבריו של Adar...כל מה שהוא ציין בנוגע לרמקולים הוא נכון!

שוב לי אישית זה לא הפריע\מפריע..ככה שזה לשיקולך :-)

אני מתגעגע לרמקולים של דלל שהיו לי, סאונד מאוד טוב היו להם, אבל אחרי 15 שנה הלכו לי לעולמם, חבל שהם כבר לא נמכרים יותר.

פורסם

קח בחשבון כל מה שנאמר.. לי אין נסיון אישי איתם, שמעתי אותם אצל חבר (שמאוד מרוצה מהם). מה שכן, אני התייחסתי נטו לסאונד שמאוד נקי ומאוד לטעמי.

המלצה נוספת (זולה יותר): Altec Lansing VS4621.

פורסם
  • מחבר

תודה לכולם על ההמלצות.

עזרתם לי מאוד :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים