עבור לתוכן

עזרה בהרכבת מפרט למחשב לצרכי תיכנות עד 5000 ש"ח

Featured Replies

פורסם

1. מה התקציב המקסימאלי? 5000₪

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל

ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500₪

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תיכנות כבד, עיבוד נתונים, עריכה גרפית לא כבדה, תכני HD ועבודה משרדית, משחק פה ושם. שיהיה עם מעבד אינטל!

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). סביבות פיתוח שונות כמו Visual Studio, Eclipse, IIS , IntelliJ, PYCharm  MS SQL, שימוש כבד

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Age Of Empires 2 HD , Ancestors

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 2K. אני רוצה קם לקנות מסך בתוך התקציב. 

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מסך עד  24". עם תמיכה ב-2K.

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 7

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? ווינדוס 10 אנגלית

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. KSP

9. מתי מתוכננת קניית המחשב? חודש-חודשיים הקרובים

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). שיהיה עם מעבד אינטל, אם אפשר, שיהיה גם USB TYPE C לא דחוף ו HDMI

11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? אולי של הזכרון הפנימי או כרטיס מסך.

12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות: הייתי שמח לאיוורור טוב של המארז אם יש צורך במאווררים נוספים מעבר לאלו המסופקים איתו, ושהמארז לא יהיה מפלצתי, המחשב אמור להחזיק מעמד 5 שנים :)

הייתי רוצה אחסון לפחות של 2 טרה של WD, ומניח אחסון נוסף SDD של אינטל או סמסונג עבור מערכת הפעלה.

נערך על-ידי Shai Barak
שכחתי לציין רכיב

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים