עבור לתוכן

שדרוג מחשב גיימינג עד 5000 ש"ח

Featured Replies

פורסם

1. מה התקציב המקסימאלי? 5000

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך

ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD ו4K וכדומה)?

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA V, The Witcher 3 , FIFA, COD ועוד

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יש לי שני מסכים: T260 26" FHD וטלויזיה מותג מדבקה 55" 4K ( המחשב ממש צמוד לטלויזיה ומחובר בכבל HDMI קצר)

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? עד כמה שניתן

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. כרגע לא

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כן, כרטיס מסך,מעבד(קניתי I7 7700K), דיסק קשיח + ראו את סוף הטופס.

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? למעבד

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. אין העדפה, שיהיה באזור המרכז ( חולון/ראשון/בת ים/ דרום תל אביב וכו')

9. מתי מתוכננת קניית המחשב? אתמול

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה).

11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד?

12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות:

זה המחשב הישן שיש לי כרגע(נקנה לפני כ 8 שנים חוץ מהכרטיס מסך וה-SSD):

מעבד: Core i7 920,2.66Ghz, s1366, 8MB Box

מאוור למעבד: Noctua NH-D14

לוח אם: ‏EX58-UD3R s1366 Core i7, Intel X58, DDR3 2000+, 3xPCI-E‎ GIGABYTE 

כ.מסך: EVGA GeForce GTX 780 Dual FTW w/ EVGA ACX Cooler 03G-P4-3784-KR

דיסק קשיח: 4TB 7200RPM 32MB, Sata II HD103UJ‎SSD:

Intel 240GB SSD 335 Series Sata III 2.5 Inch Retail

זכרון: G.Skill 2X8GB DDR3 1333Mhz PC3-10600

ספק כח: ‏HX 620W Active PFC 12cm Fan Modular‎ - corsair

מארז: ‏Nine Hundred Two Mid Tower Ultimate Gamer (No PSU) 

מסך: Samsung T260HD "26 5MS 1920X1200 75HZ

רמקולים: 5.1 Creative SBS A500

עכבר: razer ouroboros

כפי שכתבתי קניתי מעבד I7 7700K ואיני מעוניין להחליף כרגע את הכרטיס מסך GTX 780 שיש לי(חשבתי לקנות כרטיס משומש ב 500 ש"ח אבל הבנתי שיש התנגדויות לזה)

* לא חייב מחנות אחת , אפשר לפזר בכמה חנויות. אני מרכיב בעצמי.

מפרט חדש:

* מעבד: I7 7700K

* לוח אם: ?

* כרטיס מסך: GTX 780

* זיכרונות: ?

* דיסק קשיח 1: Intel 240GB SSD 335 sata III

* דיסק קשיח 2: ST4000DM000 4TB

* ספק כוח: ?

* מארז: ?

עזרתכם בבקשה למפרט המתאים ביותר בהתאם למעבד שיש לי כבר,

תודה!

נערך על-ידי ofir d

פורסם
  • מחבר

UP

פורסם

זיכרונות - תיקח את הכי זולים שתמצא , זה לא ממש משנה

למה אתה רוצה להחליף ספק ומארז?

לוח - http://www.tms.co.il/product/17179

פורסם
ציטוט של lompy

זיכרונות - תיקח את הכי זולים שתמצא , זה לא ממש משנה

למה אתה רוצה להחליף ספק ומארז?

לוח - http://www.tms.co.il/product/17179

ספק כוח - לא הייתי בטוח אם 620 יספיקו, מה גם שהספק בן 8 שנים. (מה גם לאחרונה שאני משחק משחקים כבדים ואפילו בינוניים זמן ממושך אני מקבל מסך כחול, לא בטוח שזה קשור לספק. אבל כשאני בודק הזיכרונות בקושי עוברים את ה - 50% והכרטיס מסך שלי אמור להחזיק אותם)

מה גם חשבתי לקנות מארז שולחני ולהפוך את החלקים שנותרו למחשב HTPC לסלון במארז קטן בסגנון של הקונסולות (אם זה אפשרי כמובן) אז בכל מקרה אני אצטרך עוד ספק

לגבי מארז - המארז שלי כבר לא מתפקד טוב, המאוורים נתקעים כפתורים לא מגיבים והחלון זכוכית שבור חלקית.

אני רוצה להחליף מארז וחשוב לי שהוא יהיה מארז גדול ונוח לעבודה(יותר ממה שיש לי היום) ושיהיו פיצ'רים בסיסיים כמו חיבור אוזניות,מיקרופון ומספר יציאות USB 3 מקדימה

שאלה נוספת: האם כדאי לי לקנות כרטיס GTX 780 נוסף? יש ביד 2 ב 400-600 ש"ח. קראתי הרבה ביקורות לא לעשות את זה, אבל לא ממש הבנתי למה

פורסם

אני רק שאלה: אתה מקציב 5000 ש"ח לשדרוג מחשב גיימינג, ואתה לא רוצה להחליף כרטיס מסך שזה החלק המשמעותי ביותר? אתה גם משחק במשחקים שדורשים את זה ומבצע oc למעבד, אני מקווה  שאתה מבין שהכרטיס מסך הנוכחי יחזיק אותך חזק מאחור (כנ"ל עם 780 נוסף). 

פורסם

קודם כל אני מסכין לחלוטין עם מה ש @asaf_c אמר.

כדי להמליץ על כרטיס מסך גם צריך להבין על איזה מהמסכים אתה משחק על FHD או ה 4K.

לעשות SLI של שני כרטיסים הרבה פעמים פשוט לא עובד טוב ובגלל זה הרבה פעמים תראה שזה לא ממולץ.

אם לא היה לך תקציב מכובד לשדרג אז הייתי מבין למה לשקול  SLI אבל במקרה הזה אני חושב שזה מיותר.

בנוסף הכרטיס מסך שלך יגביל מאד את המעבד החדש שקנית.

לגבי ספק ומארז אני ינסה לעזור כשיהיה לי יותר זמן אבל תן כיוון לאיזה מארז אתה מחפש. אני למשל אוהב מארזים מינימלסטים בלי חלונות וקישקושים.

פורסם
ציטוט של asaf_c

אני רק שאלה: אתה מקציב 5000 ש"ח לשדרוג מחשב גיימינג, ואתה לא רוצה להחליף כרטיס מסך שזה החלק המשמעותי ביותר? אתה גם משחק במשחקים שדורשים את זה ומבצע oc למעבד, אני מקווה  שאתה מבין שהכרטיס מסך הנוכחי יחזיק אותך חזק מאחור (כנ"ל עם 780 נוסף). 

השיקול שלי למה לא לקנות עכשיו כרטיס מסך הוא שאני גם ככה מתכוון להשלים הרבה משחקים 2-4 שנים האחרונות וזה לבד יגזול ממני 3-6 חודשים עד אז בטח יצא ליין חדש של כרטיסים טובים יותר

ואז לא יהיה אכפת לי להשקיע גם 3000 ש"ח (כמו שעשיתי עם ה GTX 780) אבל לכרטיסים שאפילו טוב יותר מה - 1080TI

אם השיקול שלי לא נכון ואני מפספס משהו, אשמח שתגיד לי. 

לגבי הסכום שאני מקציב הכוונה הייתה שאני פחות מכיר את המחירים, אך לא יהיה אכפת לי לשים עד 5000 ש"ח אם זה משתלם. 

פורסם
ציטוט של lompy

קודם כל אני מסכין לחלוטין עם מה ש @asaf_c אמר.

כדי להמליץ על כרטיס מסך גם צריך להבין על איזה מהמסכים אתה משחק על FHD או ה 4k.

לעשות SLI של שני כרטיסים הרבה פעמים פשוט לא עובד טוב ובגלל זה הרבה פעמים תראה שזה לא ממולץ.

אם לא היה לך תקציב מכובד לשדרג אז הייתי מבין למה לשקול  SLI אבל במקרה הזה אני חושב שזה מיותר.

בנוסף הכרטיס מסך שלך יגביל מאד את המעבד החדש שקנית.

לגבי ספק ומארז אני ינסה לעזור כשיהיה לי יותר זמן אבל תן כיוון לאיזה מארז אתה מחפש. אני למשל אוהב מארזים מינימלסטים בלי חלונות וקישקושים.

בעיקרון משחקים שנוח לשחק עם העכבר אני משחק עם המסך FHD(משחקי FPS בדרך כלל) ומשחקים שנוח לשחק עם השלט של ה אקסבוקס אני משחק במסך 4K (כמו: NBA 2K, FIFA וכו')

* התוכנית שלי היא שבזמן שאני אחליט לקנות כרטיס מסך חדש, אני אשדרג גם את המסך מחשב FHD שלי שהתחום הזה יהיה בשל יותר ל 4K. 

* לגבי מארז - אני מעוניין במארז full tower מרווח ונוח עם מספר יציאות USB 3 ומאווררים טובים לקירור ושקט.

* בתחילת השימוש עם המעבד החדש אני לא מתכוון לעשות OC, כרגע הוא אמור להספיק להכל גם ללא זה. כך שאני אעשה את זה רק אחרי שהוא יתחיל להידחק לאחור.

נערך על-ידי ofir8

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים