פורסם 2004 במאי 1521 שנים מחבר What's the point in upgrading if this doesn't make you feel alive?! 8)
פורסם 2004 במאי 1521 שנים זה מסוכן אבל שווה מאוד!! מי ידע שעשית את זה מקסימום ילך הכונן תוכל להחליף אם הם לא יגלו כלום...
פורסם 2004 במאי 1521 שנים What's the point in upgrading if this doesn't make you feel alive?! 8) אמר האיש שהפליש קובץ MP3 לצורב שלו..... :
פורסם 2004 במאי 1521 שנים זה מסוכן אבל שווה מאוד!! מי ידע שעשית את זה מקסימום ילך הכונן תוכל להחליף אם הם לא יגלו כלום... אם תחזיר להם כונן עם FIRMWARE דפוק, אין סיכוי שהם לא ישימו לב. ובקשר ל MP3: LOLOLOLOLOLOLOL ;D ;D
פורסם 2004 במאי 1621 שנים אם תחזיר להם כונן עם FIRMWARE דפוק, אין סיכוי שהם לא ישימו לב. ובקשר ל MP3: LOLOLOLOLOLOLOL ;D ;D זה מבוסס ,או שפשוט ככה אתה חושב ? :
פורסם 2004 במאי 1621 שנים זה לא מבוסס...פשוט ככה אנ יושב.... :-\פשוט לא נראה לי שהם כל כך מטומטמים בשביל לא לשים לב שה FIRMWARE דפוק.
פורסם 2004 במאי 1621 שנים מחבר ישימו לכך לב די בקלות, וזה לא בגדר האחריות, אפילו לא אם דפקת את הצורב באמצעות עדכון Firmware רשמי ששוחרר ע"י החברה.
פורסם 2004 במאי 1821 שנים אני לא מבין מה ההתלהבות הזאת לעשות Upgrade לקושחה שתומכת ב DL אם רק מדיות DL יצאו לשוק בעוד כחצי שנה :-X
פורסם 2004 במאי 1821 שנים מחבר לא ממש נכון...כבר עכשיו ניתן לראות ב zap.co.il מדיות Ritek בעלות שכבה כפולה.
פורסם 2004 במאי 1821 שנים לא ממש נכון...כבר עכשיו ניתן לראות ב zap.co.il מדיות Ritek בעלות שכבה כפולה.אתה יכול לתת לינק ?הייתי ב-ZAP וראיתי רק מדיות דו צדדיות אבל לא מדיות דו שכבתיות...
פורסם 2004 במאי 1821 שנים אין בינתיים מדיות דו שכבתיות לקהל הרחב, רק לבודקים מטעם יצרני הצורבים.ובגלל זה בינתיים הרוב לא מעדכנים, מחכים שיצאו דיסקים דו שכבתיים.אבל עצם הרעיון שיש לי צורב שכבה-כפולה ;D
פורסם 2004 במאי 1921 שנים לא ממש נכון...כבר עכשיו ניתן לראות ב zap.co.il מדיות Ritek בעלות שכבה כפולה.בבקשה אל תטעה אנשים,אין דבר כזה בזאפ,אולי אתה מתכוון למדיות דו-צדדיות שזה משהו אחר לגמרי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.