עבור לתוכן

מערכות ההפעלה הניידות של מיקרוסופט מחוסלות, רשמית וגם מעשית

Featured Replies

פורסם

בחברת הענק הודיעו רשמית על הפסקת התמיכה ב-Windows Phone על כל סוגיה וגרסאותיה - במקביל לדיווחים על ירידה לנתח שוק מינימלי ומצחיק במיוחד

לכתבה

פורסם

לדעתי - כן ! ובגדול. אנחנו מחכים לעידכון הבא לוינדוס 10 שיאפשר המשכת עבודה , על מסמך למשל, ללא תלות במחשב , הנייד, והסמארטפון ! היכולת להתחיל מסמך במחשב השולחני ולהמשיך שאופן חלק בסמארטפון , זה משהו שאין למתחרים.

פורסם

היכולת קיימת אצל אפל מ 2014. https://www.imore.com/how-use-handoff-iphone-and-ipad

פורסם

הכל יכול לקרות.

פורסם

ככה זה כשאתה חושב שאתה יכול לתקוע מחירים בשמיים בזמן שסיני מצויין עולה 200 דולר.

פורסם

ככה זה כשאתה חושב שאתה יכול לתקוע מחירים בשמיים בזמן שסיני מצויין עולה 200 דולר.

פורסם

כישלון ידוע מראש. מיקרוסופט נמצאת בפיגור טכנולוגי של שנים במערכת ההפעלה לניידים זה בלט בגלל המתחרות. לדעתי הסיבה היחידה שמערכת ההפעלה למחשבים עדיין חזקה היא שאין לה שם תחרות ממשית וכל חברות התוכנה הגדולות שמפתחת יישומים למגזר העסקי ומשחקי מחשב פיתחו תלות במערכת הפעלה של החברה ואנשים יודעים שכדי להשתמש בתוכנות ומשחקים הם חייבים להשתמש במערכת הפעלה של מיקרוסופט.

החברה מודעת לכך והיא בגדול אחראית לפיתוח התלות הזו על מנת לרמוס את המתחרים.

מתחילים גם להרגיש את זה גם בתחום הטאבלטים יותר ויותר חברות בוחרות באנדרואיד כי הם רואות שאנשים מאוכזבים מכך שהמערכת מקרטעת ודורשת הרבה משאבים ולעומת זאת אנדרואיד פשוט עובדת יותר מהר ויותר כיפית לשימוש. שימוש במסך מגע במערכת חלונות הופכת את האצבע שלך לעכבר הכי גרוע בעולם.

בשנים האחרונות מורגש כמה החברה לא יציריתית וחסרת מעוף וכל פיתוח טכנולוגי שלה מקרטע.

אני אישית מרגיש את הפיגור הטכנולוגי של החברה כל יום שאני עוזב את המחשב בעבודה ומגיע לבית ומשתמש בטאבלט אנדרואיד שלי בזמן שהמחשב האישי שלי מעלה אבק בחדר. במחשב נייד עם חלונות הפסקתי להשתמש כבר לפני שנתיים ואני לא מאמין שארכוש אחד בעתיד.

פורסם

הדור הישן בצרות. Wintel

פורסם

כותרת לא נכונה

פורסם

Roie עדיין מאמין בהם ? ?

פורסם

הכתבה הבאה מאת יונתן מנדלסון: כותרת: מיקרוסופט מפסיקה לפתח מערכות הפעלה ל PC ופורשת מתחום המחשוב! תוכן הכתבה: מערכת ההפעלה Windows Vista הגיע לסוף תקופת התמיכה.

פורסם

תתפלא לשמוע אבל משתמשים בטאבלט גם אדריכלים סוכני מכירות ואנשי עסקים והוא לא נועד רק לשוק הפרטי.בטאבלטים של סמסונג יש גם חבילת אופיס מלאה של מיקרוסופט

פורסם

עוד טוקבק נחרץ של אדם חסר ידע וניסיון. חבל שאתה סתם כותב שטויות. טאבלט בהחלט יכול להיות כלי פרודקטיבי. אייפד נמצא אצלי בשימוש כל היום: כתיבת מיילים עסקיים, עריכת מסמכים, קריאת חומר מקצועי, בנייה של טפסים ועוד. בנוסף אני משתמש באייפד למשחקים וצפייה בסרטים. האולטרה בוק שלי מעלה אבק. הטאבלטים שזרוקים בבית הם בעיקר טאבלטים אנדרואיד. אייפדים עדיין נמכרים במספרים יפים.

פורסם

Windows Phone מערכת הפעלה מתה דה פקטו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים