פורסם 2017 ביולי 178 שנים קניתי מחשב חדש וזה המפרט שלו מעבד i7-7700 זיכרון-8GB-DDR4 לוח-asus-B250 כרטיס קול קרייאטיב אופטי SSD-240GSSD אני קונה כבל אופטי Optical Audio האם זה יתאים למערכת קולנוע שלי? מצרף תמונות של מערכת הקולנוע וזה יהיה מעולה אם תוכלו להגיד לי אם יש במערכת הקולנוע שלי חיבור HDMI? ועוד שאלה האם אפשר להוציא קובץ סאונד מסרט קולנוע ישן ולדגטל אותו(הכוונה לעשות אותו דיגיטלי)לא באולפן בבית בתוכנת עריכה ביתית נערך 2017 ביולי 178 שנים על-ידי Haim Louzon לשינוי כותרת
פורסם 2017 ביולי 178 שנים במערכת: יש לך כניסה אופטית איפה שכתוב OPTICAL IN יש לך יציאת HDMI זה הכבל הכחול בתמונות שלך שמתחבר ל-AV OUT ואני מניח שהוא מתחבר לטלוויזה בקצה השני שלו אין לך כניסת HDMI אם התכוונת לחבר כבל HDMI מהמחשב למערכת או משהו כזה לגבי סאונד מסרט קולנוע ישן איפה יש לך את הסרט? אם הוא במחשב או על דיסק אז הסאונד כבר דיגיטלי, כל דבר במחשב הוא דיגיטלי.
פורסם 2017 ביולי 178 שנים מחבר אם הקול במחשב זה דיגיטלי אז עם כבל סאונד אופטי אז אני אמור לשמוע הרבה יותר חד את הסאונד אני צודק? וגם איך אני מגדיר במחשב את הסאונד שיוגדר כדיגיטלי נערך 2017 ביולי 178 שנים על-ידי Haim Louzon תוספת מידע:)
פורסם 2017 ביולי 188 שנים מחבר ציטוט של Haim Louzon אם הקול במחשב זה דיגיטלי אז עם כבל סאונד אופטי אז אני אמור לשמוע הרבה יותר חד את הסאונד אני צודק? וגם איך אני מגדיר במחשב את הסאונד שיוגדר כדיגיטלי
פורסם 2017 ביולי 188 שנים אם אתה רוצה להוציא את הקול דרך החיבור האופטי אז תבחר ב-Realtek Digital Output זה שהסאונד דיגיטלי לא אומר שום דבר לגבי האיכות שלו. אני מצפה שתשמע יותר טוב דרך המערכת בעיקר בגלל שהרמקולים יותר טובים ולא בגלל היציאה האופטית.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.