עבור לתוכן

מתיחת הפנים לכוננים החיצוניים של Western Digital ממשיכה

Featured Replies

פורסם

רוצים כונן בתצורת 2.5 אינץ' שכולל 4 טרה-בייט של אחסון ויכול ללכת אתכם בתיק לכל מקום? סדרת ה-My Passport המעודכנת היא כאן בשבילכם

לכתבה

פורסם

אם הוא נדפק..הלך לכם 4 טרה של מידע... פשוט להתאבד.

פורסם

אותו דבר על כל אמצעי אחסון אחר. מה אמרת בעצם?

פורסם

יקר מדי

פורסם

לך תדע. מארז הוא מארז. אם כבר, היו הולכים על תאנדרבולט 3 או USB -C . וואו, מארז שונה ! אפשר לחשוב ! נראה לי, עולם האחסון מתנהל כמו אינטל לפני עידן הרייזן. כלומר, עוד מאותו הדבר. עד שלא יצא מישהו שינענע את היצרנים ( 2 בתכל'ס, כן ? ), נמשיך לראות "חידושי" פח ופלסטיק "מרשימים" כאלה.

פורסם

מה שאני אומר בעצם..תקנה 3 כאלה ותגבה.

פורסם

הנה כאן בשבילכם..... במחיר של 4000 שקל

פורסם

מי צריך ברזל? תגבה הכל בענן

פורסם

כמה עולה היום 4 טרה בענן?

פורסם

נותן לי יותר ביטחון מאשר ענן. לא משנה רמת האבטחה והאמינות, בסופו של דבר המידע שלי אצל מישהו אחר. וברור שהייתי רוכש כמה קטנים יותר מאשר אחד ענק, זה חכם הרבה יותר..לא כל הביצים בסל אחד וכו'..

פורסם

Vlad Leshinsky : זה ברור שלרוב האנשים המבינים בעניין, הם ירכשו זוג של 2TB או זוג של 4TB עבור הגיבוי. אדם שמבין בתחום מחזיק גיבויים במחשב הברזל שלו בבית עם מספר של כוננים, לא על התקן נייד. שאר העולם? נכווה ונפגע ולכן יש חברות שחזור, בכי והמון כאב... כזה העולם וכך הוא ימשיך להתנהל, לא חושב שצריך להרחיב על איך העולם עובד. Assaf Singal: גיבוי בענן אצל אמאזון S3 עולה היום כ 0.023$ פר GB, רוצה לגבות 4TB? בכיף... 92 דולר בחודש. אחלה עצות אחיטופל, בפועל כפי שאמרו, ניתן לרכוש למחשב הביתי עוד 1-2 כוננים קשיחים של 1-2TB (תלוי בגודל הגיבוי, למשפחה רגילה ולאדם רגיל, כונן של 1TB יספיק לגיבוי הרציני ביותר, לא לשירים ולמוזיקה). לכן, רכישת 1-2 כוננים למחשב הביתי או אפילו רכישת כונן חיצוני נוסף, מעלה את רמת הגיבוי בכמה דרגות, הכי בסיסי והכי זול שיש. ענן לא ענן זה ברור לכולם, השאלה מה המחיר. askme: הכוננים הם בעלי תקן USB TYPE C, פשוט החיבור הפיזי אל הכוננים עצמם הוא לא שגרתי, זה הכל. אז מה הקשר בין קידום הטכנולוגיה לבין זה שהכוננים אשכרה מגיעים עם כבלי TYPE C? יוצא לך לקרוא את הכתבות עד הסוף לפעמים? זה שהם מגיעים עם כבל TYPE C ובצד השני משהו אחר, זה כבר עניין החברה שבחרה בזה, זכותם.

פורסם

אפשר פשוט הרבה גדולים :)

פורסם
ציטוט של mmemorex

askme: הכוננים הם בעלי תקן USB TYPE C, פשוט החיבור הפיזי אל הכוננים עצמם הוא לא שגרתי, זה הכל. אז מה הקשר בין קידום הטכנולוגיה לבין זה שהכוננים אשכרה מגיעים עם כבלי TYPE C? יוצא לך לקרוא את הכתבות עד הסוף לפעמים? זה שהם מגיעים עם כבל TYPE C ובצד השני משהו אחר, זה כבר עניין החברה שבחרה בזה, זכותם.

רק כונני SSD באים עם USB TYPE C.

הקשיחים הרגילים לא ( נכון לידוע עכשיו )

אז טעיתי וטעית. :).

פורסם

פעם חברת סיגייט המהוללת הוציאה עדכון קושחה לברקודה 7200 של 750 גיגה.לי היה אחד כזה לא מגובה עם כל התמונות של משפחה לדורות וצילומים ומה לא.אין מחיר לדברים האלה..באמצע עדכון כשל התהליך והלך ה mbr .שיחזור עלה לא זול ולא כל דבר שוחזר.נזק אדיר..מאז..3 דיסקים מגובים שמורים במקומות שונים ומוגנים.

פורסם

askme: ברור, זה מגיע עם חיבור MICROUSB 3 וכיוון שאלו כוננים קשיחים, אין מה לצפות ליותר מבאיזור ה 100-120MB העברה במידה וזה כונן של 5400 וכו' מגנטי. אין שום צורך ב USB TYPE C כרגע עבור הכוננים הללו, לכל העולם יש מחברי USB כך שהטענה פה פשוט... לא ברורה לאיזו מטרה תכלס. במידה והיו מייצרים את ה SSD עם מחברי USB3 רגילים אז הייתי אומר שיש כאן משהו מסריח, אבל זה לא.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים