עבור לתוכן

שדרוג מפרט גיימינג קיים- 5K

Featured Replies

פורסם

היי, המחשב שלי כבר מבוגר ואני מתכנן שדרוג ומעבר לרזולוצית 4K

אני רוצה לנסות להשתמש בחלקים קיימים תוך כדי שדרוג חלקים מהותיים (כרטיס מסך אולי גם השילוש)

המפרט הנוכחי:

לוח אם: GA-H61M-S2PV

מעבד: Intel Core i5 -2400 3.1

כרטיס מסך : גרסת הרפרנס Radeon R9 290

זכרון ראם : 8GB

SSD: crucial 256GB

הארד דרייב : 1TB WD

קייס - אין לי מושג  מה הדגם אבל הוא מספיק מרווח כדי לאכלס את הכרטיס מסך 

ספק : Antec 600W

מסך : כרגע FHD מתכנן לעבור ל4K ברגע שהמפרט שלי יהיה חזק מספיק

אני רוצה בעיקרון לשדרג לGTX 1080TI 

רציתי לדעת האם המפרט הנוכחי שלי  יספיק בשבילו? ( מבחינת לוח אם תואם/ ספק כוח /הגודל פיזי שלו יתאים לקייס שלי?(אפשר להשוות את זה שהR9 290 נכנס בקייס שלי..))

האם ממולץ לשדרג גם את המעבד ובעצם את כל השילוש? * כמה זה קריטי אם לא אשדרג בינתיים אלא רק את הכרטיס מסך

יש דגם ממולץ של ה1080TI שכדי לשדרג אליו?

אשמח לחוות דעת ! תודה רבה על הקריאה והסבלנות

פורסם

קודם כל צריך לדעת באילו משחקים אתה משחק (למה- כי יש משחקים שהם מאוד דורשים מהמעבד ויש כאלה שמאוד דורשים מהכרטיס) כדי שנדע אם המעבד יחזיק או לא.

פורסם
  • מחבר

בעיקרון בMGS Phantom pain/ Mass effect andromeda/ raise of the tomb raider/ Batman arkham knight / WOW 

דברים בסגנוןRPG ( שגורמים לכרטיס מסך הנוכחי שלי לעשות רעשים לא נעימים לאוזן.. :P )

פורסם

יהיה צוואר בקבוק, אבל זה מאוד תלוי במה תשחק.

יש לך שתי אופציות כמו שאני רואה את זה, בהנחה ויהיה לך מסך 4K:

1. לקנות רק כרטיס, לעשות כמה סיבובי נסיון ואם אתה מסופק, לשדרג ל-16gb זיכרון ולמשוך עוד שנה או יותר.

2. לשדרג גם את השילוש למבוסס רייזן 7 חמדמד.

לתשומת ליבך, הכרטיס שלך מבוקש בקרב כורי מטבעות השקר, אתה יכול להרוויח עליו 800-1200 ש"ח בקלות.  ממליץ לך לנצל את הרגע לפני שכולם יתעוררו.

נערך על-ידי User_Name

פורסם
  • מחבר

אוכל לשדרג רק את הכרטיס עם המפרט הקיים? הספק כוח יספיק? והחיבורים והכל בלוח אם יתאימו?

פורסם
ציטוט של Tilien

והחיבורים והכל בלוח אם יתאימו?

כן.

ציטוט של Tilien

אוכל לשדרג רק את הכרטיס עם המפרט הקיים? הספק כוח יספיק?

כן, אבל  כשתשדרג את שאר המערכת בעתיד הייתי ממליץ להחליף אותו כי הוא לא מאוד איכותי (על פי התיאור שניתן).

לדעתי כדאי לך לעשות את זה- למכור את הכרטיס את הלוח המעבד והזיכרונות בהכי הרבה שתוכל (אולי כדאי לפצל את השילוש ואת הכרטיס)  להוסיף את הרווח שיתקבל לתקציב ולקנות 1080 TI ולשדרג לרייזן (5 או 7 בתלות בכמה ישאר בתקציב) יחד עם מעבר לספק איכותי יותר (לא קריטי).

נערך על-ידי פולי הקנטאור

פורסם

צריכת החשמל של ה-R9 290 דיי דומה ל-GTX 1080 ti.  חיבור ללוח אם זה סטנדרטי, הכל יתאים. אגב, מה הדגם של הספק שלך?

לגבי יצרן, אני ממליץ לך לרכוש של EVGA. בנוסף ל-3 שנות אחריות, אתה יכול להרחיב בכמה גרושים את האחריות ל-5 או אפילו 10 שנים. זה יתרון עצום לכזה כרטיס יקר, במיוחד אם תרצה למכור אותו בעוד כמה שנים.

פורסם
  • מחבר

הספק נקנה לפני 3 שנים בערך מפלונטר של חברת Antec 600W אני לא בבית אז אני לא יודע את הדגם הספציפי

יש הבדל בין דגמים? 

בנוגע לשילוש, האם עדיף לקחת RYZEN או לקחת I5/I7 של KABY LAKE?

נערך על-ידי Tilien

פורסם
ציטוט של Tilien

האם עדיף לקחת RYZEN או לקחת I5/I7 של KABY LAKE?

לדעתי רייזן כי ב4K לא תרגיש בהבדל במשחקים כרגע, אבל בכל תוכנה שמנצלת ריבוי ליבות ובמשחקים בעתיד (כשהם ינצלו יותר ליבות) יהיה לרייזן יתרון. חוץ מזה, ברייזן לא צריך לשלם עוד בשביל להיות מסוגל לעשות OC.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים