פורסם 2017 ביולי 118 שנים היי, המחשב שלי כבר מבוגר ואני מתכנן שדרוג ומעבר לרזולוצית 4K אני רוצה לנסות להשתמש בחלקים קיימים תוך כדי שדרוג חלקים מהותיים (כרטיס מסך אולי גם השילוש) המפרט הנוכחי: לוח אם: GA-H61M-S2PV מעבד: Intel Core i5 -2400 3.1 כרטיס מסך : גרסת הרפרנס Radeon R9 290 זכרון ראם : 8GB SSD: crucial 256GB הארד דרייב : 1TB WD קייס - אין לי מושג מה הדגם אבל הוא מספיק מרווח כדי לאכלס את הכרטיס מסך ספק : Antec 600W מסך : כרגע FHD מתכנן לעבור ל4K ברגע שהמפרט שלי יהיה חזק מספיק אני רוצה בעיקרון לשדרג לGTX 1080TI רציתי לדעת האם המפרט הנוכחי שלי יספיק בשבילו? ( מבחינת לוח אם תואם/ ספק כוח /הגודל פיזי שלו יתאים לקייס שלי?(אפשר להשוות את זה שהR9 290 נכנס בקייס שלי..)) האם ממולץ לשדרג גם את המעבד ובעצם את כל השילוש? * כמה זה קריטי אם לא אשדרג בינתיים אלא רק את הכרטיס מסך יש דגם ממולץ של ה1080TI שכדי לשדרג אליו? אשמח לחוות דעת ! תודה רבה על הקריאה והסבלנות
פורסם 2017 ביולי 128 שנים קודם כל צריך לדעת באילו משחקים אתה משחק (למה- כי יש משחקים שהם מאוד דורשים מהמעבד ויש כאלה שמאוד דורשים מהכרטיס) כדי שנדע אם המעבד יחזיק או לא.
פורסם 2017 ביולי 128 שנים מחבר בעיקרון בMGS Phantom pain/ Mass effect andromeda/ raise of the tomb raider/ Batman arkham knight / WOW דברים בסגנוןRPG ( שגורמים לכרטיס מסך הנוכחי שלי לעשות רעשים לא נעימים לאוזן.. )
פורסם 2017 ביולי 128 שנים יהיה צוואר בקבוק, אבל זה מאוד תלוי במה תשחק. יש לך שתי אופציות כמו שאני רואה את זה, בהנחה ויהיה לך מסך 4K: 1. לקנות רק כרטיס, לעשות כמה סיבובי נסיון ואם אתה מסופק, לשדרג ל-16gb זיכרון ולמשוך עוד שנה או יותר. 2. לשדרג גם את השילוש למבוסס רייזן 7 חמדמד. לתשומת ליבך, הכרטיס שלך מבוקש בקרב כורי מטבעות השקר, אתה יכול להרוויח עליו 800-1200 ש"ח בקלות. ממליץ לך לנצל את הרגע לפני שכולם יתעוררו. נערך 2017 ביולי 128 שנים על-ידי User_Name
פורסם 2017 ביולי 128 שנים מחבר אוכל לשדרג רק את הכרטיס עם המפרט הקיים? הספק כוח יספיק? והחיבורים והכל בלוח אם יתאימו?
פורסם 2017 ביולי 128 שנים ציטוט של Tilien והחיבורים והכל בלוח אם יתאימו? כן. ציטוט של Tilien אוכל לשדרג רק את הכרטיס עם המפרט הקיים? הספק כוח יספיק? כן, אבל כשתשדרג את שאר המערכת בעתיד הייתי ממליץ להחליף אותו כי הוא לא מאוד איכותי (על פי התיאור שניתן). לדעתי כדאי לך לעשות את זה- למכור את הכרטיס את הלוח המעבד והזיכרונות בהכי הרבה שתוכל (אולי כדאי לפצל את השילוש ואת הכרטיס) להוסיף את הרווח שיתקבל לתקציב ולקנות 1080 TI ולשדרג לרייזן (5 או 7 בתלות בכמה ישאר בתקציב) יחד עם מעבר לספק איכותי יותר (לא קריטי). נערך 2017 ביולי 128 שנים על-ידי פולי הקנטאור
פורסם 2017 ביולי 128 שנים צריכת החשמל של ה-R9 290 דיי דומה ל-GTX 1080 ti. חיבור ללוח אם זה סטנדרטי, הכל יתאים. אגב, מה הדגם של הספק שלך? לגבי יצרן, אני ממליץ לך לרכוש של EVGA. בנוסף ל-3 שנות אחריות, אתה יכול להרחיב בכמה גרושים את האחריות ל-5 או אפילו 10 שנים. זה יתרון עצום לכזה כרטיס יקר, במיוחד אם תרצה למכור אותו בעוד כמה שנים.
פורסם 2017 ביולי 128 שנים מחבר הספק נקנה לפני 3 שנים בערך מפלונטר של חברת Antec 600W אני לא בבית אז אני לא יודע את הדגם הספציפי יש הבדל בין דגמים? בנוגע לשילוש, האם עדיף לקחת RYZEN או לקחת I5/I7 של KABY LAKE? נערך 2017 ביולי 128 שנים על-ידי Tilien
פורסם 2017 ביולי 128 שנים ציטוט של Tilien האם עדיף לקחת RYZEN או לקחת I5/I7 של KABY LAKE? לדעתי רייזן כי ב4K לא תרגיש בהבדל במשחקים כרגע, אבל בכל תוכנה שמנצלת ריבוי ליבות ובמשחקים בעתיד (כשהם ינצלו יותר ליבות) יהיה לרייזן יתרון. חוץ מזה, ברייזן לא צריך לשלם עוד בשביל להיות מסוגל לעשות OC.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.