עבור לתוכן

ספק אינטרנט

Featured Replies

פורסם

היי אני מחפש ספק אינטרנט חדש במהירת 100 מגה או 200 בשביל לשדרג בעתיד עד עכשיו הייתי בנטוויז'ין וחשבתי אולי להחליף ספק חשבתי על הוטנט 012 פרטנר או שיש ספק אחר שאתם ממליצים עליו 

תודה על העזרה

פורסם

קודם כל תבדוק עם בזק או הוט אם יש אצלך תשתית ל100/200 מגה.

פורסם
  • מחבר
ציטוט של --- The King ---

קודם כל תבדוק עם בזק או הוט אם יש אצלך תשתית ל100/200 מגה.

יש  לי 100 מגה

פורסם

בעיקרון לכל אזור יש תשתית עדיפה יותר, זה משתנה מאזור לאזור. אני לא יודע איזה תשתית עדיפה בכל אזור אבל יכול להיות שיש כאלה שכן.

לגבי ספק זה פחות קריטי. גם משתנה מאזור לאזור אבל אם התשתית טובה אתה תהנה עם כל ספק.

פורסם
  • מחבר

בעיקרון לכל אזור יש תשתית עדיפה יותר, זה משתנה מאזור לאזור. אני לא יודע איזה תשתית עדיפה בכל אזור אבל יכול להיות שיש כאלה שכן.

לגבי ספק זה פחות קריטי. גם משתנה מאזור לאזור אבל אם התשתית טובה אתה תהנה עם כל ספק.

ולגבי משחקים אין הבדל כלשהו בין ספק לספק כי אם אני זוכר בזק מוכרים חבילת גיימינג 

פורסם
ציטוט של dfwyr123

ולגבי משחקים אין הבדל כלשהו בין ספק לספק כי אם אני זוכר בזק מוכרים חבילת גיימינג 

לגיימינג רצוי פינג כמה שיותר נמוך. זה כן משתנה מספק לספק, אבל שוב, זה תלוי אזור.

עוד טיפ, לך על חבילות עם מהירות העלאה כמה שיותר גבוהה, זה גם מוריד את הפינג.

אם אני לא טועה בתשתית בזק העלאה היא 3MB בד"כ ובהוט זה 2MB. יש אופציה בהוט לקבל 5MB אבל זה מאוד יקר. בכל מקרה אני לא בטוח בעניין הזה, תבדוק את זה.

וטיפ נוסף להורדת הפינג, תחבר את המחשב לנתב באופן קווי, לא אל-חוטי.

פורסם
  • מחבר

לגיימינג רצוי פינג כמה שיותר נמוך. זה כן משתנה מספק לספק, אבל שוב, זה תלוי אזור.

עוד טיפ, לך על חבילות עם מהירות העלאה כמה שיותר גבוהה, זה גם מוריד את הפינג.

אם אני לא טועה בתשתית בזק העלאה היא 3MB בד"כ ובהוט זה 2MB. יש אופציה בהוט לקבל 5MB אבל זה מאוד יקר. בכל מקרה אני לא בטוח בעניין הזה, תבדוק את זה.

תשתית יש לי כבר אני רק צריך להחליף ספק אז אם אני אקח הוטנט במהירות של 200 מגה הפינג שלי יהיה נמוך יותר מאשר חבילה של 100 מגה למרות שיש לי תשתית של 100 מגה?

פורסם

מהירות ההורדה פחות קריטית מהבחינה הזאת. כמו שאמרתי, מהירות ההעלאה בעלת חשיבות רבה יותר לפינג נמוך.

פורסם
  • מחבר

מהירות ההורדה פחות קריטית מהבחינה הזאת. כמו שאמרתי, מהירות ההעלאה בעלת חשיבות רבה יותר לפינג נמוך.

אוקיי אז להשיג חבילה של 200 מגה? ואיזה ספק אתה ממליץ מניסיון?

פורסם
  • מחבר

:kopfpatsch: 

:D :D:D

אוקיי הבנתי תודה על העזרה

פורסם
ציטוט של dfwyr123

אוקיי אז להשיג חבילה של 200 מגה? ואיזה ספק אתה ממליץ מניסיון?

תראה, אם אין לך בעיה לשלם סכום X עבור החבילה של 200 בהוט, שדרך אגב נראה לי יש להם מבצע למצטרפים חדשים, אז לך על זה, כי רק הם נותנים בחבילה הזאת קצב העלאה של 5 מגה, שזה טוב לפינג הנמוך ולגיימינג.

אבל!, קודם כל תדבר איתם ותבקש שיעשו לך בדיקה האם ספציפית בבניין שלך, הם יכולים לספק לך בכלל חבילה של 200, כי לא בכל בניין הם יכולים לספק, זה מאוד תלוי בתשתיות שלהם.

אם כן והמחיר מתאים לך, מה אני אגיד לך, לך על זה...

אם לא, מבחינת החבילה, או מבחינת המחיר שלא מתאים, אז אני כעקרון הייתי ממליץ על בזק חבילה של 100. אני בבזק כבר שנים וכעקרון מרוצה מהם.

רק העניין הוא שגם מול בזק תצטרך לבדוק כמה בדיוק הם יוכלו לספק לך מהחבילה של 100 שלהם, ז''א תבקש מהם שגם יבדקו בשבילך, יש להם את היכולת, כי גם בבזק יש תלות בתשתיות שלהם בבניינים השונים, לא בכל בניין הם יכולים לספק חבילה של 100 מלאה עקב בעיות תשתית, ויש הרבה כאלו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים