פורסם 2017 ביולי 98 שנים האם דגם הגיימינג העתידי של AMD יהיה עוצמתי יותר מה-GeForce GTX 1080, למרות הכל?לכתבה
פורסם 2017 ביולי 98 שנים הם אמרו מחיר פר ביצועים מנצח... אני מאמין להם. כרטיס כמו ה1080 רק זול יותר אני אשכח מכמות הואט שאוציא על חשמל כל חודש
פורסם 2017 ביולי 108 שנים הדיון הזה נמרח ונמרח. מחכה לתוצאות ביצועים מקיפות במשחקים ותחומים אחרים. כל עוד הכרטיס לא קיים במדף ואין אישוש לתוצאות, אני מתייחס לכל בדיקות הביצועים של חומרה בספקנות. עוד לא החלטתי איזה מעבד ואיזה כרטיס מסך יהיו במחשב החדש.
פורסם 2017 ביולי 108 שנים כל פעם מחדש אנו תמהים באמת תסלחי לי, על האינטלקט שלך. לקרוא טבלה ונתונים, את מסוגלת בלי לעשות שגיאות בדרך ? אם היית קוראת את הכתבה המקורית, היית משכילה להבין, שכל הציונים האלו שמייצגים את vega בגרף של המקור, מראים לך את ההתקדמות שחלה בתצפיות הביצועים שלו לאורך החודשים האחרונים, כאשר הציון האחרון - העליון ביותר, והגבוהה ביותר, הוא העדכני. לאחר מקצה שיפורי הדריברים שלהם שחלו בחודשים האחרונים. נערך 2017 ביולי 118 שנים על-ידי nec_000
פורסם 2017 ביולי 118 שנים גבר, קצת נסחפת עם התגובה שלך. תרגע! זו לא הפעם הראשונה שאתה מגיב ככה לאנשים.
פורסם 2017 ביולי 118 שנים צודק. סבלנותי לא אחת אינה עומדת לי, והפתיל הקצר מדי (שלי) יוצא החוצה. תודה על ההערה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.