פורסם 2017 ביולי 98 שנים שלום, ברשותי מחשב עם המפרט המצ"ב. מחשב בן 6 שנים כבר. מותקן עליו ווינדוס 10. ברצוני לשפר קצת את הביצועים שלו, משתמש בעיקר לאינטרט ושימוש משרדי (אופיס). מותקן אצלי כרגע 4 ג'יגה באמצעות 2 זכרונות של 2 ג'יגה כל אחד. מה מומלץ? 1 של 8 נגיד או 2 של 4? ואיך אני יודע מה בדיוק מתאים ללוח אם שלי? תודה.
פורסם 2017 ביולי 98 שנים זה יתאים: http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=KVR1333D3N9H-8G ממליץ על סטיק אחד כדי להשאיר אופציה להגיע ל16 ג'יגה. אם השימושים שלך זה עבודה משרדית נטו, אין סיבה להחליף את המחשב בקרוב. ** הערה חשובה - אם אתה משתמש בגרסת וינדוס 32 ביט אתה לא תוכל לשדרג זיכרון. חייב להחליף ל-64 ביט.
פורסם 2017 ביולי 98 שנים אני בכלל לא בטוח שאתה ( פותח הדיון ) אכן בכיוון הנכון. נראה לי איזה כונן ssdכמו קרושיאל x300של 275 גיגה יתן הרבה יותר תועלת. אתה יכול לראות אם אכן הבעיה בזיכרון ( או בחוסר זיכרון ) במנהל הישומים של המערכת של חלונות 10.
פורסם 2017 ביולי 98 שנים מחבר ציטוט של askme אני בכלל לא בטוח שאתה ( פותח הדיון ) אכן בכיוון הנכון. נראה לי איזה כונן ssdכמו קרושיאל x300של 275 גיגה יתן הרבה יותר תועלת. אתה יכול לראות אם אכן הבעיה בזיכרון ( או בחוסר זיכרון ) במנהל הישומים של המערכת של חלונות 10. למשל עכשיו, רק עם כמה טאבים של כרום, אני בניצול של 76% בזיכרון? אני מניח שזה כבר אמור לגרום למחשב לעבוד יותר לאט?
פורסם 2017 ביולי 98 שנים מחבר ציטוט של --- The King --- זה יתאים: http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=KVR1333D3N9H-8G ממליץ על סטיק אחד כדי להשאיר אופציה להגיע ל16 ג'יגה. אם השימושים שלך זה עבודה משרדית נטו, אין סיבה להחליף את המחשב בקרוב. ** הערה חשובה - אם אתה משתמש בגרסת וינדוס 32 ביט אתה לא תוכל לשדרג זיכרון. חייב להחליף ל-64 ביט. אני עם 64 ביט
פורסם 2017 ביולי 98 שנים עם וינדוס 10 מומלץ שיהיה 8 ג'יגה כדי לעבוד בכיף. פחות מזה זה אפשרי, אבל קצת איטי.
פורסם 2017 ביולי 98 שנים ציטוט של ktulu למשל עכשיו, רק עם כמה טאבים של כרום, אני בניצול של 76% בזיכרון? אני מניח שזה כבר אמור לגרום למחשב לעבוד יותר לאט? לא. יש לו עוד גיגה זיכרון שמשתעמם לו בלי לעשות כלום.
פורסם 2017 ביולי 98 שנים מחבר ציטוט של askme לא. יש לו עוד גיגה זיכרון שמשתעמם לו בלי לעשות כלום. אז בעצם אתה אומר להישאר עם הזיכרון הקיים ורק להחליף כונן קשיח? ואין מצב כזה שמה שנשאר פנוי הוא אמנם פנוי אבל מיועד למשהו אחר, ככה שזה לא לשימוש חופשי למערכת? או שאני מקשקש פה?
פורסם 2017 ביולי 98 שנים אף אחד לא מקשקש פה, ובטח לא אתה. הכי הרבה, תעלה צילום מסך של מנהל המשימות. בתסריט האידיאלי, כדאי להגדיל הן את הזכרונות והן להוסיף SSD. פשוט לדעתי ה - SSD יועיל יותר.
פורסם 2017 ביולי 98 שנים מחבר ציטוט של askme אף אחד לא מקשקש פה, ובטח לא אתה. הכי הרבה, תעלה צילום מסך של מנהל המשימות. בתסריט האידיאלי, כדאי להגדיל הן את הזכרונות והן להוסיף SSD. פשוט לדעתי ה - SSD יועיל יותר. :-) הנה צילום, זה עם 5 טאבים של כרום פתוחים
פורסם 2017 ביולי 98 שנים מחבר ציטוט של askme לא, לא התכוונתי לזה. יש את שימוש המעבד והזיכרון. אז תעלה של זיכרון. אני לא ממש מבין זה לא השימוש בזיכרון? מפורט שם לפי מה שאני מבין.
פורסם 2017 ביולי 98 שנים צריך כמו בדף הזה - https://superuser.com/questions/968525/very-high-memory-usage-on-windows-10
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.