עבור לתוכן

בכמה אפשר למכור R9 290 משומש? (בעקבות כל הבהלה שיש לביטקוין עכשיו)

Featured Replies

פורסם

בס"ד

שלום לכולם,

יש לי R9 290 של GIGABYTE עם OC

https://www.gigabyte.com/Graphics-Card/GV-R929OC-4GD#ov

הדגם הזה.

ממה שהבנתי עכשיו הוא הפך להיות ממש ממש ממש ממש מבוקש בגלל כל הקטע של הביטקוין שאי אפשר להשיג עוד כרטיסים כאלה.

בכמה בדיוק אפשר למכור אותו ואיפה הייתם ממליצים לנסות למכור אותו?

האמת שחשבתי לא מזמן על לשדרג וזאת נראית הזדמנות ממש טובה.

אז מה אתם אומרים? בכמה אפשר למכור אותו ואיפה?

פורסם
  • מחבר
ציטוט של User_Name

תנסה לפרסם בסביבות 1400 ש"ח ביד 2.  תנסה באיביי במקביל,  אנשים משלמים למעלה מ-350 דולר לא כולל משלוח. 

תעקוב אחרי המכירה ותוכל לקבל הערכת מחיר.

פרסמתי כרגע ב1,300 (לצערי פה בפורום המערכת יד שנייה קצת לא עובדת אז פרסמתי במקומות אחרים).

בכל מקרה, היה ולא ימכר בארץ אני אנסה למכור באיביי למרות שזאת האופציה הפחות מועדפת עליי בגלל העניין של המשלוח.

ידוע לך אולי איך אמורים לארוז כרטיס מסך לשליחה בדואר?

פורסם

בשקית אנטיסטטית,  בקופסה קשיחה עם ריפוד טוב.  לצלם את הכרטיס בקופסה בשביל הביטוח של פייפל ולשים מספר מעקב, רצוי eco post כי זה מתחת ל-2 קילו.  קח בחשבון שאיביי ופייפל לוקחים כ-13 אחוז מהמכירה אז תנסה לשים מחיר גבוה יותר. 

פורסם
  • מחבר
ציטוט של User_Name

בשקית אנטיסטטית,  בקופסה קשיחה עם ריפוד טוב.  לצלם את הכרטיס בקופסה בשביל הביטוח של פייפל ולשים מספר מעקב, רצוי eco post כי זה מתחת ל-2 קילו.  קח בחשבון שאיביי ופייפל לוקחים כ-13 אחוז מהמכירה אז תנסה לשים מחיר גבוה יותר. 

חחח הלוואי היה 13%

פעם הייתי מוכר באיביי כיסויים לטלפון.

איביי לוקחים 10%

PAYPAL עוד 10%

ושתיהם זה אותם בעלים.

אני לא יודע בכלל איך מוכרים סינים מרוויחים שם כסף.

בכל מקרה, פרסמתי קצת גבוה כדי שיהיה לאן להתמקח. בגדול אני מתכנן לקבל עליו מינימום אלף. פחות מזה כבר לא שווה למכור כי במצב הנוכחי של השוק אין אפשרות להביא כרטיס שווה כוח לR9 290 בפחות מ1500 וגם את אלה קשה למצוא במלאי.

פורסם

פייפל לא לוקחים 10 אחוזים. גם 3 אחוזים זה מוגזם לדעתי אבל שיהיה. המשלוח אצל הסינים לרוב מסובסד כדי לעודד יצוא,  אחת מהסיבות לרווחיות. 

בכל מקרה אני בטוח שתוכל למכור בלפחות 1200,  ממש כמו בלינק  שצירפתי לך.

בהצלחה! 

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים