עבור לתוכן

איך עושים שיהיה אינטרנט קווי גם בקומה למעלה?

Featured Replies

פורסם

שלום, לי יש ראוטר אחד בממד ואני רוצה להעביר את המחשב לחדר למעלה אבל בחיבור קווי בלי WIFI וHOMEPLUG.

קראתי קצת באינטרנט וראיתי שאי אפשר לחבר שני ראוטרים על קו אחד ואני לא יכול להעביר כבל רשת בכל הבית.

יש עוד אופציות?

פורסם

בכללי:

עדיפות ראשונה- כבל רשת.

עדיפות שנייה מתאם מוקה על גבי תשתית של הכבלים.

עדיפות שלישית מתאם hpna על גבי קו טלפון.

עדיפות רביעית- מתאם על גבי החשמל.

פורסם

שלום

אמנם לא עונה באופן ישיר לשאלתך - אך מנסיוני מתאמים על גבי חשמל עושים עבודה לא רעה בכלל ודורשים מינימום עבודה 

להעביר כבל רשת לא תמיד אפשרי או כדאי (במקרה שלי דירות שכורות) - ולכן המתאמים הללו הם די "שגר ושכח" הם מאוד התפתחו בשנים האחרונות והפכו להיות מוצר אמין ויעיל

כן - מדובר בחיבור שלעולם יהיה טוב פחות מאשר חיבור בכבל רשת (וגם יותר יקר לרוב)  שהושחל בתוך הקיר - אבל - מדובר בפתרון מאוד קל ויעיל - אני מצליח אפילו להעביר וידאו באיכות גבוהה (720) בתוך הבית ללא כל בעיה.

מומלץ בחום,

גבריאל

פורסם

אם אתה שואל אז כניראה שחשוב לך הפינג, לכן רק חיבור ישיר מהמחשב אל הראוטר הוא הפיתרון האידיאלי.

1. מה מונע ממך פשוט להעביר את הראוטר למעלה ? גם לשים ראוטר בתוך ממד זה לא כזה חכם כי הקירות עבים יותר, הדלת ממתכת  מה שגורם ל-WIFI להיות מאוד חלש כלפי חוץ.

2. אם מסיבה כלשהי אתה לא יכול/רוצה להעביר את הראוטר למעלה, אתה יכול להשחיל כבל רשת דרך תעלות התשתית הקיימות בבית, הרי כבל חשמל מושחל מהארון המרכזי ומשם לכל חלקי הבית, כנ"ל לגבי קו טלפון. אתה רק צריך ציוד מתאים וכבל מספיק ארוך. גם אם יש לך את הציוד או שאתה יכול להשיג אותו, עדיף לך שחזמלאי מוסמך יעשה לך את העבודה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים