עבור לתוכן

משחק ה-Call of Duty היחיד שהמעריצים הוותיקים ציפו לו מגיע - במחיר מכעיס

Featured Replies

פורסם

שנה אחרי שהושק כחלק בלתי נפרד ויקר של משחק אחר, החידוש ל-Modern Warfare המקורי סוף כל סוף בדרכו להשקה עצמאית, אבל עם תג מחיר פשוט שערורייתי

לכתבה

פורסם

Activision היא החברה שגרמה לעליית המחירים המטורפת של משחקי מחשב ושבתה אחריה את כל חברות המשחקים. משחק ממוצע של חברה מוכרת היה עולה בסביבות ה - 49.99$, כשהוציאו את MW2, אקטיוויז'ן הקפיצו את המחיר ל - 59.99$. עכשיו הם רוצים לסחוט עוד קצת לא אשכח להם את זה

פורסם

אמ;לק המחיר 40$. בנוסף, לצד המשחק תוצע חבילת המפות שנקראת Variety Pack בעבור 15$, כאשר היא הוצעה חינם לגמרי למשתמשי ה-PC במקור.

פורסם

יקר? לא קונים זה לא מוצר צריכה בסיסי. המחיר של זה הוא מה שאנשים מוכנים לשלם

פורסם

Michael Yusufov

פורסם

לצערנו בחלק מהמקרים המשוואה הזאת לא עובדת כי יש מספיק אנשים שכן יקנו מכדי שזה יפגע בהכנסות (Apple)

פורסם

חכו לסטים סייל של שנה הבאה ותקנו ב5 דולר במקום. לא זוכר את הפעם האחרונה שקניתי משחק במחיר מלא כשכל שני וחמישי יש איזו הנחה בפלטפורמה כזו או אחרת.

פורסם

Oz Moyal

פורסם

Rob DE Miro Erez Avital 80$

פורסם

חצופים. אבל האינטרנט לא שוכח ולא סולח..

פורסם

(תרשה לי להתחצף) חחחחחח ..... ואני לא זוכרת מתי בכלל קניתי משחק (פשוט מתה על קראק) לא, סתם... קניתי שני משחקים: האחד ASSASSINS CREED II והשני STAR WARS BATTLEFRONT. אה וגם JUST CAUSE 3 - אה וגם TITANFALL 1 זה כיף לרכוש.... אבל יקר. _ (רק את TITAN ואת AC_II קניתי במחיר מלא .. כל השאר במבצעים.) ראיתם את STARWARS 2? .... הם רוצים 80EUR על חבילה שלמה... זה כמעט 400ש"ח.

פורסם

אחי זה עלה 80 כשזה בחבילה עכשיו זה יעלה 40

פורסם

מגיעה הנקודה בחיים שיש לך פחות זמן או סבלנות להוריד ולשחק באלף משחקים, ולא כזה אכפת להוציא פחות מ100 שקל (Dishonored 2 עלה 70 שקל לפי שער הפאונד בסייל הנוכחי) על משחק ש300 עבדים עבדו עליו ימים ולילות. זה לא כזה יקר כלכלית כשקונים אולי אחד בחודש-חודשיים, גם ככה אין לי זמן לשחק ביותר מזה.

פורסם

יש הכל פרוץ, מי קונה בכלל

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים