עבור לתוכן

המפולת של הגנת הקבצים Denuvo ממשיכה

Featured Replies

פורסם

קבוצת פורצים שלישית החלה לקרוא תיגר על הגנת הקבצים האוסטרית, ונראה כי כותרים חדשים נמצאים בסכנה ממשית להפצה פיראטית ברשת במהירות חסרת תקדים

לכתבה

פורסם

אז למה פיפא 17 לא נפרץ?

פורסם

Its about time

פורסם

FIFA 17 לא נפרץ בגלל שהוא מחובר לשרתים של EA דרך ORIGIN, כל דבר שנעשה במשחק מחויב להתקבל אישור מהשרת. לכן גם NEED FOR SPEED האחרון לא נפרץ.

פורסם

ADR1FT נפרץ כבר.... יש... איזו גראפיקה יש למשחק... וואו.. עכשיו הולכת להוריד. [עריכה] מוריד... אבל משום מה גודל הקובץ הוא רק 1.4GB ראיתי פרומו שלו לפני כחצי שנה ומאז אני מחכה. נקווה שלא עוד סתם משחק דפוק עם גראפיקה מהממת.

פורסם

כצרכן שקנה את רוב המשחקים האלה סבל מאוד כשלא היה לי אינטרנט, וזה קרה מספר מכובד של פעמים הודות לHOT. רק לפני כמה ימים ההוטבוקס שלהם שוב התקלקל. כדי להבטיח שספריית המשחקים תהיה זמינה אופליין, עליכם להריץ את כל משחקי Denuvo לפחות פעם בשבוע.

פורסם

BALDMAN עושה להם בית ספר

פורסם

באופן עקרוני אני נגד פריצות, סליחה פריצות. זה כאילו שאנו מעודדים משהו לגנוב. בכל אופן, אשמח אם אנשים פשוט יהיו סובלניים וייקנו את התוכנות שלהם בהוזלות ומבצעים (לרוב 6 חודשים אחרי היציאה של כותר זה או אחר ולפעמים יותר). שייהיה ברור שגם בצעירותי חשבתי כך כי גם אני רציתי כאן ועכשיו. היום יותר ברור לי שאקו סיסטם של צרכנים שמשלמים, חשוב לחיזוק התעשייה. לגבי תוכנות הגנה, לדעתי זה חרב פיפיות, אבל זה בדיוק כמו כל אמצעי להבטחת הכנסה למפיצים וליוצרים. לצערנו יש למוצרים האלה הרבה חסרונות.

פורסם

אל תדאג לתעשייה היא מספיק חזקה או יותר נכון יותר מידי חזקה שהיא מרשה לעצמה להוציא זבל אמיתי ועוד לגבות עלו 60 דולר או למכור season pass במחיר של כל המשחק חזירים גדולים התאגידים האלה go baldman go steampunks go cpy לא מתעסקים עם גזע האדונים של pc

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים