פורסם 2017 ביוני 248 שנים ציטוט של samitc איך Meizu Pro 6 - 64GB? ראיתי שהוא טלפון די טוב גם כן. או ה LG G5? תודה האמת שבמקרה אני מכיר את המכשירים האלה אישית.. שניהם נראים טוב "על הנייר", בפועל הם מפוצצים בתקלות, במיוחד ה- Pro 6. כמו כן הוא שביר מאוד. באופן כללי אמליץ לך לרכוש מכשיר חדיש יותר ועם מערכת הפעלה מעודכנת.
פורסם 2017 ביוני 248 שנים מחבר באילו תקלות מדובר? בכאלה שאי אפשר להשתמש או כאלה שפשוט זה פחות טוב? בסופו של דבר המכשירים האלה זולים ב 500 שקל שזה הבדל משמעותי
פורסם 2017 ביוני 248 שנים ציטוט של samitc באילו תקלות מדובר? בכאלה שאי אפשר להשתמש או כאלה שפשוט זה פחות טוב? בסופו של דבר המכשירים האלה זולים ב 500 שקל שזה הבדל משמעותי בg5 יש בעיה כרונית של צריבה במסך וזליגת אור. יש בעיה נפוצה בטעינה מהירה, המכשיר לא באמת נטען מהר לפעמים. יש בעיה נוספת עם הnotification led. הוא עובד ממש גרוע. לגבי הpro 6 אין סוף לתקלות תוכנה שלהם. אני לא רוצה להתחיל בכלל לפרט על זה. בקיצור אל תלך על אף אחד מהמכשירים האלה. מבטיח לך שתתחרט.
פורסם 2017 ביוני 248 שנים מחבר אין לך הצעה אחרת ב 1500? אין לי כרגע כסף ל 2000 ואני חייב טלפון ולא רוצה לחכות
פורסם 2017 ביוני 248 שנים מחבר לצערי אין לי אפשרות להזמין מחול אבל אני כן יכול לקנות באילת אם זה עוזר
פורסם 2017 ביוני 248 שנים מחבר העינין הוא שגם לפי מה שראיתי ב zap החנויות הגדולות מוכרות אותו בהרבה איך go mobile בתור שירות? אני אוכל גם לקבל שירות במרכז? פשוט עבור שאר החנויות המחיר גבוה יותר
פורסם 2017 ביוני 248 שנים החנויות שמוכרות אותו ביקר כנראה מוכרות אותו מיבואן רשמי. עם תקציב כמו שלך לא הייתי קונה מכשיר מיבואן רשמי. קנה מהחנות הנורמלית הכי זולה בזאפ וזהו.
פורסם 2017 ביוני 258 שנים לפי זאפ כן. 1440 ביקרות נראה כמו חנות רצינית. נסה לשאול כמה אנשים או אם יש משהו כאן שרכש מהם אולי, כי אני אישית לא מכיר את החנות.
פורסם 2017 ביוני 298 שנים מחבר אמרתי למוכר שאני לא צריך יותר מדי ומחפש משהו בערך ב 1500 נערך 2017 ביוני 298 שנים על-ידי samitc
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.